Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Poate ramane????? perioada fertila/infertila

din 24 ian 2007 16:26 de valentine

esti sigur ca are ciclu de 30-31 de zile?:blink: normal...cu 2-3 zile inainte de venirea ciclului si alte 2-3 dupa terminarea ciclului sunt sigure,cel putin teoretic,acum cu cat se trece de zilele alea creste sansa sa produceti surpriza...

Intepaturi vaginale..

din 24 ian 2007 16:21 de Cristy

Salut. Am si eu o nedumerire..si daca poate cineva sa imi dea un raspuns la o chestie.. Prietena mea a fost virgina..Contactul sexual s-a facut destul de usor..precizez ca nu a avut himen.. Dupa ce am intretinut cu ea pana acum in jur de 4 contacte ...

2 intrebari

din 24 ian 2007 16:21 de Adry``

*Sunt la inceput vietii sexuale si nu stiu cateva chestii: 1.Cum poti sti daca partenerul are orgasm... 2.daca se intampla ca el sa elimine cateva picaturi inainte de ejaculare..Simte?...ms

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa imp

din 24 ian 2007 14:14 de omu_negru

si la ce ai ramas repetent ? din cauza carui obiect, daca nu sunt indiscret:-`... sper sa trec cu 5 la info...acelasi lucru va doresc si voua...bafta%%-

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ganduri in timp ce faceti

din 24 ian 2007 09:21 de Pasaroi_Cuminte

De care tip ? : problema Cauchy, ecuatii cu variabile separabile si reductibile Ecuatii Bernoulli , ecuatii Riccati , ecuatii diferentiale implicite, ecuatii Lagrange, ecuatii Clairaut, ecuatii Euler coeficienti constanti , sisteme liniare ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ganduri in timp ce faceti drag

din 24 ian 2007 02:22 de ExoticDream

Eu ma gandeam sa rezolvam ecuatii diferentiale, o merge?!? :unsure::unsure::unsure:

Re: Intrebare penibila rau....

din 24 ian 2007 01:46 de ExoticDream

Nu se intampla nimic grav daca "fortezi un pic", s-a mai scris despre prima data la sectiunea "Adolescenta", pentru a reduce stresul, poti incerca sa-i distragi atentia prietenei tale in momentul "fortarii" printr-o mica muscatura, de ...

Re: Re: despre eu

din 24 ian 2007 01:41 de ExoticDream

Nu chiuli tocmai la romana! Esti nou pe-aici si de-asta nu stii cat de tare penalizam carentele la limba romana! Gramatica este a treia pasiune a noastra dupa dragoste si sex! Aproape toti am trecut prin faza asta.... Idem si pentru "daca ...

Re: Re:

din 24 ian 2007 01:31 de ExoticDream

Nu-ti mai pierde timpul cu prostioare, exista atatea lucruri fascinante in lumea asta.... nu cred ca vei cuceri o femeie citindu-i horoscopul, daca vrei cu adevarat sa afli cate ceva despre eternul feminin, citeste carti de psihologie buna sau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O fata care face mult

din 24 ian 2007 00:04 de carrie

1. ceea ce este bine este ca se pare ca folosesti acelasi sistem de valori pentru ambele sexe, ceea ce e inca rar chiar si in zilele noastre; 2. sunt sigura ca la un anumit moment al vietii tale ai fi regretat daca sotia ta ar fi fost unica femeie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: O fata care face mult sex!

din 23 ian 2007 23:52 de BBL

E c**** penala. Am intalnit si eu una din pacate mai demult si m-am lamurit! La fel de bine puteam sa o fac si eu. Ea se scandaliza... Sau ma considera egalul ei? Whatever! Oricum nu i-ar fi convenit... Deci tot la faptul ca e c**** penala raman. Cat ...

Re: Re: Re: Pot ramane insarcinata daca el s-a spa

din 23 ian 2007 23:43 de BBL

Poti sa ramai insarcinata. Daca nu a urinat, exista sanse sa fi ramas cateva sute, daca nu mii de spermatozoizi pe uretra, care desi s-a spalat el, inauntru tot au stat si nu au iesit sa "vada" apa si sapunul. Ai grija data viitoare! Nu fa nimic fara ...

Re: despre eu

din 23 ian 2007 23:20 de the_gogu

uite-asa am inceput sa ma "cert" cu lumea de pe forum, toti zic ca nu inteleg glumele da` nici unu nu intelege si yo nu ma supar cand zic ce zic. asa...bun da nu mai am ce sa zic iar am "ramas in pana". mai intru peste 2-3 ore sa vad daca-mi rasp. ...

Re: Re: Re: Re: Ganduri in timp ce faceti dragoste

din 23 ian 2007 22:28 de stefanoski

Daca nu eram virgin, raspundeam !!:lol:

Re: Re: Re: Ganduri in timp ce faceti dragoste/sex

din 23 ian 2007 22:19 de Coracao

Daca se exclud chestiile cu satisfacerea partenerului...ma abtin!

Re: Sex citind ziarul.....

din 23 ian 2007 22:09 de Danny_DaBoss

hmm...tre sa invat si eu sa pun prezervative invers :lol::lol:

Sex citind ziarul.....

din 23 ian 2007 20:14 de ExoticDream

Nu va lasati mintea sa deseneze imagini in care lecturati presa, in timp ce partenerul se straduieste sa va aduca la orgasm, o sa va povestesc 7 trucuri pe care un ziar national ni le sugereaza pentru a avea o viata sexuala implinita: [b]1. Lasa ...

Re: Re: Re: Top modern!

din 23 ian 2007 19:17 de ExoticDream

Aia nu e ordinea mea, ci una aleatoare! Daca ar fi sa ma iau dupa sufletul meu, as zice: 1. Dragoste 2. Dragoste 3. Dragoste 4. Job/scoala Daca as lasa mintea sa comande, ordinea ar fi: 1. Dragoste 2. Job/scoala 3. Dragoste 4. ...

Re: despre eu

din 23 ian 2007 09:56 de the_gogu

uite asa stau acum pe forumul sexpert in loc sa invat la romana ca. site-ul asta a devenit o obsesie pt mine de cand am inceput sa vorbesc pe forum. oricum norocul meu ca sunt singur acasa ca daca ar sti mama...:devil:...deci dupa cum spuneam stau ...

Re: Re: Re: O fata care face mult sex!

din 23 ian 2007 09:37 de the_gogu

acum ma iei la misto?!

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2358 din 3732
«   1 ... 2355   2356   2357   2358   2359   2360   2361 ... 3732   »

loading...