Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Poate ramane????? perioada fertila/infertila din 24 ian 2007 16:26 de valentine
esti sigur ca are ciclu de 30-31 de zile?:blink:
normal...cu 2-3 zile inainte de venirea ciclului si alte 2-3 dupa terminarea ciclului sunt sigure,cel putin teoretic,acum cu cat se trece de zilele alea creste sansa sa produceti surpriza...
Intepaturi vaginale.. din 24 ian 2007 16:21 de Cristy
Salut. Am si eu o nedumerire..si daca poate cineva sa imi dea un raspuns la o chestie.. Prietena mea a fost virgina..Contactul sexual s-a facut destul de usor..precizez ca nu a avut himen..
Dupa ce am intretinut cu ea pana acum in jur de 4 contacte ...
2 intrebari din 24 ian 2007 16:21 de Adry``
*Sunt la inceput vietii sexuale si nu stiu cateva chestii:
1.Cum poti sti daca partenerul are orgasm...
2.daca se intampla ca el sa elimine cateva picaturi inainte de ejaculare..Simte?...ms
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa imp din 24 ian 2007 14:14 de omu_negru
si la ce ai ramas repetent ? din cauza carui obiect, daca nu sunt indiscret:-`...
sper sa trec cu 5 la info...acelasi lucru va doresc si voua...bafta%%-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ganduri in timp ce faceti din 24 ian 2007 09:21 de Pasaroi_Cuminte
De care tip ? : problema Cauchy, ecuatii cu variabile separabile si reductibile
Ecuatii Bernoulli , ecuatii Riccati , ecuatii diferentiale implicite,
ecuatii Lagrange, ecuatii Clairaut, ecuatii Euler coeficienti constanti , sisteme liniare ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ganduri in timp ce faceti drag din 24 ian 2007 02:22 de ExoticDream
Eu ma gandeam sa rezolvam ecuatii diferentiale, o merge?!? :unsure::unsure::unsure:
Re: Intrebare penibila rau.... din 24 ian 2007 01:46 de ExoticDream
Nu se intampla nimic grav daca "fortezi un pic", s-a mai scris despre prima data la sectiunea "Adolescenta", pentru a reduce stresul, poti incerca sa-i distragi atentia prietenei tale in momentul "fortarii" printr-o mica muscatura, de ...
Re: Re: despre eu din 24 ian 2007 01:41 de ExoticDream
Nu chiuli tocmai la romana! Esti nou pe-aici si de-asta nu stii cat de tare penalizam carentele la limba romana! Gramatica este a treia pasiune a noastra dupa dragoste si sex!
Aproape toti am trecut prin faza asta.... Idem si pentru "daca ...
Re: Re: din 24 ian 2007 01:31 de ExoticDream
Nu-ti mai pierde timpul cu prostioare, exista atatea lucruri fascinante in lumea asta.... nu cred ca vei cuceri o femeie citindu-i horoscopul, daca vrei cu adevarat sa afli cate ceva despre eternul feminin, citeste carti de psihologie buna sau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O fata care face mult din 24 ian 2007 00:04 de carrie
1. ceea ce este bine este ca se pare ca folosesti acelasi sistem de valori pentru ambele sexe, ceea ce e inca rar chiar si in zilele noastre;
2. sunt sigura ca la un anumit moment al vietii tale ai fi regretat daca sotia ta ar fi fost unica femeie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: O fata care face mult sex! din 23 ian 2007 23:52 de BBL
E c**** penala. Am intalnit si eu una din pacate mai demult si m-am lamurit! La fel de bine puteam sa o fac si eu. Ea se scandaliza... Sau ma considera egalul ei? Whatever! Oricum nu i-ar fi convenit... Deci tot la faptul ca e c**** penala raman. Cat ...
Re: Re: Re: Pot ramane insarcinata daca el s-a spa din 23 ian 2007 23:43 de BBL
Poti sa ramai insarcinata. Daca nu a urinat, exista sanse sa fi ramas cateva sute, daca nu mii de spermatozoizi pe uretra, care desi s-a spalat el, inauntru tot au stat si nu au iesit sa "vada" apa si sapunul. Ai grija data viitoare! Nu fa nimic fara ...
Re: despre eu din 23 ian 2007 23:20 de the_gogu
uite-asa am inceput sa ma "cert" cu lumea de pe forum, toti zic ca nu inteleg glumele da` nici unu nu intelege si yo nu ma supar cand zic ce zic. asa...bun da nu mai am ce sa zic iar am "ramas in pana". mai intru peste 2-3 ore sa vad daca-mi rasp. ...
Re: Re: Re: Re: Ganduri in timp ce faceti dragoste din 23 ian 2007 22:28 de stefanoski
Daca nu eram virgin, raspundeam !!:lol:
Re: Re: Re: Ganduri in timp ce faceti dragoste/sex din 23 ian 2007 22:19 de Coracao
Daca se exclud chestiile cu satisfacerea partenerului...ma abtin!
Re: Sex citind ziarul..... din 23 ian 2007 22:09 de Danny_DaBoss
hmm...tre sa invat si eu sa pun prezervative invers :lol::lol:
Sex citind ziarul..... din 23 ian 2007 20:14 de ExoticDream
Nu va lasati mintea sa deseneze imagini in care lecturati presa, in timp ce partenerul se straduieste sa va aduca la orgasm, o sa va povestesc 7 trucuri pe care un ziar national ni le sugereaza pentru a avea o viata sexuala implinita:
[b]1. Lasa ...
Re: Re: Re: Top modern! din 23 ian 2007 19:17 de ExoticDream
Aia nu e ordinea mea, ci una aleatoare! Daca ar fi sa ma iau dupa sufletul meu, as zice:
1. Dragoste
2. Dragoste
3. Dragoste
4. Job/scoala
Daca as lasa mintea sa comande, ordinea ar fi:
1. Dragoste
2. Job/scoala
3. Dragoste
4. ...
Re: despre eu din 23 ian 2007 09:56 de the_gogu
uite asa stau acum pe forumul sexpert in loc sa invat la romana ca. site-ul asta a devenit o obsesie pt mine de cand am inceput sa vorbesc pe forum. oricum norocul meu ca sunt singur acasa ca daca ar sti mama...:devil:...deci dupa cum spuneam stau ...
Re: Re: Re: O fata care face mult sex! din 23 ian 2007 09:37 de the_gogu
acum ma iei la misto?!
Pagina 2358 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||