Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu el!

din 21 oct 2006 13:30 de carrie

oh, come on! iar povesti cu feti-frumosi si prima noapte magica?? ea e prima, e cea prezentata oficial, e cea cu care e peste tot? si ce? crezi ca e asa rau sa fii "cealalta"? fiind in postura asta ai libertate. si viata ta nu trebuie sa se ...

Re: Re: Re: Re: Imi place un baiat care are priete

din 21 oct 2006 13:23 de ExoticDream

Asa este, vina apartine 99% persoanei care are o relatie, dar se simte tentata sa sara parleazul, si numai 1% tertului. Uneori este chiar bine sa apara asemenea ispite, te lamuresti imediat cum stai cu iubirea aia vesnica (atat tu, cat si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 oct 2006 13:13 de ExoticDream

Nu te acuzam, probabil m-ai inteles gresit. Ca sa fie mai clar, voi apela la multimi: sa zicem ca multimea barbatilor este formata din multimea celor care fac (in general) sex fara sentimente (s-o notam cu A) si multimea celor care fac dragoste ...

Re: Ce parfum/after shave/cosmetice preferati?

din 21 oct 2006 13:12 de mya

nu in mod deosebit, imi place orice care miroase frumos (evident, frumos pentru mine). de obicei, imi iau parfumuri de la Avon sau Oriflame. acum am Today, si imi place mirosul. Ca produse de ingrijit mai folosesc de la Maybelline, Oriflame, Avon ...

Re: # De Ce Se Urasc Femeile Intre Ele ?

din 21 oct 2006 13:11 de carrie

chiar asa.. orice fata are o prietena buna de ani de zile dar daca pui un barbat intre ele isi ia gatul reciproc. Barbatii nu sunt asa. Ei sunt de parere ca mai sunt alti pesti in mare.. Daca un barbat face cunostinta iubitei sale cu prietenul lui ...

Re: Re: Re: Imi place un baiat care are prietena!

din 21 oct 2006 13:03 de carrie

nu e adevarat. relatiile se distrug pentru ca persoana care e in relatie nu e in stare sa nu sara gardul, nu cel care intervine, tertul, este de vina. ca doar avem discernamant sa hotaram daca sarim gardul cand ni se ofera ocazia sau nu.

Re: Re: Re: Re: distanta

din 21 oct 2006 12:39 de ExoticDream

Da-mi voie sa fiu reticenta in privinta... "iubirii" celei care a renuntat. Dupa o relatie care a mers timp de 5 ani, este foarte posibil sa se fi instalat (probabil unilateral) monotonia, iar in momentul in care cea care a plecat s-a trezit ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Baiat 19, fata 16

din 21 oct 2006 12:16 de ExoticDream

Trebuie sa cercetez daca este asa, insa oricum mi se pare cel putin straniu sa ma folosesti pe post de cobai pentru testele tale psihologice fara a-mi cere acordul. Chestiunea este valabila in cazul ambelor sexe. Te cred, insa ceea ...

din 21 oct 2006 12:10 de mya

cititind in mare cam tot ce s-a scris pe-aici, concluziile mele sunt: nu cred ca te inseala, dimpotriva, cred ca nu este absolut nimic intre ei. intr-adevar, tu ai motive de preocupare, si pentru simplul fapt ca se duce la el acasa, cunoscandu-l ...

Re: Re: Re: distanta

din 21 oct 2006 12:10 de SORIN28

Exotic, eu dau vina pe distanta. Ma iubea, o iubeam, aveam o relatie de 5ani si totusi distanta a facut ce nu a reusit omul. Te rog sa-mi dai voie sa fiu reticent in aceasta privinta:flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Difere

din 21 oct 2006 11:47 de BeyondGirl

si daca nu va fi asa?? Nu vreau sa fiu contra, dar nimeni nu va stii exact ce si cum va fi. bonne journnee a tous!

Re: Re: # De Ce Se Urasc Femeile Intre Ele ?

din 21 oct 2006 07:12 de Danny_DaBoss

lol... pe ce planeta traiti ?? orice ai face daca la prietna buna a iubitei tale ii place de tine si vrea sa te aiba, se da la tine si face tot posibilu sa castige, sa va desparta sau daca nu poate, macar sa se culce cu tine.. nu mai conteaza ...

din 21 oct 2006 07:05 de Danny_DaBoss

hai sa iti zic o treaba ! poti avea cate discutii serioase vrei cu ea. daca vrea sa te inshele te insheala in continuare fara sa iti zica. numai ca o sa fie mai precauta ca de data asta sa nu mai aflii sau sa iti dai seama. :huh: doar nu o sa fii ...

din 21 oct 2006 06:38 de DarkAngel

Cel simplu e sa discuti cu prietena ta (o discutie serioasa) si vezi cum iti raspunde si ce iti raspunde si dupa aia daca tot esti in dubii discuta si cu ala....si vezi cum reactioneaza la intrebbarile tale si sunt sigur ca iti vei da seama cum stau ...

din 21 oct 2006 05:49 de Bozgoru

inainte de toate... hattrick rulez:)... asa si inca ceva.. eu cu baiatu asta muzicianu pe care eu il suspectez.. vorbesc cu el cand vin sa o iau pe gajicamea de la el.., radem .. glumim.. el se poarta ca si cum nu ar fii nimika intre ei... chiar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raspuns ce

din 21 oct 2006 03:25 de nemesis

Mda... Trebuie sa te invit la lectura semnaturii mele, dragul meu. Trebuie ca esti tare... "incremenit in proiect", la momentul asta. :, P.S. Sa speram ca nu vei ramane la acest nivel. Am impresia ca poti mai mult, totusi. :ok: (In ...

Re: Ce parfum/after shave/cosmetice preferati?

din 21 oct 2006 03:06 de sala_dalles

(deo-parfum) Clinique Happy, L'EauParKenzo Azarro (after shave) KenzoAir, Aramis Life Nu, imi plac surprizele si originalitatea. Vreau sa nu stiu. Da. Ii cumpar Menthos sau... Tic-Tac cat incape. :)

din 21 oct 2006 02:55 de ExoticDream

[i]Off topic:[/i] Am prins revista, dar cel mai interesant mi s-a parut articolul "Cartile, file de profit" (pag. 6-8), in care sunt descrise Librariile Carturesti, nu stiam ca exista in Romania locuri dragute (3 in Bucuresti, 2 in Timisoara, 1 ...

din 21 oct 2006 02:46 de DarkAngel

True ziceam ca asa ar fi bine si sanatos sa reactioneze toti cei care sustin ca iubesc pe cineva si sunt intr-o relatie serioasa ... ar fi bine sa fie asa ca relatile sa fie relatii in adevartul sens al cuvantuli nu tentative mai putin sau mai mult ...

din 21 oct 2006 02:45 de ExoticDream

Asa este, sunt cazuri in care iubesti atat de mult incat ti-ai da viata pentru partener. :heart::heart::heart:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2431 din 3732
«   1 ... 2428   2429   2430   2431   2432   2433   2434 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare