Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac s

din 22 oct 2006 13:16 de valentine

Hai sa ma contrazic nitel...deci e incredibil cum poti sa treci asa usor peste faptul ca ai fost inselata si sa nu ai nici macar o parere de rau,un regret,etc,etc...ceea ce inseamna ca ai o inima de fier si controlezi ce intra si ce nu intra in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 oct 2006 08:44 de Pasaroi_Cuminte

Bozgore el stie ca tu esti prietenul ei ? sau stie ca ea are prieten ? :rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 oct 2006 04:53 de Bozgoru

mda... am vorbit cu ea... ea mi-a zis ... ca nu mi-a zis ca el o alinta pentru ca stie ca eu reactionez urat si nu stie in ce fel o sa reactionez... si ca el ii spune asa ca intr-adevar o place si ca vrea mai mult de la ea decat amicitie..exact ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex c

din 21 oct 2006 23:15 de carrie

ma bucur ca am primit un raspuns cu adevarat pertinent pe topicul asta, eram sigura ca de la tine. :rolleyes: 1. nu, nu m-am simtit niciodata o jucarie, de altfel daca stau bine sa ma gandesc, nu a fost niciodata vorba efectiv numai despre sex, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu el

din 21 oct 2006 22:47 de ExoticDream

Probabil ca tu ai gandit ca exista doua optiuni in privinta relatiilor astazi: pui suflet sau nu. Prima varianta are avantajul ca te poate face sa traiesti clipe de vis alaturi de un suflet drag, dar si dezavantajul de a suferi cumplit din fel de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex c

din 21 oct 2006 22:27 de carrie

adica tot vina mea este? lol :blink: daca sa ai inima inseamna sa suferi ca disperata pentru ca un tip te inseala... atunci mai bine pas.

din 21 oct 2006 19:31 de valentine

Nu era o gluma ci o intepatura...si daca ceea ce zici tu este cu adevarat real...i'm sorry tanti dar cu mana pe inima declar ca nu ai inimaO:)

Re: Re: Re: Re: Re: Pt. Admin SeXpert

din 21 oct 2006 19:25 de sexologul

Am zis eu de ramuri psihologice? Imi dau seama, din ce in ce mai mult, ca esti complet inafara subiectului. Eu am spus ce face un pshiolog cand o persoana are probleme psihologice, nu ramurile psihologiei. Da, psihosexologia (nu psiho-sexologia, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Pt. Admin SeXpert

din 21 oct 2006 18:29 de sexologul

Daca taceai filozof ramaneai. Se vede ca esti inafara subiectului. Parapsihologia (nu se scrie para-psihologia, iara nu stii nici macar cum se scrie.)studiază fenomenele psihice paranormale (percepţia extrasenzorială, telepatia etc.) ...

Re: Re: Re: Re: Pt. Admin SeXpert

din 21 oct 2006 17:33 de DarkAngel

Psihologia nu se ocupa de anumite boli cum ar fi cele sufletesti..... fortand putin nota intra in alt domeniu care se numeste para-psihologie. Psihologia nu se ocupa de boli. Daca se ajunge la termenul de boala automat trecem la psihiatrie. As ...

din 21 oct 2006 17:20 de mya

c'mon, carrie, nu toate tipele sunt ca tine. eu sunt chiar opusul. eu nu pot avea o relatie cu un tip, nu ma pot culca cu el (mai ales), si apoi sa ma doara in c*r daca ma paraseste sau nu. si asta nu inseamna ca eu cred in feti-frumosi, pe cai albi, ...

Re: Re: Re: Re: Pt. Admin SeXpert

din 21 oct 2006 17:12 de DarkAngel

bla bla.... nu imi zi mie ce este si cu ce se ocupa psihologia.... plus de alta sunt mai multe ramuri in psihologie decat ceea ce ai mentionat tu.... ca de exemplu psihologia reclamei psiho-diagnostic psiho-sexologie psihologia varstelor psihologia ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu el!

din 21 oct 2006 15:49 de carrie

daca e o glumita, nu mi se pare prea piperata... daca nu...nu se potriveste oricum. eu scriu ceea ce scriu pentru ca, in aceasta conceptie idealista pe care o au, risca sa sufere mult. oamenii nu sunt ceea ce par. si sa astepti marea iubire, sa ...

Re: Re: Re: Pt. Admin SeXpert

din 21 oct 2006 14:25 de sexologul

1. Nu am discutat cu tine si despre tine. Cred ca ExoticDream nu are nevoie de avocat. Dupa cum am observat, stie sa se apere singura si inca intr-un mod stralucit. 2. Daca nu intelegi diferenta dintre cele doua ramuri - psihiatrie si psihologie - ...

Re: Cum va descurcati cu dorul de cineva?

din 21 oct 2006 14:19 de Necunoscut

Mai, daca persoanei respective ii e dor de tine cred ca nu va fi sufocat de "tentativele de comunicare" si cred ca ii va face placere daca macar o data, la sfarsitul saptamanii o suni, o intrebi ce mai face... etc. Tu ar trebui sa stii cel ...

Re: Re: Re: Pt. Admin SeXpert

din 21 oct 2006 14:17 de Ionel

La varsta ta de peste 106 ani s-ar putea sa nu intelegi ce spune. :devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Difere

din 21 oct 2006 14:13 de Necunoscut

Nu ai de unde sa stii, nu ma cunosti:) Oricum nu ai de unde sa stii ce se va intampla.. poate chiar prietena mea va claca:)

Cum va descurcati cu dorul de cineva?

din 21 oct 2006 13:57 de adieu

Daca tineti la cineva mult-mult de tot, dar nu ii sunteti aproape pentru ceva vreme, cum reusiti sa faceti fata sentimentului acut de [b]dor[/b] care va macina sufletul zi si noapte (fara sa-l zapaciti cu tentativele de comunicare)? :love:

Re: Re: Re: Ce parfum/after shave/cosmetice prefer

din 21 oct 2006 13:50 de ExoticDream

Daca atat ne permit resursele financiare, ce sa facem si noi? Nu suntem toti miliardari.... :(:(:(

Bezile desenate - a noua arta!!!

din 21 oct 2006 13:34 de ExoticDream

In Bucuresti, pana maine, mai puteti vizita [b]Salonul international de banda desenata[/b] la Sala Dalles (bd. Nicolae Balcescu nr. 18), Institutul Francez (bd. Dacia nr. 77), Muzeul National Filatelic (Calea Victoriei nr. 12), Carturesti (str. ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2430 din 3732
«   1 ... 2427   2428   2429   2430   2431   2432   2433 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare