Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Spaima..frica..nebunie...

din 7 ian 2007 04:00 de ExoticDream

Cumplita situatie..... Cat de iresponsabili pot fi cei din jurul nostru...., e incredibil! Nu are sens sa amplifici raul cautand sa te razbuni. Corect este sa rezolvi ce se mai poate rezolva cu ajutorul politiei, indivizii aceia dezaxati trebuie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina.....la 20 de a

din 7 ian 2007 03:17 de ExoticDream

Daca spui cuvintele fermecate unei persoane care le merita, atunci nu vei regreta ca ai iubit, insa vei suferi daca povestea se va sfarsi. Daca le spui cui nu merita, vei regreta ca ai iubit si vei suferi pentru ca te-ai lasat inselat de aparente ...

Spaima..frica..nebunie...

din 7 ian 2007 02:52 de Bozgoru

Un prieten de-al meu a inebunit si a ajuns la spitalu 9... dupa ce a fost prins in scara si intepat de niste ,,dusmani,, dupa care i-au spus ca acul cu care l-au intepat e infectat cu HIV... si chestia e ca el chiar a crezut asta pt ca fratele a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iritatie dupa

din 7 ian 2007 02:23 de ExoticDream

Despartirea de VITALI si-a pus amprenta in mod decisiv asupra existentei lui Simo, a incercat initial sa foloseasca tehnologia moderna, sa-l bombardeze cu mailuri, invitatii in chat si la webcamul personal, SMSuri si dedicatii la KISS LESS timp ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cu

din 7 ian 2007 02:12 de ExoticDream

Mosule (fara ghilimele), daca in 1900 te tineai de agatat pe net, cum naiba sa nu fii... de moda veche, doar a trecut un secol peste tine, verde te tii! Welcome to the Bantea family! Pasaroi..... tu intelegi cum vine chestia asta cu netul, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iritatie dupa ras

din 7 ian 2007 02:12 de stefanoski

Am gasit la Simo in dulap cateva scrisori de adio din partea lui VITALI. Acesta mentiona in scrisori ca nu poate sa traiasca langa o femeie ca Simo, care e isterica si dereglata. I-a lasat omul o speranta, daca isi rezolva problemele psihice, fapt ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 ian 2007 02:06 de ExoticDream

Depinde ce fel de fata intentionezi sa agati. Daca vrei una pentru distractie, ai sanse sa gasesti pe lungimea unei strazi oarecare, fara sa faci eforturi deosebite, exista destule care, daca arati bine, ti-ar da numarul de telefon si/sau adresa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum se dezvirgineza o tipa

din 7 ian 2007 01:34 de tamas

pfuai ... extraordinar de ff ff fff bine spus :) sigur nu ai sub 20 ani :) daca da tot respectu :)) eu acu am facut 20 :)) is baiat ... ce sa zic ... doar acuma incep sa ma gandesc shi eu ceva de genu :) pacat ca era off topic.

Re: Re: Re: Religia Ortodoxa

din 7 ian 2007 00:30 de doctorul

Cred ca scrie, ca nu mai tin minte. Dar ce zice a 7-a porunca? Sa nu preacurvesti. Ce inseamna asta? Nu inseamna ca nu trebuie sa faci sex, ci ca nu trebuie sa te destrabalazi in sex. Adica sa nu prea. Dar prelatii nostrii care aproape toti au ...

Re: Religia Ortodoxa

din 7 ian 2007 00:06 de doctorul

Ba este scris ca e pacat. Site-urile date de Coracao prevad si asa ceva. In special biserica ortodoxa este cea care acuza aceste lucruri. Ca doar ortodoxia a ramas cu percepte de acum 2000 de ani, toate celelalte religii se aliniaza la cuceririle ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Trafic

din 6 ian 2007 23:11 de Pasaroi_Cuminte

Incearca cu usturoiul.Tine duhurile necurate departe de pat dar nu si de cap. Nu e nici o rafuiala Sa stii ghest ca in viitor s-ar putea sa ai mare dreptate :-`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Trafic

din 6 ian 2007 23:08 de Pasaroi_Cuminte

Ok am pricipit.Te rog iarta-ma.Dar la prima citire nu prea era explicit mesajul.Sorry.Scuze si mersi mult :flowers::love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa

din 6 ian 2007 20:12 de DarkAngel

aaa... unde am mentionat eu de agatatu p net ? Si de unde reiese ca daca la unele chestii is sa zicem "de moda veche" trebuie sa am si o varsta la fel de invechita? :-`

Re: Re: Re: Re: Virgina.....la 20 de ani

din 6 ian 2007 19:46 de lolita

...sper sa imi surada si mie norocul , sa cunosc pe acel cineva, care sa merite sa lupt pt el. Dar ma intreb de ce pana la varsta aceasta nu am zis un TE IUBESC sincer??

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Trafic

din 6 ian 2007 18:47 de Guest

Nu. Eu, nu ma pot abtine, n-am gasit busuioc, sa-mi pun, sub perna. S-apoi, daca, sotul, PasaroiCumi, se rafuieste, cu sotia, EXOTIC, pe site!?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina.....la 20 de a

din 6 ian 2007 17:51 de ExoticDream

Rabdare am.... in unele privinte, insa in legatura cu psihicul masculin pot sa ma documentez si in timp ce astept, nu crezi? Nu este preferabil sa fii informat pentru ca la momentul potrivit sa te comporti corect si sa iei deciziile optime? It ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina.....la 20 de ani

din 6 ian 2007 17:46 de Pasaroi_Cuminte

Stiu , stiu ca in mod deosebit :) Am scris in mod deosebit :) Ai avut rabdare toate viata pana acum, o sa afli (daca mai ai rabdare) :cat::cat::cat::cat::cat:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Trafic

din 6 ian 2007 17:44 de ExoticDream

Eroare de citire!!!! Nu, in nici un caz nu este vorba de antipatie, esti un personaj foarte simpatic si destul de rar intalnit (stiinta si poezie?!?)! I-am recomandat lui Simo sa ia meditatii de la tine in zona IT pentru ca am vazut-o cam ...

Re: Re: Re: Virgina.....la 20 de ani

din 6 ian 2007 16:22 de ExoticDream

Nu face greseala sa consideri lumea in care traiesti ca fiind cea care ti se potriveste, nu toti oamenii sunt asa cum te pot face sa crezi revistele de pe piata, filmele, chaturile, colegii, chiar prietenii, mai exista pe ici, pe colo, si altfel ...

Re: Re: Re: Chestionar

din 6 ian 2007 15:25 de carrie

si ce ti se pare anormal in asta? atata vreme cat barbatii vor continua sa fie atat de incuiati incat sa priveasca intr-un fel o femeie care a avut 3 parteneri, in alt fel una care a avut 6-7, intr-alt fel una care a avut 9-10, samd, e normal ca ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2368 din 3732
«   1 ... 2365   2366   2367   2368   2369   2370   2371 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare