Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cuvant de alintare

din 21 oct 2006 01:47 de ExoticDream

Nici eu nu cred ca mersul la cantat este o solutie, n-ar face decat sa starneasca amuzamentul tuturor, o relatie nu se pastreaza tinandu-ti in lesa partenerul! Este nevoie de sinceritate si.... sentimente! Really???????????????? Tipul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 oct 2006 01:47 de Necunoscut

Ceea ce zici tu, ma refer la "macho" cred ca este o perioada de maturizare pe care o parcurgem si noi, la 14-15 ani dorim sa fim cei mai tari din parcare, sa ne vada fetele, etc;) Si da, sunt de acord cu tine, multi oameni nu stiu ceea ce ...

din 21 oct 2006 01:45 de DarkAngel

nu am zis ca barbatul nu e slab....dar atunci sa nu mai zica . ca nu e vina lui si la multi nu le pasa... si la categoria barbati nu se includ curvarii alcoolici si gheorghe de la sat... sau baiatu smeker de cariter care el e cel mai tare din parcare ...

din 21 oct 2006 01:45 de DarkAngel

NU am zis ca nu se intampla dar daca se intampla nu e treaba asa cum credea sau sustinea respectviul ca e...dar nu uita ca este posibil sa nu se intample fara a face eforturi majore.... Tine f mult de carcteru barbatului in cauza....deci se poate sa ...

Re: Ce parfum/after shave/cosmetice preferati?

din 21 oct 2006 01:45 de Necunoscut

Well, la chestia cu fumatul.. nu fumez, ea nu fumeaza, miroase superb.. imi place ca se ingrijeste.. si parul ii miroase in orice moment al zilei a parfum.... degeaba, se vede ca e femeie:) Cat despre mine prefer ca si After Shave Nivea :) ...

din 21 oct 2006 01:41 de Necunoscut

Mai, se intampla.. "Never say never" Nu ai de unde sa stii de unde sare iepurele, se intampla sa intalnesti o persoana care iti suceste mintile... si nu vrei nici sa pierzi iubita... si totusi.. dispare rationamentul! Se intampla, ...

Re: Re: Re: Cuvant de alintare

din 21 oct 2006 01:40 de Necunoscut

Daca nu ai nimic de ascuns...well.. why not? Eu am fost verificat de n ori... mi-a citit prietena loguri etc.. nu m-a deranjat! Din momentul ce i-am dat parola, practic i-am dat "acordul non-verbal" ca poate sa umble in "intimitatea" ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu

din 21 oct 2006 01:38 de DarkAngel

Scuze ca scriu de atatea ori....dar nu mam putut abine cnd am vazut ca ai zis "esti in delir" ok...ca sa ajungi acolo la acel delir...trebe sa omori pe moment tot ce simti pt prietena ta si sa o ingropi...daca nu o ingropi si faci asta cu toate ca ...

din 21 oct 2006 01:37 de Necunoscut

Asta e parerea mea mai! Nu inseamna ca e cea buna. Dar totusi, am parerea ca o femeie poate sa faca orice vrea cu un barbat... "In spatele oricarui barbat puternic se afla o femeie" Chiar cred ca... o femeie poate sa faca multe lucruri ...

Re: Re: Cuvant de alintare

din 21 oct 2006 01:37 de ExoticDream

Daca as fi in locul ei si ai face asa ceva, relatia ar fi DONE/FINISHED/KAPUT in secunda urmatoare verificarii!!! Asta nu inseamna ca as fi neparat vinovata, este o chestiune de.... principiu! :devil::devil::devil:

Re: Re: Penis prea mic???

din 21 oct 2006 01:32 de Necunoscut

Nu mai vrajiti copii calumea:) Toti citati din carti, etc. Well, eu am penisul de 16 cm in erectie, mi se pare enorm de mic ptr. ca am 1.92 inaltime. Grosime.. chiar m-am uitat cat inseamna diametrul de 4 cm.. esti mai norocos decat ...

din 21 oct 2006 01:31 de DarkAngel

In ca o intrebare.... din punctul tau de vedere barbatii is bombe cu ceas si trebe sa evite sa fie apasat un buton ca sa nu se declaneseze ? sau sa lase doar o anumita persoana sa ajunga la butonul ala...ca daca este apasat nimic nu te mai poate opri ...

din 21 oct 2006 01:28 de DarkAngel

Daca ajungi in situatia respectiva... oare sa nu imi zici ca nu stiai ce va urma... ok ii logic ca stiai ce are sa urmeze daca ajungi in situatia respectiva... boon in momentul dinainte de a ajunge in situatie respectiva constientizezi care sunt ...

Ce parfum/after shave/cosmetice preferati?

din 21 oct 2006 01:23 de ExoticDream

Ia sa vedem cum mai miroase lumea pe aici.... Cred ca a mai fost candva un topic asemenator, dar intre timp poate s-au schimbat gusturile, userii.... Aveti niste marci de cosmetice preferate? V-ar placea ca partenerul sa miroasa a ceva anume? ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbarea la baieti

din 21 oct 2006 01:20 de Necunoscut

In Turcia.. sau nu mai stiu unde... un copil de 13 ani a murit.. avea mari probleme, cica se masturba de aproximativ 20 de ori pe zi, nu rezista fara, trebuia sa mearga sa o faca... pana la urma a murit :D Nu stiu daca din cauza masturbarii ...

Re: # De Ce Se Urasc Femeile Intre Ele ?

din 21 oct 2006 01:19 de DarkAngel

NU e chiar asa... dar fetele deobicei nu risca o cearta cu prietena cea mai buna pt un barbat.... (de cele mai multe ori nu e valabil in toate cazurile) pe cand barbatu daca celalalt sar da la prietena lui lar distruge..... in varianta cealalta ...

Re: Re: Re: Caut anumite filme!

din 21 oct 2006 01:17 de ExoticDream

A propos de filmul asta.... am avut o surpriza nu foarte funny: m-am bucurat ca l-am gasit pe odc, stiam ca e comedie cu adolescenti (ma interesa altceva in filmul ala, dar asta e alta poveste), l-am luat si ne-am asezat (eu si cativa dintre ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cuvant

din 21 oct 2006 01:14 de Necunoscut

DarkAngel, presupun ca esti baiat:) Daca tu esti excitat, langa o fata foarte frumoasa, va dezbracati... va sarutati, esti... in delir... iti vine sa te ridici si sa pleci? Uite, eu stiu fete care au putut, dar nici un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cuvant de

din 21 oct 2006 01:09 de DarkAngel

Si zici u ca barbatu ii mai slab decat o femeie...ok...dar daca face ceva ce nu trebe sa fie hormonii nu sunt o scuza...totusi barbatu are creieru mai mare ca o femeie si ar trebui sa compenseze pt surplusul de hormoni nu este scuzabil din partea ...

Re: Ce sporturi ati practicat/practicati? (Exclus

din 21 oct 2006 01:03 de valentine

Atletism,fotbal,volei,dansuri moderne (nu stiu cat de sporturi sunt astea),karate si putin de tot tenis,da nici macar regulile nu le-am invatat la ala:D Acum ma duc la sala de forta...si daca imi rezolv problemele cu coloana ma tenteaza sa ma ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2433 din 3732
«   1 ... 2430   2431   2432   2433   2434   2435   2436 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare