Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Cum sa vorbesc cu EA ??

din 13 oct 2006 16:04 de Nekunoskuta

Pe bune Vali! Numai la tigari ti-e gandul? Daca fata aia nu fumeaza poate sa o dea in bara rau de tot si oricum fumatul nu e un subiect prea "inteligent". Tinand cont ca o cunosti de la scoala poti incerca varianta cu imprumutatul unei carti, cu ...

Re: Re: cum va place...

din 13 oct 2006 16:04 de mobiluncus

Re: Re: Re: Re: Jocul 3: Explicam cuvinte!

din 13 oct 2006 15:59 de mya

ideea era ca fiecare sa spuna o informatie nu foarte detaliata, astfel jocul s-ar termina destul de repede. scuza-ma daca nu am ajuns la nivelul asteptarilor tale :,:,:,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raspun

din 13 oct 2006 15:30 de SORIN28

"este normal sa se curbeze usor penisul???plzz cine poate raspunde si daca e o problema in asta.ast rasp", ceva legat de curbura penisului. De ce intrebi?!

Prezento-viitorul si disparitia iubirii?

din 13 oct 2006 13:45 de ExoticDream

In textul de mai jos, EA este o fata de 22 de ani, iar EL, barbatul-narator, exponentul unei generatii pentru care iubirea inca mai insemna ceva. Intr-o lume care graviteaza in jurul sexualitatii, EL o iubeste pe EA, au o relatie, insa EA nu poate si ...

Re:

din 13 oct 2006 12:49 de SORIN28

Iubirea se transforma in ura sau dispret doar atunci cand unul din cuplu greseste fata de celalt. Indiferenta ar fi o "pedeapsa" prea mica. Cand stii ca ti-ai pus toata increderea intr-un om(sau cel putin asa il credeai), cand stii ca toata ...

Re: Re: Cum sa vorbesc cu EA ??

din 13 oct 2006 12:42 de valentine

Pai...fumezi?:rolleyes: daca fumeaza si ea...cel mai simplu e sa ii ceri odata o tigare si de acolo sa incepi o conversatie despre tigari..cum ar fii,imediat dupa ce iti da tigarea ii spui ceva de genul "si eu tot de astea fumez...de cat timp ...

Re: #Probleme De Familie

din 13 oct 2006 12:14 de SORIN28

Exotic a "spus" ceva destul de important. Cum te porti [b]TU[/b] cu noua "mama"?! Trebuie sa intelegi ca tatal tau probabil tine la ea iar daca, comportamentul fata de ea lasa de dorit(chiar daca nu e normal) e de inteles. Daca nu i-ai facut ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dragostea

din 13 oct 2006 01:45 de ExoticDream

Am plecat sa-mi fac dozajul de serotonina, desi nu ma simt depresiva, nu am tulburari de somn si nici forme de dependenta, (eu stiam ca ea este ceasul corpului si se afla in stransa legatura cu somnul, stresul, si ca dopamina este hormonul care ...

Re: Re: distanta

din 13 oct 2006 01:17 de ExoticDream

Scuze, dar fata aia nu te (mai) iubea. Nu mai face greseala sa dai vina pe distanta, caracterul si intensitatea/lipsa sentimentelor sunt de vina daca relatia se rupe din cauza kilometrilor inserati temporar intre voi! :mellow::mellow::mellow:

Re: Distanta si iubirea

din 13 oct 2006 01:12 de ExoticDream

Daca sentimentele sunt serioase, nici unul dintre parteneri nu va insela, indiferent ce tentatii apar la orizont. Cinci luni nu sunt un capat de tara, in primele doua traiesti cu amintirile clipelor petrecute inainte de despartire, iar in ...

Re: Joc cu degetele, sangerare, de ce oare?

din 13 oct 2006 00:32 de ExoticDream

Fie i-ai ranit un pic mucoasa vaginala, fie tocmai i-a venit ciclul (asta ar trebui sa stie ea), fie..... ai cam dezvirginat-o (daca mai era)! :cat::cat::cat:

Re: #Probleme De Familie

din 13 oct 2006 00:28 de ExoticDream

Intr-adevar neplacuta si trista situatie... Daca tu nu te faci vinovat de nimic, iar comportamentul tau fata de mama vitrega este unul decent, de acceptare, atitudinea tatalui tau nu prea are justificare, singurul lucru la care ma gandesc este ca ...

#Probleme De Familie

din 12 oct 2006 22:32 de Danny_DaBoss

Parintii mei s-au despartit acum vreo 2 ani. Eu cum intotdeauna m-am inteles excelent cu taica-miu, am ramas cu el. Maica-mea s-a mutat la frati-miu la Bucuresti. Taica-miu de un an iese cu alta femeie. Acum s-a mutat cu noi, este "mama vitrega" si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: CUM SA SPUN TE IUBESC

din 12 oct 2006 21:19 de Danny_DaBoss

Dragostea e pentru prosti! inca o data sa adeverit cupidon mi-a bagat sageata lui magica in c** pt una care e protestanta, considerata ciudata de societate (nu de mine) si care vrea sa se pastreze pt casnicie ( adica viseaza la fat-frumos care o ...

Re: Re: Re: Re: Re: CUM SA SPUN TE IUBESC

din 12 oct 2006 21:15 de Danny_DaBoss

Cand va intalniti, o opresti, o tragi deoparte si ii explici ca ai gresit, ca a fost sau nu cu intentie si daca ii place d tine trece cu vederea si te iarta daca chiar vrea sa fie cu tine. DAR nu esti o persoana de incredere pt ea daca nu stii ...

Re: Re: Re: Re: # Fata Dificila...

din 12 oct 2006 21:10 de Danny_DaBoss

Pai faza nashpa e ca s-a prins un pic un pic.. Asa sunt eu, ma indrag. repede d cineva care imi place. Dar ea nu prea cunoaste subiectul asta. Ea are impresia si ideea ca toti barbatii sunt nenorociti, ca inseala, ca mint, ca isi bat joc, ca etc ...

Re: distanta

din 12 oct 2006 21:07 de Danny_DaBoss

Draga.. din propria experienta..relatia la distanta nu prea tine.. La mine nu a tinut si tot cam asha s-a desfasurat. N-am fost plecat mult, vreo 4 luni, si si-a gasit pe altu. ASta dupa 3 ani jumate cat am fost cu ea :ok:

Re: Re: Re: Re: # Fata Dificila...

din 12 oct 2006 21:05 de mya

te-nvata aici profesorul in ale amorului! :,:,:,:,:,

Re: Re: Re: # Fata Dificila...

din 12 oct 2006 21:03 de valentine

Bravo! P.S sa fii vazut ce naspa era daca prindeai ceva sentimente pt ea:,

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!