Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 oct 2006 23:53 de ExoticDream
Din nou spui o chestie care se bazeaza pe faptul ca nu ai avut inca experienta unei relatii... complete, in care sa existe atat comuniune sufleteasca (aceeasi lugime de unda si sentimente de iubire impartasite), cat si potrivire sexuala, cred ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 oct 2006 23:40 de ExoticDream
Cine-i de vina daca barbatii buni nu fac alegerile potrivite?!? Sa nu fim naivi, gonflabilele acelea tot oameni sunt si ele si nu "devin" egoiste, ci asa au fost mereu, doar ca in relatiile anterioare si-au mascat adevarata fata pentru a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 oct 2006 23:30 de ExoticDream
Nu stiu care cercetari dovedesc asta, insa, din cate am citit eu, barbatul nu ofera, ci are pretentii mult mai variate in privinta sexului, comparativ cu femeia, acum sigur ca el pune problema "Iubito, hai sa-ti arat ce bine o sa te simti daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 oct 2006 23:02 de valentine
daca e sa ne ghidam dupa comportamentul in pat al celor 2 sexe...am putea sa spunem ca e corect ceea ce am spus eu,intrucat femei care sa zbiere si sa faca in toate felurile in timpul actului sexual,exista cu duiumul,insa barbatii care sa faca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 oct 2006 23:00 de carrie
nu stiu daca vom afla vreodata adevarul in aceasta privinta, avand in vedere ca, pentru a avea o perceptie corecta, ar trebui sa avem parerea unui personaj care a trait sexul si ca femeie si ca barbat...ca sa faca o comparatie...si cum asta nu e ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 oct 2006 22:06 de carrie
Era mai mult o glumita in spiritul postului dinainte, la care am raspuns... :, in fine.
cat priveste treaba cu "barbatul inseala chiar daca are tot ce ii trebuie", e un fapt demonstrat stiintific si nu o preconceptie de-a mea. insa gresesc daca ...
Re: Re: Re: Re: Cum este cu ata??? din 11 oct 2006 20:08 de valy2jan
Nu-i complicat de loc. Daca nu se rupe e mai bine. Poti canta la titera:devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 oct 2006 20:05 de valentine
Aici nu prea sunt de acord cu tine...intrucat exista mult mai multe femei care sunt folosite ca papuse gonflabile de catre soti/iubiti/amanti decat barbati folositi pe post de papusa gonflabila...
Acum e partea a doua ca o femeie simte mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 oct 2006 20:04 de valy2jan
Si aici ai dreptate partiala. Cunosc cateva cupluri in care barbatul duce greul casei, iar femeia umbla dupa barbati cu stalpul tare, bun pentru consolidare.
Am o subalterna care si-a trimis copii cu barbatul la socrii - in concediu - pentru ca ea ...
Re: Re: Anal Sex din 11 oct 2006 20:02 de valentine
daca a facut clisma nu te murdaresti,daca nu a facut foarte probabil da...:rolleyes:
bine...trebuie sa se duca si ea la toilet cu 1 ora inainte..bla bla
Re: Anal Sex din 11 oct 2006 19:53 de AZaZieL
Soooooo people help me plsssss ma murdaresc de shit??? daca fac sec cu partenera mea in that tight place???
Re: Re: Re: Cum este cu ata??? din 11 oct 2006 19:52 de AZaZieL
Pai si daca se rupe prea tarziu? :| sau poate la altii nu se rupe ca e rezistenta :-S cam complicat :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 oct 2006 19:43 de valy2jan
Aici gresesti enorm. Ti-am citit postarile si am observat ca mergi pe idei preconcepute. Da-i barbatului ce gaseste la alta si nu te va insela. (Estevalabil si invers) Nu punem exceptiile care au cauze ce vin din afara familiei, asa cum sunt si la ...
Pt Pasaroi din 11 oct 2006 18:25 de valentine
Pasarica mica mica...ce zici,sa imi cumpar si eu un:
Dual Opteron Dual Core 2218s
Tyan s2915
Quad SLI (2) 7950 XFX 570/1550
16GB Ram DDR-2 ECC Reg
6 terabytes (8x750GB drives) Raid ex8350 pci-e controller
Dual linked 750W power supplies
Apple ...
Re: Re: Re: Re: Comedii din 11 oct 2006 18:08 de valentine
Daca e vorba de persoana la care ma gandesc si eu....[b]Yes!!![/b]:lol:
Re: Re: Re: Comedii din 11 oct 2006 18:08 de valentine
Sa ma risc sa ma lamuresc cum e treaba si cu celalt gen?:unsure:
Re: Re: Comedii din 11 oct 2006 17:08 de ExoticDream
Daca ai avea de ales intre una frumoasa, dar prostuta, si una uratica, dar inteligenta, are sens sa te intreb care ar fi optiunea ta? Ce-ar fi sa faci un experiment cu cea de-a doua varianta, am senzatia ca te-ai lamurit cum e cu prima!
...
Re: Re: Re: Re: Pe Bega in jos..... sau in sus? din 11 oct 2006 17:02 de ExoticDream
De cand tot cauti.... a trecut cam un an! Te-as insoti, dar am practicat chestia asta saptamanal pe vremea cand faceam sport si-mi ajunge, sa fiu sincera nu prea-mi place atmosfera (baieti plini de ifose, care vor sa faca muschi!) si nici nu am ...
Re: Raspuns celor ce carcotesc in treburile altora din 11 oct 2006 16:57 de ExoticDream
Doar in dreapta, ca nu-s conservatoare ca penisul ala incurbat!
:lol::D:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 oct 2006 16:45 de ExoticDream
Nici unul! A insela este sinonim cu incheierea, in mod parsiv, meschin, a relatiei!
Eu nu as putea ierta asa ceva, imi pare rau, dar nu exista scuza pentru un asemenea gest, el este ultima si cea mai mare tradare a iubirii. Cine iubeste si ...
Pagina 2444 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||