Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e posibil? din 12 ian 2007 20:10 de Nekunoskuta
Nu esti insarcinata, nu ai cum. Sarcina se produce DOAR daca sperma lui ajunge in vaginul tau, ceea ce la tine nu s-a intamplat. Pentru mai multe detalii si pentru viitor nu ar strica sa te mai documentezi putin. ;) Vezi ca si aici pe site ai de ...
Re: polimenoree din 12 ian 2007 19:58 de Nekunoskuta
Un diagnostic nu ti-l pui singura citind pe site-uri ;) Consulta un medic daca ai o banuiala ca e ceva in neregula cu organismul tau.
Pe site-ul ala nu scria despre efectele acestei boli?
Re: Dezvirginare ?! din 12 ian 2007 19:51 de Nekunoskuta
...iar acum intrebi in stanga si in dreapta ce si cum pentru ca te indoiesti de ea. Aud de undeva "postludiul..."...si ecoul..."postludiul"...ehhhhhh...cred ca a fugit. Daca nu intelegi: nu trebuia sa fii inca langa ea la 20 de minute de la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e posibil? din 12 ian 2007 15:35 de Guest
Deci, din petting, nu ramai insarcinata, pt. simplul motiv ca, degetele nu secreta sperma. Acum, cand se va intampla sa ramai insarcinata, pe bune, faza cu greturile, incepe, cam dupa, a 8-a saptamana de sarcina, iar senzatia de greata, nu este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: e posibil? din 12 ian 2007 14:57 de eji
revin din nou cu problema mea...imi vine menstruatia la 3 sapt, max 3 sapt si 3 zile,si ar fi trebuit sa`mi vina pana acum:(...mi-e asa de frica:(.Nu mi`e greatza ,nu ametesc nu urinez des si totusi ma gandesc ca daca am avut ghinion cumva:(...
Re: Re: Re: dezvirginarea la baietzi din 11 ian 2007 22:58 de Coracao
Lumea habar nu are nici macar cum se produce dezvirginarea...sau ce is alea sentimente...bla si hop hai la friki friki!!!:x
Re: Re: Re: dezvirginarea la baietzi din 11 ian 2007 22:56 de Coracao
Lumea habar nu are nici macar cum se produce dezvirginarea...sau ce is alea sentimente...bla si hop hai la friki friki!!!:x
Re: Dezvirginare ?! din 11 ian 2007 22:46 de Coracao
Nu prezenta himenului atesta virginitatea...adica unele se pot naste si fara...daca ai incredere in ea...crede-o daca nu...macar ai facut sex...:))
Re: Re: dezvirginarea la baietzi din 11 ian 2007 21:40 de nighTTb0y
DAr si daca prietena mea este virgina se face mai greu dezvirginarea sau ea fel ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sex oral protejat din 11 ian 2007 18:25 de valentine
ca sa fiu sincer...nici eu nu stiu sa iti explic exact ceea ce vreau sa zic...cred ca trebuie sa mai trecem pe la scoala:D iti explic mai pe larg cand ne intalnimB)
Re: Re: Re: Re: Re: sex oral protejat din 11 ian 2007 17:31 de carrie
nu ma refer la placere in sensul placerii pe care o simti cand faci sex normal sa zicem. ma refer la o placere mai "molcoma", nu stiu cum sa-ti explic. ceva in genul cum iti place sa simti vantul cum ti se joaca prin par, cum iti place sa asculti o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 ian 2007 13:02 de ...
citystar...am vazut problema ta si pe softpedia, acum un an de zile (daca nu ma insel). nu mai sta, crezi ca o sa te ia cineva de pe forum de minuta sa te prezinte la fete? ia atitudine, incearca sa interactionezi cu cat mai multa lume, nu ...
Re: Re: Ce ati face? din 11 ian 2007 12:36 de ...
nu judeci cum trebuie, intr-o relatie e nevoie de sinceritate si daruire totala...tu cum te simti cand faci anumite gesturi si nu ii spui lui? nu te doare putin sufletul?):(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Continuare din 11 ian 2007 12:31 de SORIN28
:blink::wacko: esti dusa rau
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 ian 2007 10:37 de Guest
Da. S-a intamplat, deja. Vezi raspunsurile la celelalte sectiuni.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Continuare din 11 ian 2007 10:34 de Guest
Malul Marii, nu al Dunarii. Nu, locatia, ci meseria, ar fi trebuit sa te faca sa te pricepi si la recrutari personal pt. imbarcari. Daca, tot lucrezi intro agentie de crewing, mi se pare obligatoriu.
Re: Re: copil dintr-o relatie din 11 ian 2007 09:33 de Danny_DaBoss
nu este asa usor sa cresti un copil de una singura. mai ales daca esti tanara
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Continuare din 11 ian 2007 08:11 de SORIN28
Si tu crezi ca daca sunt de pe malul Dunarii ma pricep si la imbarcari?!:blink:
Re: Ce ati face? din 10 ian 2007 21:51 de carrie
nu cred ca e asa o crima faptul de a merge la o cafea cu un fost/o fosta!
cum dupa parerea mea ideal este sa ramai pe cat posibil in relatii bune, amicale, cu fostii parteneri, a iesi la un suc cu unul dintre ei e un lucru normal. si de ascuns ...
Re: copil dintr-o relatie din 10 ian 2007 21:15 de SORIN28
Sincer... eu l-as anunta ca va fi tata dar ca mai mult decat plata pensiei alimentare nu va avea prea multe legaturi cu copilul. la cat de grea este viata in Romania, cu salariile astea "enorme" nu cred ca ti-ar strica niste banuti :ok:
Pagina 2364 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||