Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: ce ati face? din 8 ian 2007 08:40 de Demonul
Si daca atunci te-am iertat,acum imi pare rau,dar iti promit ca cu proxima ocazie cand te prind,iti fac o coafura noua.Si macar ai bunul simt de a nu mai posta pe forumuri pe care intru eu.
Re: ce ati face? din 8 ian 2007 06:11 de DarkAngel
Nu mi se pare prea vreosimila aceasta poveste....:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce ati face? din 8 ian 2007 01:33 de Demonul
Si tu acum dc iti mai pui intrebari?Daca ai fi tinut la el,nu te-ai fi dus cu celalalt,nu?Si la urma urmei,nu tu ai de iertat nimic,el are de iertat daca va vrea.Iar reactia lui,zi mersi ca a fost numai asta si nu te-a luat si la "scuturat".Eu asa as ...
Re: Re: Re: sex oral protejat din 7 ian 2007 23:50 de tamas
sorry daca te supar ... dar interesanta fantezii mai are :))
nujt ... sau poate ii frica ca prinde un copil daca ii face shi fata ?! shi ajunge cum spermatozoidu la vagina ... anyway ... nu e asa mare riscu sa te protejez la sex oral ... ...
Re: Re: Re: Re: Re: Prieten prost din 7 ian 2007 23:47 de tamas
la treaba aia ca ... esti prima lui pretena ... nu s`a gandit nimeni ... ji eventual nu rezista situatziile de stres sau e el asa mai dominativ ?! nujt ce caractere are el ... ji eu ma cert cu pretena si suntem impreuna 2 ani :)) dar noah ... tot ...
Metode de avort?! din 7 ian 2007 23:28 de Tamas
salve :) am un amic ji cam are nevoie de help ... ca e tampit ca nujt ce alt cuvant sa`i gasesc ... de un an are pretena ji noah dupa 4 luni s`au bagat in pat au facut sex perfect era happy ... de atunci aproape saptamanal ... sau ma rog ca atat ne ...
Re: Acum totul e ok.. din 7 ian 2007 22:55 de Danny_DaBoss
asta si era ideea. daca interveneai si ii interziceai ceea ce face atunci iesea scandal. asa daca imapartiti amandoi aceeasi activitate e mult mai bine, sunteti impreuna, va distrati si dispar si grijile si indoielile. Aveti grija de voi :flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: ce ati face? din 7 ian 2007 22:49 de Guest
Da. Si eu as face, la fel. Ca-i de bonton sa-njuri ca birjarul, din motive inchipuite.
Re: sex oral protejat din 7 ian 2007 22:35 de stefanoski
Daca ti-e scarba, mai bine nu-i mai faci sex oral. Ii faci sex oral unei femei daca ai placerea sa faci acest lucru nu doar sa se simta ea bine.
Nu stiu daca exista vreo metoda, n-am auzit niciodata, dupa parerea mea nu cred ca exista...
Re: Re: Re: Re: ce ati face? din 7 ian 2007 22:29 de stefanoski
Reactiile lui au fost cat se poate de normale. Gandeste-te ca daca nu tinea la tine, nu s-ar fi agitat atat. vina iti apartine in totalitate, mai ales ca dupa ce ai iesit si ai doua oara cu fostul, i-ai pus sare pe rana saracului baiat. Sa fi fost in ...
Re: Re: Re: ce ati face? din 7 ian 2007 21:55 de Coracao
Daca ai iesit cu fostul la suc inseamna ca te durea in cur de actualul chiar daca saracul ti-a vrut numai binele...sunt total de acord cu el!jignirile mai vin si asa...fara sa simti si sa iti dai seama ce spui..dar ai meritat-o
Re: Re: Re: Virgina.....la 20 de ani din 7 ian 2007 20:34 de smiley_20
draga nu ii baga in seama de ce spun altii.daca tu crezi ca asa este mai bine atunci fa asa.dar atunci cand incepi o relatie sexuala fao cu cap.iti urez mult noroc.
:ok:
Re: ce ati face? din 7 ian 2007 18:39 de Guest
Abstracta povestea. Nu-mi pot imagina, cate bucurii si necazuri poti trai, alaturi de cineva, pe care, l-ai intalnit, doar, in urma cu 3 luni. Din cele 3 luni, se mai duc 2 saptamini, moment, in care, scrii tu, ca ai iesit cu cel intalnit, in urma ...
Re: ce ati face? din 7 ian 2007 18:35 de Pasaroi_Cuminte
Ai procedat gresit. Nu te duci sa te intalnesti cu fostul la o cafea noaptea
De fapt de ce ai acceptat intalnirea cu fostul ?
Gelozia ( in functie de om) se poate manifesta in moduri diferite.Esta ca si cum i-ai infinge un pumnal in inima sau ...
Ce ati face? din 7 ian 2007 16:05 de ramonik80
Hello.Povestea mea incepe cam asa:acum 3 luni de zile am cunoscut un baiat,eu treceam printr-o perioada nebuloasa a vietii mele,nu ma simteam pregatita pentru o relatie,dar el a spus ca vrea in primul rand sa-mi fie prieten si sa lasam timpul sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina.....la 20 din 7 ian 2007 14:53 de stefanoski
Da-mi voie sa te contrazic. In cazul meu, fata respectiva nu a meritat iubirea mea, dovedindu-se a fi altceva decat parea. Cu toate astea, nu regret si desi nu o mai am deloc la inima, tind a-i fi recunoscator caci cu ea am invatat ce inseamna ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cu din 7 ian 2007 13:59 de Guest
Pai, tu, ai scris, ca, esti, mai, de moda veche. Tot, tu, ai atacat virulent, agatatul pe strada. Mai raman putine variante, pt. a incepe sa cunosti pe cineva: intamplarea( o petrecere, colegi de scoala-orice ar insemna scoala: primara, gimnaziu, ...
Re: Spaima..frica..nebunie... din 7 ian 2007 13:34 de Guest
Farsa, gluma, cu acul, este de cea mai joasa calitate. In general, romanii, sunt campioni la glume proaste. Presupunand, prin absurd, ca cineva, se inteapa, sau a fost intepat cu acul infectat cu virusul HIV, ar trebui sa stie, un lucru simplu: in ...
Re: Re: Re: Re: Chestionar din 7 ian 2007 04:19 de ExoticDream
Eu cu minciuna n-o sa ma impac in veci! Nu as putea fi langa un om in care sa nu pot avea incredere deplina, daca as sti ca este adeptul principiului "ce nu stii nu te poate rani", fara sa vreau, mintea mea ii va suspecta fiecare cuvant, fiecare ...
Re: Re: Re: Re: Re: Chestionar din 7 ian 2007 04:13 de ExoticDream
Din cate stiu eu, sexul in grup de 3 este una, iar menage-a-trois este alta. Prin sex in grup se intelege o aventura ocazionala, la care participa 3 persoane, in timp ce menage-a-trois desemneaza o relatie, care implica in general sentimente, ...
Pagina 2367 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||