Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este normala c

din 7 oct 2006 21:30 de verdiuc

N-o sa iti mai explice...e plecata in Spania.Pe de alta parte,nu prea are ce sa stimuleze in stanga vaginului.Punctul G (Graffenberg) se afla la 2-3 cm de la intrare,pe peretele anterior al vaginului.Deci doar daca ar fi cocarjat ar fi ...

Re: Lipsa orgasmului vaginal

din 7 oct 2006 18:11 de nymok

Nu e in nici un caz oboseala!Ar trebui sa stai mai linistita sa nu te mai agiti atat, alte fete, femei ajung la maturitate si nu stiu ce inseamna orgasmul, vaginal sau clitoridian. Tu abia ti-ai inceput viata sexuala, vei avea timp sa te ...

Re: Re: eu virgin.

din 7 oct 2006 16:21 de Nekunoskuta

Fara masturbare, fara chestii din povesti si fantezii, direct actul sexual. Atunci cand esti sigur ca vrei sa faci asta, cand iubesti persoana cu care o faci, instinctual iti dai seama ce trebuie sa faci ca sa fie bien si nimeni nu se va supara ...

Re: Re: Re: Lipsa orgasmului vaginal

din 7 oct 2006 16:15 de Nekunoskuta

Ma gandeam azi de ce nu-mi vin pantofii aia frumosi pe care i-am vazut in vitrina. Cred ca o sa-mi schimb iubitul, poate asa imi vor veni. :devil::blink: Apropo...tu de ce nu te intorci la ex-ul?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NOU

din 7 oct 2006 16:15 de mya

Mie mi-ar placea o asemenea "nebunie":love::love::heart:. Este foarte original, interesant, romantic. Ai putea s-o suni cu nr. ascuns, sau de pe alt nr pe care el nu-l stie, cand este totul gata, si sa-i zici sa iasa pana afara. Daca o suni tu, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NOU

din 7 oct 2006 15:41 de levi82

Mi s-a sugerat o idee nebuna: Intr-o seara, in fata casei ei sa pun niste lumanari sub forma de inima, cu un trandafir in mijloc, apoi sa-i trimit un mesaj sa iasa in fata casei. Mi se pare nebuna ideea, dar totodata imi place. Chestia e ca as ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: NOU

din 7 oct 2006 15:27 de levi82

Chiar aseara am avut o discutie interesanta cu o foarte buna amica care m-a sfatuit sa fac acelasi lucru. Cu toate ca am niste dubii, cred ca aceasta metoda ar fi cea mai sigura. Daca i-as spune acuma tot ce simt, ce vreau, va crede ca bag ...

Re: Re: Re: Lipsa orgasmului vaginal

din 7 oct 2006 03:03 de ExoticDream

Asta da sfat, mai ales ca fata isi iubeste partenerul! :devil::ninja::devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand s

din 7 oct 2006 02:57 de ExoticDream

Da, esti. Te joci cu astfel de cuvinte, fara sa te gandesti cat de mult poti rani astfel, incurajezi un suflet sa simta pentru tine mai mult decat ar trebui, iar la un moment dat, cand te vei plictisi de acest joc inechitabil, il vei parasi fara ...

Re: Re: Re: Re: Re: NOU

din 7 oct 2006 02:49 de ExoticDream

Daca ea inca mai tine la tine, nu este totul pierdut, trebuie sa te lupti doar cu orgoliul si lipsa ei de incredere in tine, va trebui sa muncesti pentru a-i dovedi ca te-ai maturizat si ca ceea ce ai facut candva nu se va mai repeta. S-ar putea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: NOU

din 7 oct 2006 02:43 de ExoticDream

De acord, insa exista situatii in care fie greselile nu sunt foarte grave, fie la mijloc se afla neintelegeri si/sau o influenta nefasta din partea mediului (in special familie, nu gasca de amici), fie unul sau amandoi dovedesc lipsa de ...

Re: Re: Dupa masturbare!!!

din 7 oct 2006 02:12 de ExoticDream

That's funny! Oare cine mai lipseste sa-i dea acest sfat?!? :):D:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Efecte secundare d

din 7 oct 2006 02:10 de ExoticDream

Nu ai raspuns inca la intrebarea mea: tu ai simtit nevoia sa faci sex in toate partile dupa ce ti-ai pierdut virginitatea, chiar daca aveai o partenera stabila? De ce nu-i dai crezare? Esti si tu unul dintre acei (prea multi) baieti care ...

Re: Re: Re: Re: Re: Clubs

din 7 oct 2006 01:57 de ExoticDream

Ai facut foarte bine ca ai zis, se pare ca trebuie sa ma repet: acesta NU este un site dedicat userilor din Bucuresti (unii moderatori au lipsit la lectia asta), oricine isi poate exprima parerea, indiferent de localitatea in care isi face veacul ...

Re: Re: Despre FETISH-URI

din 6 oct 2006 23:37 de Sexyboy

Fetish-ul meu este legat de faptul ca atunci cand vad o femeie sexy, finuta, cu un posterior apetisant, cu un mers provocator pe strada, cu forme frumoase,care sa nu depaseasca 1,70 m inaltime si mai ales daca poarta pantofi cu tocuri, sandale sau ...

Re: Re: Lipsa orgasmului vaginal

din 6 oct 2006 22:58 de July_Gya

Mai, eu sunt de 2 ani si ceva cu iubitul meu si nu am avut parte de un orgasm vaginal cu el( cu ex-ul insa...da), asa ca stai linistita. Eu m-am obisnuit cu ideea ca atata timp cat sunt stresata de chestia asta nu pot ajunge niciodata la ...

Re: Re: Re: Diferenta de inaltime

din 6 oct 2006 20:33 de Nekunoskuta

Te cam contrazici, nu? ;)

Re: Re: Diferenta de inaltime

din 6 oct 2006 20:22 de verdiuc

O lege a lui Murphy spune ca in pat inaltimea nu conteaza.Si apoi tu,inger al iubirii,cum poti crede ca cei doi,el 1.80,si ea 1.40 nu s-ar potrivi? Dar la casatoriile baschetbalistilor? Nu conteaza inaltimea....insa eu cred ca daca ea este mult ...

Re: Re: Dupa masturbare!!!

din 6 oct 2006 20:10 de DarkAngel

Fa un dus dupa sau fa-o sub dus ps...sapunu exista de mult si nu are efecte secundare daca il folosesti :`

Re: Dupa masturbare!!!

din 6 oct 2006 19:22 de SPOOKe

Si mai este ceva,de ieri ma ustura pielea cand imi frec penisul(normal pielea de pe penis),nu stiu ce o fi.Ma spal normal ca ma spal,dar nu cu sapun.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2448 din 3732
«   1 ... 2445   2446   2447   2448   2449   2450   2451 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare