Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: #Trafic din 5 ian 2007 16:28 de Guest
Orice relatie sexuala fortata, este oribila. Violul, este, ceva, oribil pentru victima. A forta pe cineva sa se prostitueze, este, ceva, similar, violului. Si chiar, nu are importanta, lipsa experientei sexuale, sexul persoanei respective.
#Trafic din 5 ian 2007 16:14 de Danny_DaBoss
Cu totii am auzit de la TV desre traficul de carne vie. Chiar azi dimineata m-am uitat la TV si era un astfel de caz unde cineva candva undeva a prostit niste fete care cica vroiau sa se duca la munca in afara si au ajuns acolo pe mana unor proxeneti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cine plateste la intal din 5 ian 2007 15:55 de SORIN28
Tu esti batuta in creier?! Stiu ca esti, dupa mesajele tale pe forum. Tu ai impresia ca daca fac o comanda de un inel(de logodna, verigheta sau un inel pentru placerea mea) in momentul cand il achit nu cer sa mi-l si cantareasca?! Ce tot ma ...
Re: Re: iritatie dupa ras din 5 ian 2007 14:24 de Danny_DaBoss
pardon..in cel mai BUN caz..lama. Asta daca stii sa o folosesti :ok:
anyway..eu iti recomand..sa te dai cu lapte de capra sa iti treaca :lol:
si data viitoare sa stai cuminte ca mashina de tuns face numai iritatii
Re: Despre sex.... din 5 ian 2007 14:06 de SORIN28
Eu cand mi-am pierdut virginitatea am facut-o cu iubita(cea care era atunci) si nu mi-am pus problema unei boli\infectii. Daca tu vrei sa o faci cu vreo "fetita" musai sa porti caciulita. Mai porti caciulita si cand stii ca nu te poti controla si ...
Re: marimea penisului din 5 ian 2007 14:05 de stefanoski
Mai creste bay :ok:
Si oricum, preferi sa ai un penis de 20 cm si sa ejaculezi dupa 5 minute, sau unul de 15 si sa stii ce sa faci cu el ?
App mai importanta e grosimea :ok:
Re: Help!!! din 5 ian 2007 14:00 de SORIN28
Anticonceptionalele dn cate stiu eu isi fac efectul in max 24h, deci ....da, poti ejacula in fata:ok:
Re: Re: Re: Re: marimea penisului din 5 ian 2007 14:00 de Coracao
Chestia cu penisu mare e doar o inventie a barbatilor...nu fetele vor penis mare ci baietii isi induc ideea ca e prea mic...bla bla
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 ian 2007 13:18 de Coracao
LOL...sa zicem ca aproape am facut sex
HA HA HA din 5 ian 2007 12:06 de TOT EU
Ce intrebare...:lol: pai daca ea ia pilule si are deja o luna decand le-a luat (daca are)ce crezi ca te uiti la ea si iti pui prezervativul?bineinteles ca poti sa ejaculezi in ea dar vezi(!) numai daca are o luna decat ia anticonceptionale ok?
NU NU NU... din 5 ian 2007 12:02 de Tot eu
Daca iti intarzie poate sa fie din mai multe motive...ai racit...ai lipsa de calciu ...o gramada...mai mai stai linistita si tu...
Chestionar din 5 ian 2007 02:40 de valentine
Un recent chestionar facut de catre o revista mondena pe 6000 de femei dezvaluie niste rezultate care ii indreptatesc pe barbatii care tind sa devina misogini.
Iata niste raspunsuri interesante date de catre iubitele noastre femei:
-la intrebarea ...
Ejaculare in vaginul ei daca ia anticonceptionale din 5 ian 2007 02:07 de Bond_vagaBON
ba... cand ejaculez.. daca fata ia pilule pot sa ejaculez in ea?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 4 ian 2007 23:20 de Pasaroi_Cuminte
toate religiile pagane sunt promovate de catre demonii-arhiconi (cei mai perversi, cunoscuti si ca demonii rationali -ataca la nivelul rationalului sunt inteligenti si "teologi" si maestri in a sucii mintile slabe.Acestia de regula ataca oamenii ...
Re: SCHIMBARE SITE din 4 ian 2007 23:06 de Snake
Dap as avea si io sa spun ceva in legatura cu avataru nu mi-l aproa nimen nu inteleg primu hai ca za zicem continea vrei sa ne sarutam cu limba in gura al doilea e un sarpe amarat si scrie snake99 made bi me of course da nu inteleg de ce nu e aprobat ...
Re: Re: Re: marimea penisului din 4 ian 2007 22:57 de Pasaroi_Cuminte
Andrei lasa tampenii de pilule si alte belele de tipul asta.
Ai toata viata inainte. Pana la 25 de ani corpul se dezvolta ( cel putin la noi la barbati).
Nu-ti fa probleme de genul asta.Pt ca n-ai de ce . Pilulea acelea pot fi pe baza de ...
Re: Sper ca vei citi din 4 ian 2007 22:52 de Pasaroi_Cuminte
Am citit.Good point.True :ok:
Sper ca vei citi din 4 ian 2007 21:23 de anonim
Din cate mi-am dat seama situatia nu este chiar asa de complicata doar tu o complici...sa iti spun dece...sotia ta nu e nebuna,nu are nevoie de doctor sau de popa...ea doar a descoperit un adevar care putin il stiu.A aaa si in legatura cu sexul oral ...
Re: Re: marimea penisului din 4 ian 2007 20:01 de andreei---
ok mersi :-` si are ceva daca iau pilulele alea la varsta mea ? am vazut ca si pe site este ceva manual de cumparat da nu stiu daca e bine sa practic asa ceva la varsta asta mai ales sa iau pilule :-S
Re: Re: Re: problema rusinoasa din 4 ian 2007 17:47 de Snake
Hamm interesant :p da faza ca nu sti sa saruti nu e o problema :` cel putin io nu o consider o problema dak gasesti un tip care sa te placa pt cea ce esti credema o sa aiba rabdare sa te invete bn inteles sa ii spui ca nu sti ca sa nu aiba ...
Pagina 2370 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||