Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Super suparat

din 15 oct 2006 00:06 de naGma

eu ce sa zic ...sunt de acord...si in mare cred ca prietena ta are deja o relatie cu colegul ei...sau cel putin cred ca-i acorda importanta ca daca nu ...ar intelege ala cum sta treaba...

Re: Nelamurire

din 14 oct 2006 23:17 de valentine

1.presupun ca era vorba de "varsta"...si raspunsul ar fii da 2.daca te referi la sex oral...se poate lua doar daca cei 2 au vreo rani deschise care se ating...lucru putin probabil dealtfel...dar se poate 3.in caz de contact normal ...

Re: Re: Super suparat

din 14 oct 2006 22:54 de :((

in final m-am inteles cu ea.m-a rugat sa nu vorbesc cu baiatul respectiv,deoarece ar strica prietenia dintre noi...dar prietenia din partea mea este 'stricata' deja! Spune ca regreta ce s-a intampat,si nu se va mai intampla asa ceva. am iertato ...

Re: Efecte secundare dupa pierderea virginitatii..

din 14 oct 2006 22:26 de irene

dupa ce fetele isi pierd virginitatea este adevarat ca incep sa le umble ochii si prin alte parti? (ca si in cazul baietilor desigur) Este un adevar aici..in general si noi fetele suntem ispitite sa incercam mai muti baiesti si mai multe ...

Re: Ce vor fetele de la un baiat?

din 14 oct 2006 22:11 de irene

Ce vor fetele de la baieti: sa se simte cat mai ocrotite,apreciate,iubite,indragite de cati mai multi...(se da o mare lupta pentru asta)...mai ales daca ii gasesc pe acesti tipi interesanti,cu simtu umorului...iar atunci cand obtin ceea ce ...

Re: Vreau sa fac sex cu el!

din 14 oct 2006 21:04 de Ionel

Zau ca nu te inteleg. Daca de multe ori nu am fost de acord cu Exotic, acum sunt intru totul de acord cu ce a spus. Daca vrei sa faci sex cu el doar de dragul sexului, fa-o, dar atentie: mai tarziu o sa gasesti altul care o sa-ti placa, apoi ...

Re: Super suparat

din 14 oct 2006 20:56 de Ionel

Daca baiatul de care vorbesti ti-e prieten cu adevarat, vorbeste cu el si o lasati amandoi, ca sa vada fata ca cine vrea sa stea cu fundul in doua luntrii (barci) cade intre ele. Aceasta fata nu va merita pe nici unul.

rezultate neasteptate...

din 14 oct 2006 20:01 de levi82

Am fost azi la ea, o plimbare lunga in parc, am stat si am discutat. I-am "recunoscut" fapta, a fost bucuroasa ca am fost eu :unsure:. Mi-a multumit calduros, mi-a spus ca oricum era convinsa ca sunt eu faptasul, pana si parintii ei m-au banuit, ...

Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu el!

din 14 oct 2006 19:25 de carrie

daca chiar iti doresti, vei regreta ca nu ai facut-o. lasa-te purtata de val. atat timp cat nu esti prietena cu ea si nu ai vreo obligatie fata de tipa, nu are de ce sa iti apara.

Re: Re: Lungime penis in erectie vs lungime in rep

din 14 oct 2006 16:18 de AZaZieL

:))=))=))=)) :)):D:D prea tare, good one :ok: ten points goes to bebe

Re: Re: Vreau sa fac sex cu el!

din 14 oct 2006 16:11 de verdiuc

Eu zic ca daca vrei sa faci ce ti-ai propus,ar trebui sa o faci fara prea multe complexe.In momentele hot,excita-l si pe el intr-atat incat sa isi doreasca si el asta,si gata,mai repede decat iti vei da seama,visul ti se va implini. Desi ti-e ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: metode de epilare

din 14 oct 2006 15:59 de verdiuc

Exotic...lasa alte treburi asa cum sunt.Nu ne intelegem si punct.Dar in aceasta privinta,e clar ca am dreptate: nu exista regiunea...'axiala',ci 'axilara'.

Re: Varsta primului sarut

din 14 oct 2006 15:18 de omu_negru

sfatul meu: fiecare o face unde, cand si cum poate, fiecare se descurca in stilul lui "propriu si personal". (X)

Re: Vreau sa fac sex cu el!

din 14 oct 2006 15:04 de omu_negru

ciudat, el umbla cu 2 fete O:):ermm:...ar trebui sa se hotarasca pe cine alege...serios! si daca nu te alege pe tine, eu sunt liber si te voi alege eu.:love:

Re: Re: #LOL

din 14 oct 2006 14:48 de valentine

mai degraba trebuie mutat la aberatii si caterinci...ca e o aberatie...nu de alta dar se pare ca domnul Dani are impresia ca pe vremea cand inca mai sugea tata stia totul despre sex,dezvirginare,sarut,etc:`

Re: #LOL

din 14 oct 2006 14:01 de Nekunoskuta

Daca nu ai observat site-ul si forumul trateaza probleme sexuale ;) Subiectul acesta va fi mutat la forumul "General"

Re: Re: Re: Re: Re: metode de epilare

din 14 oct 2006 12:31 de ExoticDream

Nu greseste nici pe departe atat cat o faci tu cand sustii ca in corpul omenesc este o vraiste ingrozitoare, ca nivelul serotoninei creste cand "te indragostesti", ca atractia fizica de la prima intalnire este dragoste/iubire, ca femeile sunt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu el

din 14 oct 2006 12:23 de carrie

daca iti place de el, daca il doresti, daca simti ca si el are o simpatie fata de tine, fa-o! dar nu pune prea mult sentiment...si eu mi-am inceput astfel viata sexuala...si am continuat asa mult timp, prietenele oficiale au venit si au trecut, insa ...

# yeeee

din 14 oct 2006 09:37 de Danny_DaBoss

singurel pe acasa, muzica, bautura si eu sus pe masa.. :D boring. chiar daca e sambata tre sa ma duc la lucru sa finalizez niste acte.. brrr e frig afara, mananc, trag de dush si plec.. oooff.. iar tre sa bag benzina.. tre sa schimb mashina odata.. ...

# Cum ar trebui sa fie o relatie buna ?

din 14 oct 2006 08:56 de Danny_DaBoss

Plictisitoare ca dracu zic unii. Relatiile bune sunt plictisitoare. :lol: Numai relatiile rele sunt incitante. Nu stii ce se va intampla maine, cand esti intr-o relatie rea. :D Relatiile sunt grele dar pentru orice relatie sa functioneze, amandoi ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2440 din 3732
«   1 ... 2437   2438   2439   2440   2441   2442   2443 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare