Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare....

din 10 ian 2007 21:06 de SORIN28

Omule, intelege ca nu s-a scurs nimic dar nici prezervativul invers nu aaveai cum sa-l rulezi:ok: Daca era sa-l pui invers iti spun eu ca nu mergea rulat

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 10 ian 2007 21:01 de SORIN28

Offf...de ce naiba iti raspund?!:ermm: Aaaaa, ma mananca...tastatura si tare mi-e frica, ca daca mai vorbesc mult cu tine pana si neuronul asta o sa emigreze:((

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare....

din 10 ian 2007 18:20 de Cyan

Dumnezeule!!!Am spus ca l-am vazut ca era invers....era cu partea care se ruleaza in interior...ce detalii sa va dau ca nu stiu...stiu sigur ca era invers si vroiam sa stiu daca exista vreun pricol sa se fi prelins sperma afara din el in cazul ...

#Se poate pleca cu buletinul ?

din 10 ian 2007 16:16 de Danny_DaBoss

Se poate ? Nu am pasaport doar buletin.. Vreau sa stiu daca pot pleca... Vreau sa plec vreo luna in Italia.. Si daca aduc ceva de acolo sa zicem... niste componente PC ... iti mai controleaza mashina la vama ?

Copil dintr-o relatie

din 10 ian 2007 15:52 de Mona

In urma unei relatii mai lungi, am ajuns si la sfarsit. Iubitul meu, fostul, mi-a spus ca ma insela de 2 luni si a vrut sa ne despartim. Mi-a spus ca o iubeste pe respectiva si vrea ceva nou. Acum 3 zile am facut un test de sarcina, si am aflat ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare....

din 10 ian 2007 15:31 de Nekunoskuta

Eu ma refeream la altceva: daca derulezi 2 prezervative, unul "pe fata" si altul "pe dos" si te uiti la ambele, ti-ai da seama de vreo diferenta intre ele? Adica dupa ce el l-a scos de pe penis cum si-a dat seama ca a fost pe dos? In afara ...

Re: Re: Re: Re: O intrebare....

din 10 ian 2007 12:00 de Danny_DaBoss

da in primul rand se ruleaza intr-un sens.. daca il pui invers e ca si cum l-ai rula dinauntru in afara.. ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum se face primul

din 10 ian 2007 11:56 de Danny_DaBoss

peste mine a intrat odata maica-mea cand eram calare.. norok ca aveam patura pe mine. dar nu m-am simtit stanjenit sau jenat cu ceva.. :p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi

din 10 ian 2007 08:34 de SORIN28

Pfiu, am scapat...deocamdata Saru'mana:-*:flowers:

Re: Prima Partida

din 10 ian 2007 08:32 de SORIN28

La 21ani, din dragoste. Lumea spune ca daca nu s-a rupt ata inca sunt virgin:~* Cine spune? si de ce e mai bine [b]pana[/b] la 18ani?! Daca nu o faci pana la aceasta varsta ce se intampla? :blink: Multumit?! :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: minori

din 9 ian 2007 22:37 de Guest

Fa-ti o favoare si asteapta sa ma iau de viata ta. Dupa, daca, se intampla din vina mea si nu, a ta, serveste-mi replica.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum se face primul con

din 9 ian 2007 21:57 de aida

:love:cum e kand o faci cum te simti dar daca te prinde taktu&mata

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chestionar

din 9 ian 2007 21:50 de carrie

daca perceptia despre sex a majoritatii barbatilor este cu adevarat alterata de aceste filme (pe care si eu le privesc, facand abstractie de anumite lucruri, la o adica uneori pot fi o sursa de inspiratie si/sau excitatie) atunci este chiar foarte ...

Re: Am nevoi de ajutor va rog...

din 9 ian 2007 18:36 de SORIN28

Eu unul nu as condamna-o atat pe mama ta. Parerea mea: tine enorm la tine si nu vrea sa faci aceeasi greseala ca si ea. Poate ca greseste dar ceea ce este sigur este ca nu iti vrea raul, vrea sa te protejeze cat mai mult....atata tot:ok: Poate ca ...

Re: Re: Re: Exercitii pentru marirea penisului?

din 9 ian 2007 15:19 de Pasaroi_Cuminte

la cate rotatii pe minut si la ce viteza unghiulara a rotii ? :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chestionar

din 9 ian 2007 15:13 de Pasaroi_Cuminte

numai ca filmele astea influenteaza pe unii barbati(as zice majoatitatea dar nu sunt sigur) sa de la fictiune trec la realitatea (reciproca este valabila) Fictiune/nefictiune ele (filmele) alimnenteaza existenta acestor standarde duble. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema rusinoasa

din 9 ian 2007 14:57 de Danny_DaBoss

intr-adevar.. daca vrei sa te schimbi Poti daca iti pui ambitia si gandeste-te ca o faci pentru tine nu pentru altcineva, tre sa fii tu multumit de felul cum arati.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema rusinoasa

din 9 ian 2007 14:44 de intrebare

in sfarsit un post valabil. merg pe acelasi sfat, daca ai sa stai sa te gandesti "ce sa fac, cum sa misc buzele, limba, etc" ai sa dai cu bita'n balta. trebuie sa te comporti natural, spontan, asa cum ti-ar placea tie si nu cum ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chestionar

din 9 ian 2007 14:30 de carrie

poate pur si simplu ii placea sexul... greseala ei a fost sinceritatea. nu numai ei, spre exemplu sunt si multe femei (cu o activitate sexuala mai redusa si principii de fier) care le catalogheaza drept curve pe suratele lor, fiice, nurori, ...

Re: Re: Re: Minori pe site

din 9 ian 2007 10:43 de Pasaroi_Cuminte

hmm atitudinea asta de aroganta prost plasata a generatiei vechi este inceput cu stangul. Eu fac parte din generatia anilor 80 si pot sa spun ca vechile generatii au esuat lamentabil in ceea ce priveste dragostea si mesajul pe care l-a transmis ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2365 din 3732
«   1 ... 2362   2363   2364   2365   2366   2367   2368 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare