Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Lichidul care il secreta femeia ;)

din 18 oct 2006 00:54 de ExoticDream

Fie ca te uiti la filme XXX, fie ca nu, s-ar putea sa te inseli: exista femei care ejaculeaza! Cu toate ca sexologii nu s-au pus de acord asupra acestei probleme, se pare ca in cazul femeii exista trei tipuri de secretii legate de actul sexual: ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: metode de epilare

din 18 oct 2006 00:22 de nemesis

Tu chiar vrei un "ban", nu? :huh::`

Re: Re: Pt. Admin SeXpert

din 18 oct 2006 00:21 de ExoticDream

Multumim pentru aprecieri, din (ne)fericire insa nimeni nu detine piatra filosofala, intr-o viata de om nu va putea sa traiasca toate experientele posibile, de aceea este bine sa deschidem larg ochii la ceea ce se intampla in jurul nostru si sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 18 oct 2006 00:13 de nemesis

:wacko::blink: 'meiopreagie'? 'meiopragie'? :blink: Medicina, psihologi...? :wacko: Am pierdut firul logic, mai incerci o data? :blink: Nu urmaresc atat de des forumul asta, dar am o impresie diferita... si nu cred ca ma ...

Re: Re: Pt. Admin SeXpert

din 18 oct 2006 00:09 de DarkAngel

hmm numa comentarii vad de la tine...dar daca esti asa de bun precum vrei sa deducem noi in loc sa gasesti "greseli" despre care nici nu ai zis nimic numa ai aruncat asa cu batul in balta.... (ce sa spun ce specializare are un pisicolog la probleme ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o reclamatie!

din 18 oct 2006 00:08 de ExoticDream

Eu! :devil::devil::devil: [b]aceeasi[/b] (daca-i bal, bal sa fie!) Conjunctia "iar" la inceputul propozitiei/frazei nu se admite! Iar gresim?!? Te intreb eu sau iti imaginezi tu ce vreau sa spun? Incercam a doua ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Finalul...

din 18 oct 2006 00:05 de levi82

Daca te-am inteles bine, vrei sa spui ca este posibil sa ma caute vreodata sa isi gaseasca consolare... Este posibil. Ma tem, insa, ca va fi prea tarziu...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o reclamatie!

din 17 oct 2006 23:49 de DarkAngel

Hehe de unde sti u ca a fost exclamatie... sau mirare ? afirmatia mea.... poate eu vb sec.... poate nu imi place sa pun semne de punctuatie pt ca se intelege clar ce vroiam sa zic cu afirmatia de mai sus.... dar se pare ca unii dintre noi intra in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu el!

din 17 oct 2006 22:42 de Pasaroi_Cuminte

Sau mai bine ii faci rost de ceea cei trebuie (natural sa fie ) fara decapitari si mijloace primitive :lol: Be the good sis and you shall have a kiss (from her) :lol:

Re: Re: OB

din 17 oct 2006 21:42 de levi82

Decat daca tavalesti OB-ul pe jos, inainte de folosire... :wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Super supa

din 17 oct 2006 21:32 de Pasaroi_Cuminte

Marfa raspuns.Mama ce l-ai pocnit.Good One :lol: :lol: :lol: :flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 oct 2006 21:14 de verdiuc

nemesis,eu inteleg ca si tu oi fi avand oarece treaba cu medicina,insa suferi groaznica la capitolul cunostiinte medicale. Unde ai intalnit tu,in medicina,termenul de 'meiopreagie'.Sunt foooarte curios.'meiopragie'-asa cum bine stii-este un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Finalul...

din 17 oct 2006 21:12 de Pasaroi_Cuminte

Dar sa nu te mire daca intro-zi (peste cateva luni bune sau ani ) acesiasi fata va reveni din senin in viata ta aparent fara nici un motiv.:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Super suparat

din 17 oct 2006 19:55 de Danny_DaBoss

umilintaaa.. hmmm...mai bine decat taiatu cu combina... :lol:

Re: Re: Re: Prezento-viitorul si disparitia iubiri

din 17 oct 2006 18:21 de Duduia

viata MEA ar fi goala daca nu as fi gustat macar o data din ceea ce numim "iubire". asa gandesc acum, la doar un an si ceva dupa ce am descoperit-o. inainte fugeam de sex si iubire, acum as fugi dupa "el". iubirea nu va disparea, cu siguranta. ...

Re: Fete induiosate

din 17 oct 2006 18:08 de Duduia

treaba cu catzelushul o consider utopie. tipii care isi scot cainele (si nu numai) la plimbare si zabesc la fetele din jur sunt lammeri. eu am putut admira linistita un cane frumos si nici nu sa ma uit la stapan. care-i baiu? inteleg asa: ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jo

din 17 oct 2006 17:55 de SORIN28

ete unde se ascundea fat frumos care apara domnitele =))

Re: Dupa masturbare!!!

din 17 oct 2006 17:49 de Duduia

cand iti mai vine un chef nebun de masturbare, deschide dexul si citeste toate cuvintele care incep cu litera M. pana ajungi la ce te intereseaza, iti trece. desi...s-ar putea sa ti se irite ochii sau buricul dejtului aratator. da-i cu scuipici.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Super suparat

din 17 oct 2006 17:44 de Duduia

ok... imi suna foarte cunoscut. imi placuse de un coleg de clasa,dar am asteptat nitel sa vad ce-i poate capul. m-am "linistit" in privinta lui. intre timp, am intrat in relatie cu un coleg din acelasi liceu. instantaneu, cel din clasa cu mine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu el!

din 17 oct 2006 17:34 de Duduia

bun. daca o aud pe sora-mea de 15 ani si ceva ca e in limba dupa unul de 19 care are prietena) si mai si moare de dorul p...., o decapitez. punct.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2437 din 3732
«   1 ... 2434   2435   2436   2437   2438   2439   2440 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare