Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Copil dintr-o relatie

din 17 ian 2007 22:36 de alexandra_1

Daca iti doresti copilul nu te gandi de doua ori.Copilul nu are nici o vina de ceea ce se intampla.Sunt multe mame singure care au reusit.Bafta.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cand spui

din 17 ian 2007 22:20 de webstar

Nu poti spune niciodata ca a fost prea devreme sau prea tarziu... Pentru tne a fost prea devreme...pentru el a fost la momentul potrivit. Ar trebui sa te consideri o fata foarte norocoasa daca iubitul tau inca iti mai spune ca te ...

Re: am o problema

din 17 ian 2007 21:12 de luna_amara

daca a luat pastila cum trebuie nu are cum,,,probabil sunt niste efecte secundare ale pastilei,,parerea mea:ermm:

Re: Re: Re: Re: Oare am avut orgasm?

din 17 ian 2007 19:24 de Nekunoskuta

Orgasmul nu se poate descrie. Sunt niste senzatii unici, difera de la femeie la femeie si...pur si simplu nu poti gasi cuvinte sa-l descrii. Daca as sta totusi sa ma gandesc, cred ca "eliberare" ar fi cuvantul pentru orgasm (din punctul meu de ...

Re: Re: Fetele ma plac,dar n-am curaj sa le vorbes

din 17 ian 2007 19:19 de Snake

total deacord cu el si vreau sa mai completez cu ceva ham dak simti ca te place verifica acum ai si cum sa verifici tips and trick asa si fi calm mai ales dak o cunosti ca probabil iti sunt colege sau totusi apropiate ca sa iti simiti ca te plac nu ...

Re: Re: Re: CE PARERE AVETI DE FATA ASTA?

din 17 ian 2007 18:39 de carrie

daca o face ca sa se afle in treaba si ca sa se dea smechera (desi nu e o solutie prea buna asta pentru o fata), e o proasta. daca insa o face pentru ca pur si simplu ii place sa faca sex si punct, este treaba ei si nu ar trebui judecata. daca ar fi ...

Re: Re: Re: probleme cu site-ul

din 17 ian 2007 17:03 de Pasaroi_Cuminte

Pai poate erau conectate toate trei pe aceiasi retea :-` :blink: Cine sa-ti dea ban ? If not then or not adica da si nu in acelasi in timp O:) ? Principiu Boolean al Dualitatii aplicat in real-time ? :unsure: Unul din raspunsuri ar ...

Re: Re: probleme cu site-ul

din 17 ian 2007 16:46 de ExoticDream

Nu stiu daca ai dreptate, nu m-am putut conecta la site de pe 3 calculatoare (avand 2 provideri de Internet) in ultimele 2 zile. Cu aceeasi problema s-a confruntat si stefanoski, insa cu un decalaj de cateva ore. In toata aceasta perioada, alti ...

Re: CE PARERE AVETI DE FATA ASTA?

din 17 ian 2007 16:40 de stefanoski

Eu cred ca subiectul asta ar trebui mutat. Cat despre fata, daca e adevarat ce spui despre ea, inseamna ca ii place foarte mult sa faca sex, fara a se implica intr-o relatie. In concluzie, hai sa nu o criticam, e viata ei si face ce vrea, ce ii ...

Re: Cand spui

din 17 ian 2007 16:30 de ExoticDream

[b]Atractia[/b] se pare ca a fost/este foarte puternica, dar se intampla adesea la inceput de relatie, pentru a vorbi de iubire sunt necesare mai multe "ingrediente" care nu se pot acumula in doua saptamani, chiar daca esti Speedy Gonzales in ...

Re: Probleme in familie

din 17 ian 2007 16:06 de ExoticDream

Gresesti, daca citim cu atentie printre randuri in posturile tale, ne dam seama ca persiflarea, uneori exagerata, a multor subiecte are la baza si o anumita frustrare, dorinta "de a face ceva ca sa uiti altceva care te doare". Metoda asta da ...

Re: Ejacularea rapida

din 17 ian 2007 12:34 de LonelyGirl

Raspunsurile se dau aici, pe site. Ce experienta ai in ale vietii sexuale?Esti stresat?Emotionat?Te intimideaza partenera?Ai o partenera noua?Da-ne cateva detalii ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele ma plac,dar n-a

din 17 ian 2007 08:27 de valentine

daca chiar esti la inceputul vietii amoroase,eu te-as sfatuii sa incepi si tu cu o fata mai uratica,dupa aceea sa treci la una asa si asa,dupa aia una medie,etc...pana inveti care,cum e treaba cu fetele si sa lasi pe mai tarziu furatul fetelor ...

Re: Oare am avut orgasm?

din 17 ian 2007 08:19 de SORIN28

Asta ar trebui sa ti-o spuna fetele\femeile de pe aici de pe forum. Eu ca baiat chiar nu stiu cum se simte orgasmul la o femeie:ok:

Ejacularea rapida

din 17 ian 2007 00:22 de MARyuSS

Nu stiu ce se intampla in ultimul timp dar ejaculz ff repede ( in max5min)nu mi se pare normal.Poate sa imi spuna si mie cineva care este problema si daca pot face ceva.Astept un raspuns la adresa de mail [i][Cenzurat de Nekunoskuta] [/i] Va ...

Oare am avut orgasm?

din 16 ian 2007 20:14 de Sara

Sunt impreuna cu prietenul meu de trei ani, iar de doi ani avem o relatie sexuala. Ne iubim foarte mult, doar ca eu am o problema: nu stiu daca am orgasm.......Ma simt bine cu el si il doresc mult, dar cum ar trebui sa stiu daca ce simt eu se numeste ...

Re: Re: Re: Re: Ce sporturi ati practicat/practica

din 16 ian 2007 16:46 de valentine

... pe mine m-a invatat mama altceva....sa nu cred ce aud,ci ceea ce vad cu ochii mei si probabil tu ai auzit ca e vrajeala faza cu "nu se mai scoala",dar daca o sa ai prieteni carora li s-a intamplat si care au tupeul sa o zica o sa vezi ca e ...

Re: Oare cer prea mult?

din 16 ian 2007 16:46 de dada

Ce coincidenta.. cineva foarte apropiat mie, iubitul meu, este pasionat de ascensiuni montane...iarna, vara... patru sezoane...nu conteaza Deci se poate si mai rau :lol: Desi tanjesc si eu dupa munte la fel de mult ca si el, sunt anumite trasee, ...

Re: Re: Pot ramane insarcinata daca el s-a spalat?

din 16 ian 2007 15:04 de alexia199

mersi pt raspuns.astept sa mai treak o sapt si-mi fac un test k is speriata tare.k ma gandeam k au mai ramas spermatozoizi de prima data si kum a doua oara cateva minute am facut fara......si kum intre partide n-au trekut decat vreo 10 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Fetele ma plac,dar n-am curaj

din 16 ian 2007 13:04 de LonelyGirl

Lolic.Ai avansat.De la a discuta cu fetele ai ajuns la a lua "femeia unuia".Cred ca ar trebui sa te comporti normal.Abia in moemntul in care se termina relatia lor poti interveni tu. In actuala stuatie risti scandaluri si chestii de-astea.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2361 din 3732
«   1 ... 2358   2359   2360   2361   2362   2363   2364 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare