Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Efecte secundare dupa din 6 oct 2006 14:15 de je
pai eu mi-am pierdut virginitatea demult..dar de cand sunt cu ea ..ii sunt fidel si o iubesc si nu m-as duce la altele din simplul motiv ca vrea sa vad cum e si cu alta.
Ea este o fire foarte emotiva si de asta incepe sa planga usor si atunci ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Efecte secundare dupa pier din 6 oct 2006 14:07 de ExoticDream
Asta depinde de la caz la caz, plansul ala poate fi fals daca fata urmareste doar sa puna mana pe tine, dar si adevarat daca te iubeste. In orice caz, normal ar fi sa simti ca te iubeste, nu sa fie nevoie sa te anunte asta plangand!
A ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 oct 2006 13:32 de ExoticDream
De Mario Vargas Llosa sau Pascal Bruckner a citit cineva ceva? De Bruckner am auzit ca ar fi un Coelho un pic mai evoluat, daca-i asa, nu ma tenteaza. Librariile sunt pline de cartile lor, dar nu as risca sa arunc banii fara sa am o informatie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De necuprins.. din 6 oct 2006 12:46 de verdiuc
Cineva,la aceasta sectiune a jurnalelor,a facut o afirmatie referitoare la mine,insa nu am sa ii raspund in jurnalul ei.Daca citeste aici,bine,daca nu...treaba..ei.
Da,oamenii raman asa cum sunt.Insa ce nu stii tu este ca eu nu sunt nici pe departe ...
Re: Re: Re: Re: Re: NOU din 6 oct 2006 07:51 de Pasaroi_Cuminte
nu e vorba de frica sau razbunare .E vorba de neincredere.Neincrederea ei in vorbele si faptele lui.
dar si rabdarea asta are o limita.
Aici nu e vorba de orgoliu e vorba de demnitate si de comportamentul de a fi om. Niciodata sa nu pleci ...
Re: Re: Re: Re: NOU din 6 oct 2006 03:02 de ExoticDream
O fata, chiar ranita fiind, este capabila sa ierte mult daca isi iubeste partenerul (la fete, iubirea este mai puternica decat orgoliul) si, chiar daca el a gresit grav si relatia s-a destramat, inertia sentimentelor ei este adeseori mare, ...
Re: Diferenta de inaltime din 6 oct 2006 02:49 de ExoticDream
In principiu, mi-ar placea ca el sa aiba cu 7-10 cm mai mult decat mine, astfel incat sa pot purta tocuri de inaltime medie fara sa-l depasesc si fara sa-l oblig sa poarte incaltaminte ortopedica! Ca sa te simti OK alaturi de partener, cred ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sextoys din 5 oct 2006 22:25 de OkiVerzi
:) depindede jucaria tipului presupun... revenind putin la ideea de sticla.. intr-adevar e mai usor de curatat si pastreaza si caldura, mi-am facut temele :-d dar problema e ca singura firma care se ocupa cu asa ceva a disparut de pe piata era daca ...
Re: Re: Vreau sa ii ofer partenerei sex oral... din 5 oct 2006 21:29 de bla
oh..dar i-am zis azi..era oarecum speriata ca nu a mai facut asa ceva..dar din cate imi dau eu seama am inteles ca vrea.
Re: Re: Varsta de 17-18 ani de criza pt fete? din 5 oct 2006 21:29 de Nekunoskuta
Daca tu vei fi langa ea sa o duci pe o cale "mai dreapta" nu se va schimba. Oricum, sansele sunt cam 50% sa se schimbe, depinde mult de ea, de cum gandesti si cum priveste viata, nu de anturaj. Daca ei ii spun sa se arunce in cap ea o va face daca nu ...
Re: Vreau sa ii ofer partenerei sex oral... din 5 oct 2006 21:13 de Nekunoskuta
Cine te obliga sa-i zici? Unele lucruri nu se zic inainte de a le face, poate ar fi o surpriza placuta pentru ea si risti sa o strici. Incet, incet, in timp ce va "giugiuliti" coboara si incepe. Daca e suprinsa intr-un mod placut, continua. Daca ...
Re: Dupa masturbare!!! din 5 oct 2006 21:11 de Nekunoskuta
Mai bine pune mana si te spala, sa stii ca nu-ti cade daca dai cu apa si sapun. ;)
Re: Un baiat vrea sa vina noaptea la mine, e OK? din 5 oct 2006 21:08 de Nekunoskuta
El nu vrea sa o faceti, el vrea sa ti-o traga sa-ti observe "calitatea" si apoi sa te vrajeasca sa te vanda pe undeva. Scuze daca sunt prea drastica dar...asta e parerea mea. ;)
Dupa masturbare!!! din 5 oct 2006 20:34 de SPICY
Salut!! Are ceva daca dupa ce ejaculez ma sterg cu aceeasi batista? U cu ce va stergeti? E ceva legat de igiena? Sper sa nu ma luati la misto,mersi!
Re: Vibratoarele din 5 oct 2006 12:11 de alexversace
Este super daca il incerci cu El sau o dubla penetrare este super de excitant....
Vreau sa ii ofer partenerei sex oral... din 5 oct 2006 11:02 de bla
dupa cum scrie si in titlu..nu stiu cum sa ii zic iubitei ca vreau sa ii fac sex oral..Pana acum nu am avut nici o tangenta sexuala cu ea..deoarece e virgina..suntem de 6 luni impreuna si vreau eu sa ii ofer acest lucru..Nu stiu cum va privi acest ...
Anal Sex din 5 oct 2006 03:58 de AZaZieL
Scuzati-ma daca ma ie pe undeva postata aceaasta tema dar sunt newbie pe acest forum si sunt mii zeci de mii sute de mii de postuir :) so.... :D nu am facut niciodata dar vreau sa fac ca pare frumos si chair vreau sa incerc mai greu cred ca o sa ...
Re: Cum este cu ata??? din 5 oct 2006 02:35 de AZaZieL
Pai era ceva de genu: What's with the bloody "ATZA" multi spun ca daca o desprinzi,o tai, o rupi, o dezlegi, o smulgi :D it grows bigger :D e adevarat???
P.S - My avatar was nice O:):alien:
:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Sextoys din 5 oct 2006 00:42 de ExoticDream
Intri deja in zona sado-maso, take care, it hurts! :wacko::wacko::wacko:
Eheheee....., daca ar sti ea ce tentatii sunt in Afganistanul ala amarat....! Din informatiile mele, fetite de 14-17 ani se joaca adeseori de-a mama si tata sau de-a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de sigur e Postinor 2? din 5 oct 2006 00:23 de ExoticDream
Asa este, stai linistita, nu ramai insarcinata daca ai respectat indicatiile de pe prospect, exista insa sansa sa constati dereglari ale ciclului pentru un timp. In orice caz, faceti tot posibilul sa nu se mai intample astfel de accidente prea ...
Pagina 2449 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
36 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||