Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Imi este jena sa cer prezervative! din 16 ian 2007 12:56 de LonelyGirl
Prezervativele alea sunt comercializate cu un scop.Daca tuturor ne-ar fi rusine sa le cumparam va dati seama cati dintre noi ar fii cu caruciorul la plimbare acu`?:devil:
Re: probleme in familie din 16 ian 2007 12:34 de LonelyGirl
In primul rand, toate lucrurile astea ar trebui sa i le spui ei.Sa aveti o discutie in care sa ii spui ce te nemultumeste si sa ajungeti la un compromis.Sa iti fixeze unele sarcini:mers la cumparaturi, spalat vase etc.
Apoi, sa sti ca situatie ...
Re: probleme in familie din 16 ian 2007 11:07 de Danny_DaBoss
in primul rand incearca si tu sa o multumesti cum poti, adica sa faci curat, treburi de-ale casei ca poate nici ea nu poate sa le faca pe toate... si cand va certati incearca sa ii atragi atentia ca mai mult te indeparteaza daca o tine asa si ...
Re: Re: Re: Re: Imi este jena sa cer prezervative! din 16 ian 2007 11:00 de ...
aoleu...o sa va manince cainii in viata, daca va e rusine de la atata lucru.
Re: Re: Re: Ce sporturi ati practicat/practicati? din 16 ian 2007 08:45 de ...
valentine, cand eram micut, m-a invatat mama un lucru "unde nu te pricepi, nu te bagi". tu de ce iti dai cu parerea pe un subiect pe care...sincer HABAR NU-L AI.
acuma ca o gluma:
the_gogu...sa nu iei suplimente Doamne fereste, ca ti se usuca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 ian 2007 08:42 de ...
(nu mai stiu cu ce nick am postat intrebarea)
ideea e urmatoarea, de obicei pe site-urile care implica discutii pe teme sexuale (si de la noi si din strainatate) exista o limita de 16 ani pentru forumurile mai soft, si 18 pt cele mai ...
Re: probleme cu site-ul din 16 ian 2007 07:03 de Pasaroi_Cuminte
site-ul merge bine.Eu ma conectez din prima.Daca are probleme atunci de vina e ISP-ul ei.
hmm Daca te referi la site-ul olandez (sexpert.nl) well acel site e un "pic diferit" de al nostru.:ok:
Daca nu te referi la acel site well noi n-avem ...
Re: Re: Fetele ma plac,dar n-am curaj sa le vorbes din 16 ian 2007 02:07 de the_gogu
daca se poate?:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 ian 2007 01:49 de the_gogu
asta nu mai e o discutie despre minorii de pe site. eu am 15 ani si am intrat nu pentru a da sfaturi ci pentru a primi(ca am nevoie),normal, daca voi avea ceva de spus cuiva nu voi ezita.si inca o data nu vad nici un motiv ca minorilor sa le fie ...
Re: Re: Re: Re: Fetele ma plac,dar n-am curaj sa l din 16 ian 2007 01:08 de the_gogu
mai am o intrebare: daca o fata de care imi place e deja luata ar trebui sa fac ceva mai special ca sa o cuceresc? si inca ceva: exotic nu cred ca ar fi cazul sa-l muti la adolescenta (cu toate ca inca nu mi-ai rasp)
Probleme in familie din 16 ian 2007 00:51 de stefanoski
Chiar daca nu s-a vazut pana acum in posturile mele, sunt foarte deprimat si de cateva luni am probleme destul de grave cu mama. E cam mult o cearta zdravana pe saptamana, uneori chiar doua. Si cand spun cearta ma refer la schimburi de replici dure, ...
Re: Re: Re: Fetele ma plac,dar n-am curaj sa le vo din 15 ian 2007 23:05 de valentine
chestie psihologica...nu esti destul de comunicativ si sociabil.
antreneaza-te pe fete fata de care nu ai nici o emotie,ti-am zis...si apropo,daca o sa reusesti de cateva ori sa-ti invingi emotiile fata de fetele care iti plac o sa vezi ca e joaca ...
Re: Pot ramane insarcinata daca el s-a spalat??? din 15 ian 2007 22:22 de Tot eu
Nu zici ca ai facut-o prima data cu...si dupaia la inceput fara si ca sa mai si spalat...nici macar 1 la 100 nu poti ramane insarcinata stai fara griji
Re: Re: Ce sporturi ati practicat/practicati? (Exc din 15 ian 2007 19:08 de valentine
daca timpul iti permite du-te fara nici o ezitare in continuare...insa ai grija ce suplimente iei pentru ca daca ai un corp nasol mai gasesti sa faci sex cu cate una,insa daca nu ti se mai scoala bijuteria...nu mai faci cu niciuna:rolleyes:
Re: Fetele ma plac,dar n-am curaj sa le vorbesc din 15 ian 2007 18:46 de valentine
pai...in primul rand,priveste-te singur in oglinda...iti place aspectul tau? daca nu,fa ceva ca macar tie sa iti placa,daca tie iti place,e ok...
acum vine treaba cu emotiile fata de fete...stii,de obicei emotiile apar in fata unei fete ...
Re: Fetele ma plac,dar n-am curaj sa le vorbesc din 15 ian 2007 18:45 de Nekunoskuta
Daca nu-ti faci curaj cum se mai face perpetuarea speciei? ;) Asa ca...la treaba!
Re: Re: Re: Simularea orgasmului din 15 ian 2007 15:04 de LonelyGirl
Lol.Auzi...musai se va deschide si subiectul asta.Faceti mult prea mult misto.Discutati off topic la greu.
S-a ales praful de serioziattea cu acre erau tratate subiectele.Oamenii vin aici cu intrebari, altii cu sugestii sau exemple din viata ...
Re: Re: Re: Re: help din 15 ian 2007 14:52 de LonelyGirl
Eu ma gandesc ca la pozitia de care zici tu, ti de contracta destul de multi muschi si e si ami grea penetrarea ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 ian 2007 14:31 de ...
poti sa spui "toata" problema, poate ne dam seama de unde se trage...stiu ca ai avut probleme si in copilarie...nu a fost prea fericita, e posibil ca atunci, neinteractionand cu copiii sa nu-ti fi dezvoltat capacitatea de a comunica, nu neaparat ...
Re: Re: Re: copil dintr-o relatie din 15 ian 2007 00:31 de dazza
Daca iti doresti copilul,atunci nu ezita.
Dar,daca il faci doar pt a'l aduce pe el inapoi,mai bine te gandesti de 2 ori.Nu te folosi de un bebe pt chestia asta !
Pagina 2362 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||