Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cuvant de alintare

din 21 oct 2006 00:51 de valentine

Problema e ca eu nu prestam nici un fel de efort = nu aveam mai deloc pofta de mancare,si de slabit nu slabesti asa repede...deci ideea este ca mi s-a facut pofta de mancare si cat mancat inainte intr-o sapt,acum mananc in 2 zile,deci am mai pus ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cuvant de alin

din 21 oct 2006 00:46 de Necunoscut

Mai, o discutie este buna si daca il inseala, si daca nu! Daca el este gelos, e bine zic eu, inseamna ca tine la ea... si banuiesc ca ea nu e copil de 2 ani, isi poate da seama ca atunci cand apare gelozia (o urma de gelozie e benefica) e ...

Re: Cuvant de alintare

din 21 oct 2006 00:45 de DarkAngel

Cel mai bine e sa ai cu ea o discutie serioasa sa-i spui ca pe tine te deranjeaza faptul ca ea merge la tipu ala si ca iai vazut si mesajele de la el si daca ea chiar nu are nimic cu el si doar el se da la ea sa ii spui sa nu ii mai permita sa vb cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cuvant de alintare

din 20 oct 2006 23:49 de Pasaroi_Cuminte

Sinceritatea rezolva totul daca este reciproca daca nu atunci vorbim cuvinte. Si daca fata n-are nici o vina si se trezeste din senin cu o astfel de discutie va incepe sa creada ca Bozogorul nu mai are incredere in ea. Si fara sa vrea uite ...

Re: Re: # De Ce Se Urasc Femeile Intre Ele ?

din 20 oct 2006 23:35 de valentine

viata e o competitie :) iar ele vor sa isi arate superioritatea prin a avea cel mai bun mascul...si sa stii ca nu e doar la femei...si eu am furat gagicile a vreo 14 sau 15 (+/- 1) preteni intr-o vara doar sa le arat ca daca nu am pretena...nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cuvant de alintare

din 20 oct 2006 23:34 de Necunoscut

Vali, Vali:))) Dupa 1 saptamana de sala ai pus 5 kg? :))))))) Cred ca ti s-a stricat cantarul, de obicei slabesti in primele zile:) PS: Si daca (desi n-ai cum) te-ai ingrasat, crede-ma ca aia nu-s muschi:))) PS2: Cate kg ai?:D

Re: Re: Sex fara prezervativ, o sa fac avort......

din 20 oct 2006 23:22 de Necunoscut

Sunt sanse.. medii sa zic... cand folosesti prezervativ sperma se aduna in acea "caciulita" din prezervativ... si atunci cand se sparge exista posibilitatea sa ajunga unde nu trebuie.. incearca totusi sa iei o pastila pentru a 2-a zi daca nu au ...

Re: Re: o sa fac avort......?

din 20 oct 2006 23:20 de Necunoscut

Eu stiam ca in aer spermatozoizii traiesc doar 8-10 secunde:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De

din 20 oct 2006 23:06 de vali2jan

Poate am scris prea sumar si ce am vrut sa spun se citeste printre randuri. Pai eu ce ziceam. Ce e rau sa fii mandru - in spiritul ardeleanului - ca poti sa-ti satisfaci partenera. Esti mandru de iubirea partenerei, de aprecierea ei. Da, sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Difere

din 20 oct 2006 22:40 de Necunoscut

Mai se poate sa ai dreptate! Nu vreau sa ma laud, dar chiar cred ca sunt un tip care arata OK... incat sa atrag macar o fata din grupul meu... Sex crede-ma pot obtine oricand, ma consider un tip ok si din punct de vedere intelectual, pot ...

Re: Cum poti stii daca o fata e virgina sau nu???

din 20 oct 2006 22:12 de Necunoscut

Exista 2 feluri de virginitate.. psihica si fizica. Cea fizica este mai putin probabila, este reprezentata de HIMEN care din cauza unor probleme in copilarie se poate rupe fara contact sexual sau poate fi foarte elastic (la gimnaste, din cate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cuvant de alintare

din 20 oct 2006 22:08 de Necunoscut

Nu cred ca e o solutie sa mearga cu ea la "cantat". Trebuie sa ai o discutie SINCERA cu ea, sa isi cunoasca proprietatile, daca ea vrea sa te insele, te va insela oricum. Cred ca, de cele mai multe ori sinceritatea rezolva totul. PS: Orice ...

Re: Re: Re: Re: Difere

din 20 oct 2006 22:08 de vali2jan

Sa dea Dumnezeu sa fie bine. Sunt si asemenea cupluri care reusesc in viata. Dar, de regula, dupa ce barbatul trece de 25-26 de ani. Dar tu esti inca la varsta cautarilor. O sa te superi pe mine pentru ce o sa-ti spun, dar o spun din realitate. Tu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Baiat 19, fata 16

din 20 oct 2006 21:10 de vali2jan

Te inseli foarte tare. Legea prevede sa nu folosesti un text din o lucrare stiintifica ca si cum ar fi a ta, deci fara sa citezi autorul. Un text publicat devine un text public si pot sa fac ce vreau cu el. Dupa publicare am aceleasi drepturi ...

Re: Caut anumite filme!

din 20 oct 2006 19:33 de valentine

la mine...:rolleyes:

Re: Cum poti stii daca o fata e virgina sau nu???

din 20 oct 2006 16:51 de Danny_DaBoss

nu o sa iti poti da seama niciodata pana nu te uiti.. :rolleyes:

Cum poti sti daca o fata e virgina sau nu???

din 20 oct 2006 15:53 de Coracao

Sunt anumite trasaturi dupa care iti poti da seama daca o fata a facut sex sau nu???

# De Ce Se Urasc Femeile Intre Ele ?

din 20 oct 2006 13:21 de Danny_DaBoss

chiar asa.. orice fata are o prietena buna de ani de zile dar daca pui un barbat intre ele isi ia gatul reciproc. Barbatii nu sunt asa. Ei sunt de parere ca mai sunt alti pesti in mare.. Daca un barbat face cunostinta iubitei sale cu prietenul lui ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 oct 2006 10:57 de Pasaroi_Cuminte

Exotic nu stiu daca ai prins dar acum cateva zile prin poli circula revista Student Max in care era un articol referitor la IQ si EQ.(pag 12-13) Sunt de acord cu acele spuse articol. EQ domina IQ.Avantajul este ca EQ (inteligenta emotionala) se ...

Re: Re: Re: Re: Un baiat vrea sa vina noaptea la m

din 20 oct 2006 10:32 de Danny_DaBoss

Stii ce zice el daca accepti sa vina la tine la noapte ??? It's gona be some fuckin tonight :lol: ... dar daca nu ai nimic impotriva, invita-l fato :D

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2434 din 3732
«   1 ... 2431   2432   2433   2434   2435   2436   2437 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare