Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Prezento-viitorul si dispariti din 14 oct 2006 08:30 de SORIN28
Ete ce-am gasit eu pe net, mare-i Doamne:
"Lumea din ziua de astazi pare ca a uitat ideea de romantism, sau daca totusi romatismul apare, Hollywood-ul a facut toate scenariile romantice care se pot imagina. Cum sa mai fie un barbat romantic in ...
Re: Re: Fetelor,va place sa vi se spuna sau arate din 14 oct 2006 08:23 de Danny_DaBoss
hehehe.. eu ii fac capu calendar daca intr-adevar o iubesc. Ii si arat ii si dovedesc ii si spun. S-o fereasca Dumnezeu pe o fata de iubirea mea :lol: :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu el! din 14 oct 2006 08:16 de Danny_DaBoss
Si din cauza asta fetele isi pierd increderea in baieti :ok:
Oricat te-ai stradui sa ii arati ca esti pe bune ( cand intr-adevar ai ganduri bune de relatie ) ea tot asha te vede, o pers lipsita de incredere. sucks
Re: Re: super suparat ;(( :(( din 14 oct 2006 08:07 de Danny_DaBoss
Dupa faza asta intreaba-te daca poti avea incredere in ea ca nu are nici o legatura cu tipul din clasa ei. Daca zici ca i-a placut de el mai demult s-ar putea sa se aprinda si acum dupa el. Asta daca o lasi. Fa cum ti-am zis eu si taie-le toata ...
Re: super suparat ;(( :(( din 14 oct 2006 08:03 de Danny_DaBoss
In primul rand intreabo daca intr-adevar te iubeste. Daca zice ca Da si ca nu are nici o legatura cu tipul ala e bine. In al 2-lea rand ala nu iti este prieten. Asa fac prietenii ? Alearga dupa gagica ta cu care esti de 2 ani ? Vorbeste si cu el, ...
Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu el! din 14 oct 2006 02:37 de ExoticDream
Eu tocmai de caracterul lui te intrebam...., acum mi-ai dat un element: are o relatie bazata pe interes finaciar, dragut! In aceste conditii, tu tot vrei sa fii amanta lui(ca postul de iubita este si va fi ocupat).... Banuiesc ca stiai de mult ca ...
Re: Re: Re: Re: #Probleme De Familie din 13 oct 2006 23:21 de Danny_DaBoss
Chiar.. Trebuie sa incerc. Mersi s sfat. :ok: :-*
Iubire vs cariera din 13 oct 2006 22:26 de ExoticDream
(Meditatie pe marginea unui ganduri apartinand unui student doctorand la Oxford)
Sa zicem ca esti o persoana tanara, dinamica, ambitioasa, aflata la inceputul drumului spre afirmarea profesionala. Vrei sa ai atat o cariera, cat si o viata ...
Re: Re: Re: Re: Unele fete nu suporta sexul anal? din 13 oct 2006 22:23 de bebe
Perversiune e ceea ce nu le place la ambii parteneri. Si sexul oral e perversiune, precum si cel pe la spate.P:devil: Si daca mai gandim mult vedem ca sexul in orice pozitie e perversiune.:lol: Si atunci cred ca trebuie sa trecem la fecundarea in ...
Re: Lungime penis in erectie vs lungime in repaus din 13 oct 2006 22:00 de bebe
O studenta la examenul de sesiune la medicina.
- O ultima intrebare, zice profesorul. Daca o stii, treci examenul, daca nu, il pici. Ce se mareste de 6 ori la stimuli excitanti?
- Hihihihi! incepe sa rada studenta.
Bineinteles profesorul o pica ...
Re: Re: Pai......maybe :D din 13 oct 2006 21:49 de bebe
Mai, ce se pricep fetele noastre la masturbarea masculina :devil:
Masturbarea nu e daunatoare nici in exces. Doar ca pierzi multe calorii si te simti ca dupa cele douasprezece munci ale lui Hercule. Iar munca n-a omorat pe nimeni. E adevarat ca ...
Re: Vreau sa fac sex cu el! din 13 oct 2006 21:44 de ExoticDream
Ce cauti tu in patul lui daca el are prietena stabila? Ce fel de caracter are un asemenea baiat daca isi inseala prietena de un an si ceva? Il iubesti sau vrei doar sa faci sex cu el? Iti este indiferent daca face sex cu tine si apoi te lasa ...
Re: Fetelor,va place sa vi se spuna sau arate iubi din 13 oct 2006 21:35 de ExoticDream
Eu as vrea si, si, insa inainte de declaratii, mi-ar placea sa simt asta din faptele lui, mai precis din comportamentul lui. Ploua cu baieti care se arunca la declaratii dupa cateva ore petrecute impreuna, ei nu-si dau seama ca nu toate suntem ...
Re: Re: Re: #Probleme De Familie din 13 oct 2006 21:24 de ExoticDream
Ce-ar fi daca... ai sta de vorba cu mama ta vitrega? In fond si la urma urmei, are si ea copii, stie ce inseamna sa fii parinte, spune-i ce te framanta, cere-i sfatul, daca stii cum sa ajungi la sufletul ei, s-ar putea sa o transformi in aliatul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa vorbesc cu EA ? din 13 oct 2006 17:58 de verdiuc
Ea chiar mereu sta langa acele fete? Scapa de ele!! Imposibil sa nu fie singura o vreme.
O varianta ar fi asa:afla ce pasiuni are.Iar atunci cand e singura,sau reusesti sa scapi de ele,intreab-o daca vrea sa faceti acel lucru care ei ii place ...
Re: Re: Re: #Probleme De Familie din 13 oct 2006 17:24 de Danny_DaBoss
La un mom dat, m-am gandit la ce a zis, ca sa-mi fac bagajele. Stie ca ma enerveaza chestia asta ca si mama mea aia buna m-a dat afara din casa cand facea crize aiurea. Dar din gura lu tata nu ma asteptam sa aud vreodata. Nu a avut apr. niciodata ...
Re: Re: #Probleme De Familie din 13 oct 2006 17:21 de Danny_DaBoss
Relatia mea cu mama vitrega este foarte buna, discutam normal, niciodata nu ne-am certat ca nu am avut de ce, intotdeauna am respectato si am facut ce a zis ea. Deci niciodata nu mi-am batut jos sau m-am certat cu ea. Nu am avut discutii de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ra din 13 oct 2006 17:17 de sorin
pentru ca si eu il am usor curbat:unsure:
Iar in ultimele posturi am vazut ca se purtau discutii filosofico-matematico-teologico-literare:blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa vorbesc cu EA ?? din 13 oct 2006 16:34 de mya
:wacko::wacko::wacko:
m-ai obosit, seducatorule. decide-te, te cam contrazici: ba e alba ba e neagra ... :wacko: punandu-ma in locul tipei, eu in nici un caz nu l-as lua de prost, mi se pare de admirat, si daca mi-ar placea tipul, as si accepta. ...
Re: Re: Re: Re: Cum sa vorbesc cu EA ?? din 13 oct 2006 16:27 de valentine
"cum sa vorbesc cu ea ??"
El intreaba cum sa inceapa o conversatie cu ea:,
Si l-am intrebat daca fumeaza tipa...ca daca nu fumeaza e foarte bine ce a zis mya :rolleyes:
P.S tu nu fumezi?:mellow:
Pagina 2441 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||