Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Holograf - Asa Frumoasa

din 29 oct 2006 00:31 de levi82

Am umblat prea mult sau poate prea putin Anii mi-au adus si miere, si venin Am avut un vis dar s-a pierdut si el departe Uitat pe-un drum stingher. Fiecare zi sunt fara tine Si ma-ntreb de ce nu am stiut sa-ti spun... Refren: Esti asa ...

Re: Re: Re: Re: Re: De ce?

din 29 oct 2006 00:20 de levi82

M-am angajat, job de 12 ore, am avut si examen la facultate, am avut de invatat, un pic am reusit sa mi-o scot din minte. Dar daca stau mai bine sa ma gandesc, mai mult ea mi-a scos din minte restul problemelor. Este greu. Lucrez cu gandul la ea, ...

Re: Re: Re: este un maniac!!!!!!

din 28 oct 2006 22:08 de painkillerit

tring!...shtiu eu antidotul... da foc la comp...sau aunca`l pe geam :-`:-`:ok::D:devil: o sa vezi k o a fie mai bine

Re: Re: Re: Re: Re: Poate ramane virgina daca avea

din 28 oct 2006 21:53 de painkillerit

dreptate ai :)):ok:

Re: Cum iti poti amana ejacularea???

din 28 oct 2006 18:24 de Danny_DaBoss

eehehehehe daca iti spunem.. ne furi toate femeile.. :)) pai e o metoda.. cand esti in act.. si iti vine sa ejaculezi.. te opresti.. inainte ! te retragi eventrual, astepti 10-15 sec pana iti trece senzatia sau te gandesti la altceva si ...

Re: Barbatul Modern

din 28 oct 2006 17:55 de stefanoski

Salut,vreau sa va intreb si eu cam cum trebuie sa se comporte un barbat in ziua de azi,cam ce comportament ar trebui sa aiba etc. Voi cum sunteti duri sau buni? Si nu numai in relatiile cu femeile si in general.Mersi Daca esti bun esti luat de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 oct 2006 13:18 de ExoticDream

242. scafandru ("Zodia scafandrului" - Mircea Nedelciu) sau 242. febra ("Zodia febrei" - volum de versuri - de debut - al poetului brasovean Daniel Giurma) "Limitez libertatea actionand cu ciocanul iubit doar de fierul innobilabil in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Aspectul fizic...

din 28 oct 2006 13:04 de Duduia

da.

Re: Re: Re: Re: Re: Daca are cineva idee il rog sa

din 28 oct 2006 12:41 de YLoveCamelia

se pare ca nimeni nu inregistreaza un prea mare succes in a gasi informatii despre acest topic. eu unul il gasesc interesant.

Re: Re: Re: Re: Aspectul fizic...

din 28 oct 2006 12:24 de stefanoski

A adevarat se pare ca tipul nu o merita...dar daca ea il iubeste ??:unsure: ce-ar trebui sa faca saraca fata in situatia asta..ahh stiu in fata sa-i spuna "m-am saturat de tine si de badaraniile tale" si cand nu o vede nimeni sa-si planga de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Iritatie a sanilor!

din 28 oct 2006 11:44 de SORIN28

Daca medicina are limite, prostia....:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema rusinoasa

din 28 oct 2006 08:31 de gabriell

bai sincer nu am avut rabdare sa citesc de la ultimul post al meu .. dar o chestie interesanta si adevarata e ca sarutul nu se invatza vine de la sine.. si nu exista niciodata om expert in ale limbilor.. fiecare cu stilul lui si cu ceea ce simte din ...

Re: Re: Re: Re: Re: AM RUPT 9 prezervative intr-0

din 28 oct 2006 08:29 de gabriell

prozt sa fii sa pui 2 prezervative deodata =))))) lubrifiantul dintre ele ... dispare dupa cateva minute.. si frecarea dintre ele se face mai greu .. deci cu cat se freaca intre ele mai greu cu atat se rup mai usor.. eu te sfatuiesc sa folosesti unu ...

Re: Re: Re: Re: Re: problema rusinoasa

din 28 oct 2006 00:12 de painkillerit

asta e vrajeala.... uite...eu am 17 ani... shi primul sarut l`am avut la 11 ani...shi asta nu pt ca aratam super...vorba ta...nu tine de aspectul fizic...shi nu de cunoshtiintze in "ale sarutului" .. (iti dai seama ca eu la cei 11 ani nu aveam ...

Re: problema rusinoasa

din 28 oct 2006 00:06 de painkillerit

tu singura te poti ajuta. in primul rand incearca sa te schimbi in asha fel incat sa te simti u bine in pielea ta...sa nu`ti pese ce zic ceilalti .. gandeshte`te...daca u radiezi (te simti bine in pielea ta...shi esti mandra de tine)..asha te ...

Re: Re: par pubian

din 27 oct 2006 23:43 de Danny_DaBoss

cel mai bine e sa te razi.. sa nu fie deloc par.. la inceput o sa ti se para ciudat si nu are nimic daca te razi o data la o sapt, doua.. te obisnuiesti.. si e igienic.. problema e .. cum rezista ficare la iritatii.. eu am avut si ma dispera.. acum ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema rusinoasa

din 27 oct 2006 23:35 de Danny_DaBoss

e bine ca ai simtul umorului. unii baieti apreciaza asta. nu conteaza prea mult daca stii sau nu stii sa saruti. mie imi place fetele care nu stiu sa sarute. si crede-ma .. invata repede ! toata treaba e sa aiba baiatu un pic de minte si rabdare ;)

Re: par pubian

din 27 oct 2006 23:35 de stefanoski

Ambele variante sunt bune. si tunsul si rasul. Daca te tunzi, vezi sa fie scurt, periutza :D Cat despre caderea parului pubian, nu am mai auzit pe nimeni cu aceasta problema. oricum parul ala nu ajuta la nimic. Si in plus daca ai parul pubian ...

Re: Re: #Fata Mamii

din 27 oct 2006 23:29 de Danny_DaBoss

nu prra cred.. sunt timizi copii astia.. daca ridica mami sau tati tonul un pic lasa capul jos, se duc in camera si plange... mi-e mila de ei :((

Re: Re: nu a fost nimeni

din 27 oct 2006 23:07 de verdiuc

Asteapta inca un an,doi.Nu e momentul sa disperi.Va veni si femeia.Inca nu a ajuns curva ultima solutie.Sunt sigur ca acum vor urma relatiile tale cele mai importante.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2422 din 3732
«   1 ... 2419   2420   2421   2422   2423   2424   2425 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare