Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi place un baiat care ar din 23 oct 2006 10:04 de Pasaroi_Cuminte
daca esti animal-animal start
daca esti animal-om stop
:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: distanta din 23 oct 2006 09:55 de Pasaroi_Cuminte
good choise.Tu traiesti cu el nu parintii sau prietenii.
Ai fi jucat o carte posibil riscanta.Acest test se poate termina cu 2 rezultate:
1.fie trecea testul si atunci ar fi fost cea mai mare bucurie a ta de pana acuma: te iubeste si iti este ...
Pot deveni impotent din cauza masturbarii? din 23 oct 2006 09:53 de UNU
Salut! Daca nu m-as masturba un an sau doi as putea ramane ipotent? Am observat ca daca nu ma masturbez o zi sau doua deja penisul imi intra in erectie mai greu.... mersi
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: distanta din 23 oct 2006 08:47 de Duduia
ok, toata discutia de pana acum m-a facut sa imi pun intrebarea urmatoare: am fost o cretina cand am renuntat la 3 luni de Italia pt ca eu imi doream sa fiu langa el si nu sa ma balacesc pe litoralul italian? amandoi aveam aceeasi dorinta neexprimata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pt. Admin SeXpert din 23 oct 2006 03:17 de nemesis
Deci, dragi copii, lumina vine de la Soare, deci Soarele este cel care produce lumina. :D
[i]Sex[/i]-[b]ologu'[/b] mamii, daca tot te pricepi atat de mult la psiho-bullshit-ul asta pe care-l lauzi aici, da niste sfaturi competente celor care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virg din 23 oct 2006 02:55 de likudio
hehehe... ma faceti sa rad fratilor... de la atata dreptate ati speriat fata atat de rau incat nu a mai postat nimic... e cert ca e destul de devreme si e nepregatita printre atatea intrebari care o macina, cine stie ce face acum... (daca chiar a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce parfum/after shave/cosmetic din 23 oct 2006 01:42 de ExoticDream
Ei nu! Un parfum "ca lumea" costa minimum 25-30 Euro, iar a investi 12,5-15 Euro pe luna pentru asa ceva nu este la indemana oricui, OK? Daca ai serviciu si castigi cel putin 500 Euro pe luna sau daca taticu' are firma si te tine in brate, ...
Re: Re: Re: Re: AM RUPT 9 prezervative intr-0 ora din 23 oct 2006 01:22 de levi82
Grija mare! Se spune ca daca pui mai multe prezervative deodata frecarea dintre ele le va face sa se rupa mai usor... :rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 oct 2006 01:18 de ExoticDream
This goes for me too (dar si reciproc)!!! :devil::devil::devil:
Daca e sa te insele, o face oricum, iar chestiile interzise.... au un farmec deosebit! Cheia consta in incredere si sentimente adevarate (de ambele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 oct 2006 01:12 de ExoticDream
Acasa nu, dar ar fi OK sa se vada cu el, tipul_cu_simpatia_declarata, in alte locuri? Daca da, ar fi OK sa mearga la aceste intalniri singura? Iubitul ei ar trebui sa aiba incredere ca nu exista nici un risc ca tipul_cu_simpatia_declarata sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 oct 2006 01:00 de ExoticDream
Asa este, flirtul dus pana in panzele albe nu este sanatos pentru nici una din parti, el merge doar in prima etapa, de "tatonare", cand cineva "plays the field", adica incearca sa vada daca ar putea iesi ceva intre el si altcineva. In faza asta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: distanta din 23 oct 2006 00:29 de ExoticDream
La despartirile de "scurta" durata (1-6 luni) spui ca nu rezista nici jumatate din cupluri, asta inseamna ca mai putin de un ins din doi poate sa-si tina hormonii in frau cand partenerul se afla departe. Sa vedem.... oare ceea ce-i leaga pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 oct 2006 23:03 de carrie
eu nu as accepta sa mi se impuna de catre partener asa ceva. de fapt sa mi se impuna sa fac un anumit lucru. m-ar deranja teribil. in cazul acesta insa, fata este cea care ar trebui sa puna capat acestei situatii si sa isi gaseasca un alt profesor. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 oct 2006 22:54 de mya
asta nu inseamna posesivitate. vorbesti cu ea pe un ton calm, foarte relaxat, degajat, nu pe un ton deranjant si plin de reprosuri. cel mai bine e sa o pui pe ea in situatia ta. concret: cum ar pica pentru ea ca tu sa te duci acasa la o tipa, ...
Re: Re: AM RUPT 9 prezervative intr-0 ora din 22 oct 2006 22:47 de Bozgoru
anticonceptionale pt fata daca ai incredere in ea.. ma refer sa nu aiba boli sexuale...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prezento-viitorul si dispa din 22 oct 2006 22:45 de carrie
poate...dar e o chestie sanatoasa pentru mine...daca nu ai si o doza de egoism esti calcat in picioare. si nu, nu sunt o scorpie cu inima de gheata, dimpotriva incerc sa fac cat mai multe pentru cei din jurul meu, pentru cei la care tin, nu vreau ...
Re: Re: Re: Re: Ce parfum/after shave/cosmetice pr din 22 oct 2006 18:20 de valentine
Nu trebe sa fii miliardar sa iti poti permite sa iti cumperi un parfum calumea macar odata la 2 luni...:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vr din 22 oct 2006 17:56 de mya
de ce nu? hai sa-ti spun eu de ce nu. pentru ca risca sa aibe parte de o mare deziluzie, poate cadea in propria capcana, in propriul joc. asa incep toate, de la mici atingeri, pupaceli, si apoi o dai in sex. astfel, ea risca sa se adanceasca si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau din 22 oct 2006 17:37 de verdiuc
Cris....tu nu vrei sa faci sex cu el,el nu vrea cu tine,pana la urma,care mai este problema?Ramai cu el,asa,in expectativa,pana va plictisiti amandoi de pupaceli/impartit de pat,sau iti gasesti tu pe altul,si viata merge inainte.Daca unul din voi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 oct 2006 17:12 de mya
tu stii cel mai bine daca sa o crezi sau nu. tu o cunosti cel mai bine. numai tu ai raspunsul asta. cantareste relatia voastra de-a lungul acestor 2 ani. ea nu prea mai are ce cauta la tip acasa, din moment ce el i-a declarat simpatia, si ...
Pagina 2429 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
47 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||