Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Preludiu si pt barbati...

din 21 nov 2006 23:26 de Dysdera

asta e o conceptie gresita pe care se pare ca o ai in legatura cu actul sexual in sine...depinde de femeie daca e mai "focoasa" si stie sa se miste si ea..sau daca e o lenesa care lasa barbatul sa faca toata treaba :P..trebuie doar sa ai grija care ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: The END!??

din 21 nov 2006 21:33 de levi82

Pai tocmai asta e problema. Daca ar vrea sa ma ocoleasca lucrurile ar fi mult mai simple... Dar nici ea nu stie exact ce vrea. Mi-a spus chiar ea: are nevoie de mine, nu vrea sa ma piarda. Vrea sa ramanem cei mai buni prieteni toata viata. Eu ...

Re: Preludiu si pt barbati...

din 21 nov 2006 21:08 de dazza

Nici unul dintre parteneri nu trebuie sa stea precum parul in vie ,fara sa faca nimic :wacko: Preludiul nu inseamna: Barbatul face tot si femeia sta pe spate!

Re: Re: Tehnici de agatat

din 21 nov 2006 20:41 de omu_negru

aveti dreptate asa e, am deschis un asemenea topic ca sa mai "diversific" activitatile...oricum subiecte sunt, trebuie sa ai imaginatie, tupeu si disponibilitatea fetei respective :p

Preludiu si pt barbati...

din 21 nov 2006 20:26 de EU

Peste tot vad ca se discuta pe baza temelor sexuale despre preludiul prost sau bun oferit de barbat femeii..dar nu se poate ca si un barbat sa aiba parte de propriul sau preludiu oferit de catre partenera? De ce numai barbatul trebuie sa se chinuie ...

Re: Iubirea adevarata chiar exista!

din 21 nov 2006 19:57 de carrie

nu stiu de ce imi pare la misto topicul... iar daca ar fi adevarat, what's the big deal? cineva care a avut ceva esecuri sentimentale si acum are o relatie fericita de un an (nici macar nu este atat de mult timp incat sa poti trage niste concluzii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum poti stii daca o fata e vi

din 21 nov 2006 19:18 de mya

Parca jucam zaurui pe forum. O intrebi pe respectiva care-i este doleanta (acum/in viitor) si ... gata. Simplu ca buna ziua :ok:

Sistem - Vise

din 21 nov 2006 19:12 de mya

E in prima data, cand in calea mea se asterne dragostea . Si e prima data, cand imi arde inima E prima data cand in viata mea se ascunde cineva. Nu stiu niciodata, daca tu vei intalni iubirea. Stau si ma-ntreb ce vreau, Ce am gasit la tine Sa ...

Re: Lamurire

din 21 nov 2006 15:37 de Pasaroi_Cuminte

Inseamna ca mi-o iau iarasi ? :-` :D Asa sunt eu mai prost din fire.Tre' sa-mi arati ca am orbul gainilor. :lol: :-` Pai si cand stiu eu cand e inchis sau deshis .Ceva program de jurnal nu este ? ( L-V : de la 8-14 si D :inchis ) ...

Re: Re: Re: Re: Re: Topic pentru discutii in metaf

din 21 nov 2006 15:33 de Pasaroi_Cuminte

Poate cu mai multe randuri. Atestat in CISCO si in ce domeniul l-ai luat.( Daca nota e mare se trece si nota) Nu stiu daca se trec si referintele ( parerile lor despre studentul X ) Oricum great job :flowers::flowers:

Re: Tehnici de agatat

din 21 nov 2006 15:29 de Danny_DaBoss

se poate si de pe mess dar chestia e sa stii sa duci lucrurile mai departe. ca daca te intalnesti cu respectiva si te duci la un suc si esti mut... nu rezolvi nimic. asa ca daca iti place de ea si ii placfe de tine si exista conversatie si esti ...

Re: Iubirea adevarata chiar exista!

din 21 nov 2006 15:20 de Danny_DaBoss

ma bucur pentru voi, chiar ma bucur si ai grija sa tineti cu dintii de relatie daca merge bine si sa nu va certati din toate prostiile ! :flowers::flowers:

Re: Re: Re: Topic pentru discutii in metafore stii

din 21 nov 2006 15:14 de Pasaroi_Cuminte

Da daca vrei sa-ti fie recunoscute cunostiintele de IT pt alte firme ( conteaza la CV pt impresie dar ponderea nu stiu ). Oricum cartile dupa care se preda sunt si pe net. Totul e sa ai o diploma sa zicem un fel de astestat in IT In concluzie ...

Lamurire

din 21 nov 2006 14:42 de ExoticDream

In primul rand, scuze, Mya, pentru amestecul in treburile interne ale jurnalului tau, maine voi sterge acest post, vreau doar sa fac o precizare. Pasaroiule, n-ai fost cuminte, nu ai citit ce scrie in primul topic ("Lamuriri despre ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum poti stii daca o fata e vi

din 21 nov 2006 12:51 de Nekunoskuta

Mai bine o intrebi daca vrea sa faca sex cu tine, ai primi un raspuns mai clar si direct :D

Re: Re: Re: Re: Re: fericirea la exterior

din 21 nov 2006 12:49 de Nekunoskuta

Cunosc sentimentul si te asigur ca nu exista relatie in care partenerii sa para nefericiti la exterior si de fapt sa fie fericiti. Cand esti cu persoana iubita si chiar esti fericit oriunde, oricand, pe chipul tau se vede aceasta fericire.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mare dilema !!! AJUTAT

din 21 nov 2006 12:42 de Nekunoskuta

O iubesti...crede-o...nu ai alta sansa. Daca nu o crezi iti pun sub semnul intrebarii sentimentele tale pentru ea ;)

Re: Re: Re: Re: Schimbarea omului intr-o relatie

din 21 nov 2006 12:37 de Nekunoskuta

Nu poti sa generalizezi chestia asta. Comunicarea si armonia din cuplu trebuie intretinuta si chiar daca 2 persoana se atrag foarte mult exista cateva diferente intre ei care prin mici schimbari pot fi atenuate sau chiar pot sa dispara. Daca de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: The END!??

din 21 nov 2006 12:20 de Nekunoskuta

Eu te sfatuiesc sa-ti gasesti taria sa te detasezi incet-incet de ea pentru ca pur si simplu a inceput sa nu mai merite dragostea ta si mi se pare ca-si cam bate joc de ea. Cum spune si pasaroi, apararea ei este data de teama de a mai fi ranita si ...

Re: Re: Pieces of me ...

din 21 nov 2006 07:49 de Pasaroi_Cuminte

mane n-avem voie sa intram peste jurnale.(mai ales daca intri peste jurnalul unui admin poti sa-ti iei ban [cel putin asa era sa fie la mine]:D) Vrei frumos citeste [b]"Firimituri inocente"[/b],[b]Picaturi fierbinti prin petale diafane[/b] ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2398 din 3732
«   1 ... 2395   2396   2397   2398   2399   2400   2401 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare