Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: #Trafic

din 5 ian 2007 16:28 de Guest

Orice relatie sexuala fortata, este oribila. Violul, este, ceva, oribil pentru victima. A forta pe cineva sa se prostitueze, este, ceva, similar, violului. Si chiar, nu are importanta, lipsa experientei sexuale, sexul persoanei respective.

#Trafic

din 5 ian 2007 16:14 de Danny_DaBoss

Cu totii am auzit de la TV desre traficul de carne vie. Chiar azi dimineata m-am uitat la TV si era un astfel de caz unde cineva candva undeva a prostit niste fete care cica vroiau sa se duca la munca in afara si au ajuns acolo pe mana unor proxeneti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cine plateste la intal

din 5 ian 2007 15:55 de SORIN28

Tu esti batuta in creier?! Stiu ca esti, dupa mesajele tale pe forum. Tu ai impresia ca daca fac o comanda de un inel(de logodna, verigheta sau un inel pentru placerea mea) in momentul cand il achit nu cer sa mi-l si cantareasca?! Ce tot ma ...

Re: Re: iritatie dupa ras

din 5 ian 2007 14:24 de Danny_DaBoss

pardon..in cel mai BUN caz..lama. Asta daca stii sa o folosesti :ok: anyway..eu iti recomand..sa te dai cu lapte de capra sa iti treaca :lol: si data viitoare sa stai cuminte ca mashina de tuns face numai iritatii

Re: Despre sex....

din 5 ian 2007 14:06 de SORIN28

Eu cand mi-am pierdut virginitatea am facut-o cu iubita(cea care era atunci) si nu mi-am pus problema unei boli\infectii. Daca tu vrei sa o faci cu vreo "fetita" musai sa porti caciulita. Mai porti caciulita si cand stii ca nu te poti controla si ...

Re: marimea penisului

din 5 ian 2007 14:05 de stefanoski

Mai creste bay :ok: Si oricum, preferi sa ai un penis de 20 cm si sa ejaculezi dupa 5 minute, sau unul de 15 si sa stii ce sa faci cu el ? App mai importanta e grosimea :ok:

Re: Help!!!

din 5 ian 2007 14:00 de SORIN28

Anticonceptionalele dn cate stiu eu isi fac efectul in max 24h, deci ....da, poti ejacula in fata:ok:

Re: Re: Re: Re: marimea penisului

din 5 ian 2007 14:00 de Coracao

Chestia cu penisu mare e doar o inventie a barbatilor...nu fetele vor penis mare ci baietii isi induc ideea ca e prea mic...bla bla

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 ian 2007 13:18 de Coracao

LOL...sa zicem ca aproape am facut sex

HA HA HA

din 5 ian 2007 12:06 de TOT EU

Ce intrebare...:lol: pai daca ea ia pilule si are deja o luna decand le-a luat (daca are)ce crezi ca te uiti la ea si iti pui prezervativul?bineinteles ca poti sa ejaculezi in ea dar vezi(!) numai daca are o luna decat ia anticonceptionale ok?

NU NU NU...

din 5 ian 2007 12:02 de Tot eu

Daca iti intarzie poate sa fie din mai multe motive...ai racit...ai lipsa de calciu ...o gramada...mai mai stai linistita si tu...

Chestionar

din 5 ian 2007 02:40 de valentine

Un recent chestionar facut de catre o revista mondena pe 6000 de femei dezvaluie niste rezultate care ii indreptatesc pe barbatii care tind sa devina misogini. Iata niste raspunsuri interesante date de catre iubitele noastre femei: -la intrebarea ...

Ejaculare in vaginul ei daca ia anticonceptionale

din 5 ian 2007 02:07 de Bond_vagaBON

ba... cand ejaculez.. daca fata ia pilule pot sa ejaculez in ea?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 4 ian 2007 23:20 de Pasaroi_Cuminte

toate religiile pagane sunt promovate de catre demonii-arhiconi (cei mai perversi, cunoscuti si ca demonii rationali -ataca la nivelul rationalului sunt inteligenti si "teologi" si maestri in a sucii mintile slabe.Acestia de regula ataca oamenii ...

Re: SCHIMBARE SITE

din 4 ian 2007 23:06 de Snake

Dap as avea si io sa spun ceva in legatura cu avataru nu mi-l aproa nimen nu inteleg primu hai ca za zicem continea vrei sa ne sarutam cu limba in gura al doilea e un sarpe amarat si scrie snake99 made bi me of course da nu inteleg de ce nu e aprobat ...

Re: Re: Re: marimea penisului

din 4 ian 2007 22:57 de Pasaroi_Cuminte

Andrei lasa tampenii de pilule si alte belele de tipul asta. Ai toata viata inainte. Pana la 25 de ani corpul se dezvolta ( cel putin la noi la barbati). Nu-ti fa probleme de genul asta.Pt ca n-ai de ce . Pilulea acelea pot fi pe baza de ...

Re: Sper ca vei citi

din 4 ian 2007 22:52 de Pasaroi_Cuminte

Am citit.Good point.True :ok:

Sper ca vei citi

din 4 ian 2007 21:23 de anonim

Din cate mi-am dat seama situatia nu este chiar asa de complicata doar tu o complici...sa iti spun dece...sotia ta nu e nebuna,nu are nevoie de doctor sau de popa...ea doar a descoperit un adevar care putin il stiu.A aaa si in legatura cu sexul oral ...

Re: Re: marimea penisului

din 4 ian 2007 20:01 de andreei---

ok mersi :-` si are ceva daca iau pilulele alea la varsta mea ? am vazut ca si pe site este ceva manual de cumparat da nu stiu daca e bine sa practic asa ceva la varsta asta mai ales sa iau pilule :-S

Re: Re: Re: problema rusinoasa

din 4 ian 2007 17:47 de Snake

Hamm interesant :p da faza ca nu sti sa saruti nu e o problema :` cel putin io nu o consider o problema dak gasesti un tip care sa te placa pt cea ce esti credema o sa aiba rabdare sa te invete bn inteles sa ii spui ca nu sti ca sa nu aiba ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2370 din 3732
«   1 ... 2367   2368   2369   2370   2371   2372   2373 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare