Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Ce prezervative recomandati? din 5 feb 2007 23:26 de Bursucu
bune sunt toate numai sa le folosesti daca nu vrei sa te alegi cu o boala cu transmitere sexuala sau cu un junior... foloseste love plus cu aroma de mere - preferatele mele :p:p:p
Re: Sexul pe perioada menstruatiei din 5 feb 2007 23:19 de Bursucu
este riscul sa si ramana insarcinata dar am auzit ca femeia se poate alege cu o infectie daca face sex in timpul ciclului menstrual...asa ca aveti grija...
Re: Re: as vrea sa eu un sfat... din 5 feb 2007 21:16 de SoulsQueen
am trecut si eu exact prin aceeasi situatie. si i-am permis sa se duca la altele (ceea ce a fost o prostie), ca si el zicea ca nu ma poate astepta. intr-un final s-a angajat ca navigator, si acolo era cu alta. si l-am parasit (trebuia sa fac asta de ...
Re: as vrea sa eu un sfat... din 5 feb 2007 20:23 de ela20
buna,
sincer iti spun si eu ca celelalte persoane,paraseste-l nu merita.chestia cu sexul e doar un motiv,prietenul meu m-a ast un an si o luna :)chiar el mi-a spus la un moment dat sa mai asteptam putin ca sa mai treaca timpul.nu a venit cu gogosi ...
Re: as vrea sa eu un sfat... din 5 feb 2007 20:17 de ExoticDream
La varsta ta, trei luni nu sunt un interval de timp suficient de mare pentru a trage concluzia ca baiatul de care te-ai indragostit este "tot ce ti-ai dorit". Am inteles ca il placi de mai multa vreme, insa atat tu, cat si el, sunteti inca ...
Re: AAhhhhhhhhh.......... din 5 feb 2007 19:35 de ExoticDream
N-am idee cu cine visezi tu sa te intalnesti sub plapuma, dar eu una m-am plictisit de exameneeeee! Vreau un pic de vacanta, un pic ca pic.... de somn!
:((:((:((
Re: Dubla protectie? din 5 feb 2007 19:01 de Nekunoskuta
Daca ai o relatie serioasa si stabila plus mai ai ceva incredere in partener (ceva mai multa :) ) si aveti contacte sexuale destul de dese iti recomand anticonceptionalele. Daca in schimb nu esti prea sigura de partenerul tau sau va iubiti si voi ...
Re: as vrea sa eu un sfat... din 5 feb 2007 18:57 de Nekunoskuta
Prietenul tau e cam dobitoc si sper sa-i transmiti asta din partea mea ;) Un baiat care vrea o "relatie mai serioasa" nu se asteapta ca asta sa implice si sexul stiind ca tu nu esti pregatita! Da, te poate astepta pana la adanci batranete daca el ...
Re: Re: Re: ciclul menstrual din 5 feb 2007 18:37 de verdiuc
Sau poti sa ramai insarcinata,si atunci nu mai ai ciclu.Apoi poti face avort,daca nu iti place copilasul.Si luna urmatoare tot asa...
:pirate::pirate::pirate:
Re: Re: as vrea sa eu un sfat... din 5 feb 2007 18:32 de lolita
SE VEDE DE LA o posta ca baiatu nu te iubeste,,daca ar fi interesat de tine te ar astepta..si in plus daca el ti a zis ca nu te asteapta ce mai stai,...lasa l lumea ii plina de baieti:ermm:
Re: as vrea sa eu un sfat... din 5 feb 2007 18:15 de SORIN28
Doua sfaturi:
1. Lasa-l
2. Fugi tare de langa el:ok:
Re: Re: ciclul menstrual din 5 feb 2007 16:47 de ninja
cred k e vb de menopauza, in postul tau...asa se intampla in perioada aia...
Eu virgina, prietenul meu nu vrea sa astepte... din 5 feb 2007 16:05 de catalina_swe
e prima data cand postez aici..nu stiu daca pbl.mea vi se va parea una importanta sau nu dar pt mine conteaza...Am un prieten de 3luni..ne stiam de mai mult timp pt ca suntem vecini,iar eu tot timpul am fost indragostita de el..mi se pare un vis ca ...
Re: Re: Sperma cancerigena?! din 5 feb 2007 14:54 de carrie
daca nu te speli dupa contactul sexual, dar usor, cu degetul si cu apa, nu cu irigator sau alte prostii, sperma in timp poate afecta echilibrul normal al florei vaginale, ceea ce, tot in timp, poate duce si la anumite infectii. netratate multa vreme ...
Re: Re: Re: Pentru baieti din 5 feb 2007 11:08 de Guest
Nu vad legatura cu parul facial. Si daca, tot, ai un prieten cu asemenea relatii, nu stiu cum ti-as putea lamuri, eu, dilema. Whatever, daca, esteban, la tine, mai conteaza tariful cunostintei prietenului tau!?
Re: Cum sa-mi excit partenerul mai repede? din 5 feb 2007 10:34 de Guest
Daca sunteti casatoriti, divortati, daca, sunteti, doar, parteneri de sex, rupeti-o. Exista alte domenii, in care poti ajuta pe cineva. In sex, nu vad cum ai putea ajuta pe cineva, care, din mesajul tau, are rolul de statuie. Din rahat nu poti ...
Re: AAhhhhhhhhh.......... din 5 feb 2007 00:17 de stefanoski
Interesant...
Re: intrebare din 5 feb 2007 00:08 de stefanoski
Daca folosesti prezervativul cum trebuie si nu se rupe, de ce sa mai iei anticonceptionale ? :unsure:
Re: Re: Re: Relatie intre baiat si fata doar pura din 5 feb 2007 00:06 de stefanoski
halal dragoste de frate !! :wacko:
Re: Re: Pentru baieti din 4 feb 2007 19:46 de Tot ala
Man,un preten de-al meu stie o curva care face sex fara sa ceara bani,nush ce sa fac,ma-s baga cumva.As folosi normal un prezervativ,totusi si cu un prezervativ se pot lua boli sexuale?
Pagina 2352 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||