Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 oct 2006 16:32 de ExoticDream
M-am referit la segmentul femeilor de peste 33-35 de ani, dar exista mai multe motive in afara educatiei conservatoare primite acasa si a oboselii, de exemplu, femeile care au deja un copil marisor incep sa zica "Sunt prea serioasa pentru ...
Re: Re: Re: Re: din 11 oct 2006 16:16 de ExoticDream
Eu n-am vazut nici un "Matrix", dragostea n-are nimic de a face cu SFul, eu inteleg ca medicii aia reali pot citi dincolo de fibra omului (adica "vad" tesuturi, organe, deformatie profesionala, asta e!), dar este o utopie sa sustii ca fie si un ...
Re: Re: Re: Dragostea e pentru prosti! din 11 oct 2006 16:11 de valentine
In totalitate de acord cu tine:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 oct 2006 16:09 de valentine
Ce argument ti se pare tie bun pentru a insela? Ce argument trebuie sa iti aduca tie o persoana dupa ce te-a inselat si tu sa il ierti? Pentru mine personal...as putea ierta cred ca aproape orice in afara de a fii inselat! Deci nu se pune ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 oct 2006 16:06 de valentine
Si tu ai in vedere numai segmentul de varsta al mosilor,nu stii cum e inaintea varste dei 50-60 de ani daca sustii ca doar femeile se multumesc cu ce primesc in pat,iar barbatii vor de toate si din ce in ce mai mult;)
Intradevar,procentul ...
Re: Re: Dragostea e pentru prosti! din 11 oct 2006 16:05 de verdiuc
Dragostea e pentru prosti.
Sunt prea putine cazuri in care amandoi sa se iubeasca sincer.Prin urmare,ca un raport al cazurilor de iubire ok/iubire unilaterala sau din interes,ajungem undeva pe la 0.Deci daca ne riscam la asa ceva,nu prea avem ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 oct 2006 15:51 de ExoticDream
Right! Femeia are raspuns argumentat la intrebarea "De ce ai inselat?", in schimb barbatul se justifica spunand "Nu are nici o importanta, a fost doar sex, tot pe tine te iubesc!".
:devil::devil::devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 oct 2006 15:40 de valentine
Obiectez!
Generalizare ne la locul ei...:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 oct 2006 15:39 de valentine
Ai uitat sa precizezi si ca cele mai multe femei sunt tot timpul nemultumite sau foarte greu de multumit:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 oct 2006 15:35 de carrie
majoritatea covarsitoare a femeilor nu vor insela daca relatia le multumeste din toate punctele de vedere si nu le deranjeaza (mai) nimic. barbatii nu au nevoie de un motiv de genul acesta pt a insela. o fac pur si simplu, daca doresc, chiar daca ...
Re: Comedii din 11 oct 2006 15:20 de valentine
Mai bine mi l-ai recomanda pe asta...
Le apreciez foarte mult pe cele inteligente,dar de placut imi plac doar daca sunt si frumoase;)
Adica...mi se pare normal...imi i-au una inteligenta dar urata cu spume...ca sa imi fie urat cand ies ...
Re: Re: Re: Pe Bega in jos..... sau in sus? din 11 oct 2006 15:17 de valentine
Caut partener pt mers la sala...ca mi-e urat sa ma duc singur...vrei sa ma insotesti?O:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Demn de vizitat in Buc din 11 oct 2006 15:16 de valentine
Bine mai...
Vizitati-o pe Mya daca veniti in BucurestiB)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 oct 2006 15:07 de valentine
Daca ai stii cate femei casatorite isi inseala barbatul...cred ca te-ai lua cu mainile de par si ti-ai da palme crezand ca esti intr-un vis urat...
Si a nu se inteleg ca barbatii casatoriti nu inseala...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raspuns celor ce carco din 11 oct 2006 01:52 de ExoticDream
Ei, maica, ii complicata curbura asta a penisului, tu esti virginel si nu stii inca! Degeaba iei atlasul de anatomie si fugi la oglinda, ce vezi tu acolo nu este sigur ce crezi tu ca este, mergi la scoala si-ai sa afli ca suntem foarte variabili ...
Re: Re: Re: Re: Re: Raspuns celor ce carcotesc in din 11 oct 2006 01:47 de ExoticDream
Decat mult si fara rost, mai bine putin si prost (ca altii), asa-i? Inutil in cazul tau, cu siguranta, ma incearca un regret amarnic, tu ai idee cat de pretios este timpul? Nu-i pacat sa-l irosim zadarnic batand la usi ferecate cu idei putine, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 oct 2006 00:02 de ExoticDream
Nu, de data asta cifrele vorbesc de la sine. Sunt de acord cu tine ca atat barbatul, cat si femeia, ar trebui sa ii satisfaca partenerului sau fanteziile, probabil ca femeia este mai reticenta in a si le exprima, multumindu-se cu ceea ce i se ...
Re: Re: Re: Numele, numarul si sexul copiilor nost din 10 oct 2006 23:52 de ExoticDream
Nu ma deranjeaza din moment ce este de comun acord.
Da, depinde de educatia pe care i-o dai, temperamentul puternic nu implica lipsa de bun simt, el se poate manifesta altfel, adica... pozitiv. Vrei sa spui ca un copil bine educat, dar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: I-ati ceda lui Irinel Colu din 10 oct 2006 23:32 de ExoticDream
Azi am vazut, intamplator, intr-o librarie, o carte in care individul asta penibil isi descrie fantastica-i viata! Nu-i suficient ca ne invadeaza casele la B1 (mai ceva ca manelistul Vijelie la Prima) si la stiri pe toate canalele mass media, tine sa ...
Re: Re: Pe Bega in jos..... sau in sus? din 10 oct 2006 23:15 de ExoticDream
Neeeeeee..., asta inseamna ca n-ai trecut pe la sala, nu ti-am zis sa-ti faci abonament?!? Spune-mi daca mai ai BMWul ala gri metalizat in fata vilei, doar asa sunt sanse sa ma razgandesc, doar stii cum sunt fetele din ziua de ...
Pagina 2445 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||