Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Fete induiosate din 15 oct 2006 16:35 de DarkAngel
Good point
Re: Re: Ce vor fetele de la un baiat? din 15 oct 2006 16:28 de vali2jan
Deci un baiat care nu este imbracat elegant, nu are un comportament atragator (cum o fi "un comportament atragator" nu stiu, ca fiecare fata vede un alt fel de comportament atragator), un chip dragut si zambitor nu e bun. Vedeti fetelor, de asta ...
Re: Baiat 19, fata 16 din 15 oct 2006 16:04 de vali2jan
Ce cauti aia gasesti. Ce cauta fata in preajma gastii lui? De regula grupurile de baieti fac glumite pe seama fetelor ce trec sau stau aproape de ei, asa cum si fetele o fac pe seama baietilor. Eu zic altceva: sa-l prinda pe baiat si sa-i scoata ...
Re: Re: Re: Fete induiosate din 15 oct 2006 15:49 de Danny_DaBoss
Aleceva... pe mine, cand am iubita, de ce nu ma intereseaza de catzelu alteia, de decolteul ei sau de masa care a murit si ea are nu stiu ce boala ? Pentru ca nu este problema mea.. Cand sunt cu iubita, nu ma mai intereseaza de nimeni si de nimic. ...
Re: Re: Re: # Cum ar trebui sa fie o relatie buna din 15 oct 2006 15:43 de Danny_DaBoss
lol.. si cand face ce am scris eu mai sus atunci sa vezi ce dulce e...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Super suparat din 15 oct 2006 15:40 de Danny_DaBoss
exact.. amandoi isi bat joc de tine... prietenu tau cu care nu iti da voie femeia sa vb sa nu cumva sa le strici lor relatia si tot asa.. ori isi baga amandoi mintile in cap ori da-le 2 picioare in gura si gata..
Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu el! din 15 oct 2006 15:01 de valijan
Eu iti recomand sa stai putin cu picioarele in apa rece si sa gandesti. Nu lasa sa-ti dicteze hormonii sexuali ce sa faci si poate nici inima, ci mintea sa o faca. Pai daca acum iti vin tot felul de idei tampita (expresia iti apartine) si inca nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu el! din 15 oct 2006 14:38 de valijan
Nu am inteles care e intrebarea, dar in fine...
El ti-a demonstrat cateva lucruri:
1. Ca te iubeste. Daca nu te-ar iubi nu ar sta cu tine in pat fara sa faca sex, chiar daca esti virgina. Dar este cu inima impartita si nu stie ce sa faca. Dar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Super suparat din 15 oct 2006 14:01 de valijan
PUMN, pumni, s.m.
Eu in locul tau as pune mana pe carte. ;)(!)
Iar pumnii nu rezolva nimic. Tu chiar nu vezi ca amandoi isi bat joc de tine?! Si stii de ce? Pentruca le dai prilejul: vad ca te "oftici", iar ei asta asteapta. Daca nu i-ai baga ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Super suparat din 15 oct 2006 13:52 de :((
prietena sustine ca colegul ii spune doar din gluma ca o iubeste,ii spune in pauza in fata clasei, dar eu totusi nu inteleg de ce face glume proaste.acuma nu stiu ce sa fac!! problema e ca baiatul asta face parte din 'gasca' noastra cu care facem ...
Re: Re: # Cum ar trebui sa fie o relatie buna ? din 15 oct 2006 12:18 de mya
"De ce iubim femeile:
... pentru ca au fetze cu trasaturi dulci ca ale copiilor, pentru ca au bluze pline, dinti decenti, si limbi de care nu ti-e sila, pentru ca nu miros a transpiratie sau a tutun prost, si nu asuda pe buza superioara. pentru ca ...
Re: rezultate neasteptate... din 15 oct 2006 11:49 de mya
crezi k asta e un criteriu pentru o relatie? sa fim seriosi...exista iubire, intelegere, respect, nici nu ar mai trebui sa conteze aia cativa centimetri. fa-o sa inteleaga ca asta nu conteaza absolut deloc. cati oameni nu se iubesc in ciuda ...
Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu el! din 15 oct 2006 11:37 de mya
vezi? sunt atatea contra, multe inclina balanta catre un nu categoric. nu ai incredere in el, gelozie. nu merita, serios. daca, daca, daca ... stii u, daca si cu parca au facut probabil. nu-ti mai pune intrebari la care nu o sa primesti un ...
Re: Fete induiosate din 15 oct 2006 11:30 de mya
in primul rand, calmeaza-te, lucrurile se vor rezolva, putine lucruri sunt iremediabile in lumea asta si fara rezolvari. sunt mii si mii de categorii de tipe, unele mai sentimentale, altele mai realiste, unele mai visatoare, altele cu picoarele ...
Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu el! din 15 oct 2006 10:41 de mya
cum poti sa-i spui asa ceva :huh::blink::wacko:? el are prietena. nu are nici cea mai mica importanta ca sta cu ea pentru a-si atinge tinte financiare. [b]LEGAL[/b] ea e prietena, iubita, ea are prioritate, ea este cea prezentata, cunoscuta de ...
#Probleme De Familie din 15 oct 2006 10:38 de Danny_DaBoss
Mersi Mersi... Nu am respins pe nimeni din fericire. Am avut o discutie cu taica-miu aseara, i-am m zis ce ma deranjeaza si se pare ca s-a rezolvat. A recunoscut ca a exagerat si zice ca n-o sa mai faca asa. Sper :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: #Probleme De Familie din 15 oct 2006 04:50 de Bozgoru
incearca sa-l faci sa vada chiar daca nu e adevarat si chiar a joci putin teatru.. astfel incat tatal tau sa vada ca tu accepti si cealalta parte a familiei nou venita... daca tu ii respingi..precum cred ca faci..el se va indeparta de tine !... ...
Fete induiosate din 15 oct 2006 00:57 de Bozgoru
De ce frate fetele sunt pacalite asa usor de baietii care le ating la sentiment...! ce vreau sa spun cu asta? uitati niste exemple :
1. fetele cad prada baietilor care au un caine micutz si dragalas.. pentru ca vai...catelushu.. si stapanu e la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Super suparat din 15 oct 2006 00:18 de valentine
Eu in locul tau as bate-o pe fata...:mellow:
@edit - S-au...daca esti din Bucuresti vin eu si ti-o bat:love:
@iarasi edit - Si daca ma enervez iti bat si prietenulB)
@din nou edit - defapt nu mai bat pe nimeni ca am febra musculara si nici ...
Re: Re: Re: Re: Re: Super suparat din 15 oct 2006 00:14 de Bozgoru
cum mortii ei ala iti e prieten mah? cum cacat iti e prieten daca i iubeste pe gajicata... si niciodata nmu evi stii ce cacat e in capu ei..
Pagina 2439 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||