Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 10 oct 2006 22:12 de valy2jan
Esti nedreapta. De altfel mereu faci asa: acuzi barbatii mai mult decat femeile.
Sondajul facut pe un lot reprezentativ spune asa:
- Femei care si-au inselat partenerul si au regretat = 11.9%
- Barbati care si-au inselat partenerul si au ...
Re: Re: Numele, numarul si sexul copiilor nostri din 10 oct 2006 20:23 de valijan
Dupa ce ati conceput copilul o sa schimbati de cateva ori numele ce urmeaza sa i-l dati.
Ii dau dreptate lui Pasaroi Cumi, depinde de educatie, dar ... si de temperament.
Vedeti ca timpul nu se opreste si nici nu se intoarce.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Numele, numarul si din 10 oct 2006 20:14 de valijan
Din experienta iti spun ca nu ai dreptate. Fetele sunt mai capricioase.
Re: Re: Cum este cu ata??? din 10 oct 2006 20:00 de valijan
Ata nu trebuie taiata, rupta, smulsa, dezlegata. Intotdeauna ata se rupe singura pe unde e mai subtire.
Re: Re: CE VA PLACE FETELOR din 10 oct 2006 18:30 de prophetutza
Pai daca ni se propune si refuzam suntem c**** pentru ca am face-o cu altcineva dar nu cu cel care ne-o propune!!! Ptr barbati e foarte simplu sa catalogheze o femeie, dupa cum ai obsevat si tu!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: la medic se poate din 10 oct 2006 18:20 de valijan
Daca ati ajuns la faza demonstrarii fidelitatii, mai aveti doar un pas pana departe - adica la despartire.
Re: Cat dureaza primul din 10 oct 2006 18:17 de valijan
Cat trebuie sa dureze? Pai pana cand - daca ii pui intrebarea partenerei, ce numar - ea iti raspunde: ahhh, ce numaaarrr!:pirate:
Re: Re: Re: Sunteti de acord cu sexul oral? din 10 oct 2006 18:01 de prophetutza
Din punctul meu de vedere, sexul oral este ceva perfect normal intr-o relatie. La fel si cel anal... daca barbatul are acasa tot ce isi doreste nu pleaca prin vecini sa caute la altele... parerea mea!!! :D
Re: Re: Re: Re: Re: Raspuns celor ce carcotesc in din 10 oct 2006 17:21 de Pasaroi_Cuminte
1.asistenta este blonda :lol:
2.asistenta este o blonda vopsita :lol:
3.asistenta vrea spaga intai :lol:
4.daca nu e blonda si a luat spaga ai dat degeaba spaga pt ca si-a luat licenta prin paturi sau cu examene platite :lol:
5.nimeni din ...
Sexul pe perioada menstruatiei din 10 oct 2006 17:04 de gabriell
hello... in primul rand
in al doilea rand vreau sa intreb si eu de curiozitate daca sunt restrictii pe perioada menstruatiei la femei.. daca este bine ejacularea in femeie daca este pe stop.. daca este sau nu recomandat contactul sexual cu ...
Re: Re: Re: Re: Raspuns celor ce carcotesc in treb din 10 oct 2006 17:00 de verdiuc
ExoticDream,ca de obicei,vorbesti mult si,ca de obicei,inutil.Iti recomand sa citesti cartile de embriologie umana.Tu ai timp sa le faci pe toate pe lumea asta,asa ca vei avea timp si pentru ele.Asta daca nu cumva te-am subestimat si deja le-ai ...
Re: Re: Re: din 10 oct 2006 16:28 de verdiuc
Daca esti un psiholog foarte bun,daca stii sa citesti dincolo de fiecare fibra a corpului celuilalt,pentru a-ti dezvalui interiorul sufletesc al persoanei,atunci te poti indragosti la prima vedere.
Cei ce au vazut filmul 'Matrix' isi pot inchipui ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raspuns celor ce carco din 10 oct 2006 06:30 de Pasaroi_Cuminte
Adevarul adevarat nu o sa-l poti
afli .Cel putin in zilele noastre.Pur si simplu nu suntem inzestrati ( inca) cu o capacitate de analiza si introspectie pt a da definitia clar notiunii de adevar.
Notiuni precum adevar presupun cunoasterea unui ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raspuns celor ce carcotesc din 10 oct 2006 03:26 de nemesis
Well, din cate stiam eu, in stiinta exista doar "adevarat" si "fals" (in anumite conditii date), ca de aia se numeste cunoastere rationala...
A spune asa ceva implica a cunoaste atat "adevarul pur" cat si "adevarul partial". De ce? Pai ...
Re: din 10 oct 2006 01:13 de ExoticDream
Nu. Prin [i]"dragoste la prima vedere"[/i] inteleg pseudosentimentul care se naste in sufletul cuiva atunci cand vede o persoana straina, fara a include insa si o conversatie cu aceasta. Dupa patrerea mea, la prima vedere poate fi o atractie ...
Re: Re: Re: Eu virgin...ea nu..., oare ce-o sa ias din 10 oct 2006 00:56 de ExoticDream
Ba ma gandesc la ambele parti ale cuplului, intotdeauna! Ti s-a parut tie altfel, insa eu am in vedere cuplul in care exista sentimente impartasite, caz in care orice impediment ar aparea prima data sau altadata nu ar reprezenta o tragedie, fie ...
Re: Re: Re: Re: nashpa din 9 oct 2006 23:40 de valijan
Cred ca el si-a spus varsta pentru ca noi sa ne dam seama daca ce are e o anomalie sau nu. In rest sunt de acord cu tine.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu am facut sex inca !!!! din 9 oct 2006 23:36 de valijan
Omule, ce ai tu este o mica anomalie care se rezolva de medic. Iar medicul respectiv nu o sa faca acest lucru pentru prima data si nici pentru ultima data. Chiar daca o sa mergi degeaba, macar te lamuresti. Dar acest lucru e recomandat de orice ...
Re: Re: Re: eu virgin. din 9 oct 2006 22:59 de valijan
Tu dai sfaturi din punctul tau de vedere, dar: 1. Cate femei au deziluzia actului sexual peste care nu pot trece si care duce de cele mai multe ori la "Adios si n-am cuvinte" din partea ei. 2. Baiatul trebuie sa faca tot ce poate ca sa nu aiba ...
Risc de sarcina in prima zi de ciclu? din 9 oct 2006 22:33 de xandrita
daca am facut-o in prima zi de ciclu si el nu a ejaculat in mine nu pot ramane insarcinata nu? vreau doar sa ma conving daca stiu bine sau nu..
Pagina 2446 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||