Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Cadoul perfect on Valentine's Day?

din 9 feb 2007 08:54 de verdiuc

Si week-endul? :heart::heart::heart:

Re: Re: Re: Re: Tradarea...

din 9 feb 2007 07:57 de SORIN28

Aici, da-mi voie sa te contrazic. Se traieste cu impresia ca barbatii inseala mai mult pentru ca ei, fata de femei, recunosc :ok: Si nu crezi ca este logic ca acolo unde s-a inselat sa nu mai existe incredere? Nu crezi ca o sa se intrebe ...

Re: Cadoul perfect on Valentine's Day?

din 9 feb 2007 01:54 de ExoticDream

Desi varianta americanizata a Dragobetelui mioritic are, dupa parerea mea, o doza de kitsch imensa, iar iubirea este un sentiment care se demonstreaza in fiecare zi, nu cu portia, in ocazii speciale, cadoul ideal ar fi.... o felie de timp ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vr

din 9 feb 2007 01:45 de ExoticDream

Dragostea da, insa ce te faci daca ea nu este impartasita (ca in cazul de fata)? Cand unul iubeste si celalalt nu, povestea este una de dragostea pe jumatate, cel care nu iubeste face sex de dragul sexului, in timp ce iubaretul isi imagineaza ca ...

Re: Re: Sex oral nereciproc

din 9 feb 2007 01:14 de Danny_DaBoss

exact.. nu insista asupra acestui fapt. cand se va simti pregatita iti va oferi si tie clipe placute :ok:

Re: Sex oral nereciproc

din 9 feb 2007 00:12 de Serban18

Asta e doar o chestiune de timp. In 4 luni de relatie nu poti sa-i ceri asa ceva. Timpul va rezolva aceasta problema cu siguranta daca tineti unul la altul.

Re: Re: Re: Re: Tradarea...

din 8 feb 2007 23:28 de Guest

Casniciile despre care, vorbesti tu, in care, barbatul inseala, rezista, pana, rupe sotia, pisica-n doua, prin divort, cu o conditie, evident si-anume sa fie hotarata sa faca pasul, pana, la capat. E-adevarat ca, in general, o femeie inseala, ...

Re: Re: re:

din 8 feb 2007 23:21 de carrie

crede-ma ca sunt persoane care au un complex atat de puternic in ceea ce priveste aspectul, incat oricare ar fi sentimentele si increderea pentru/in partener, tot nu se simt "libere" sa faca orice, sa se dezbrace in fata partenerului, se tem ca ...

Re: Re: Re: Tradarea...

din 8 feb 2007 23:07 de carrie

ok...deci trebuie sa stii ca, desi barbatii in general inseala mai mult, tot ei sunt cei care iarta mai greu. o femeie trece mult mai usor peste o astfel de tradare, de cele mai multe ori. cum altfel ar rezista casniciile cand se stie ca (aproape) ...

din 8 feb 2007 22:34 de shooter

In primul rand cati ani are prietena ta? Te-ai gandit ca poate este timida, sau nepregatita, sau poate ca chiar nu stie cum se face sex oral?Discuta cu ea mai pe larg fara sa o faci sa se simta obligata sa-ti faca. Daca discuti cu ea nu inseamna ...

din 8 feb 2007 22:14 de stefanoski

Ai grija pana unde ajungi cu insistentele. Nu trebuie sa te gandesti numai la tine. Daca ea asta crede despre sexul oral, las-o asa. I-ai explicat o data, de doua ori, de tri ori. Ajunge ! Daca pui prea multa presiune pe ea, se pot intampla 2 lucruri ...

O zi in care n-ai facut nimic e-o zi in care.....

din 8 feb 2007 21:56 de ExoticDream

Zece seara...... Sute de foi pictate cu scris marunt zac neatinse pe birou..... langa o carte cu semnul odihnindu-se la aceeasi pagina ca azi-noapte..... cativa centimetri mai departe o clepsidra straveche masoara cuante de timp daca imi amintesc sa ...

Re: Re: Dupa 3 ani...il mai iubesc?

din 8 feb 2007 17:32 de shooter

Multumesc pt sfat.Ca sa iti raspund la intrebare avem amandoi 19 ani si da nu am avut niciodata orgasm, si nu e ceea ce mi-as dori eu la pat.Adevarul e ca nu vreau sa-l condamn pt ca nu are experienta, si am inchis ochii de multe ori si am zis sa ...

Re: Re: Dupa 3 ani...il mai iubesc?

din 8 feb 2007 16:54 de shooter

In primul rand iti multumesc pt sfaturile tale ExoticDream.Sa-ti spun adevarul acum ca vorbesc problema asta cu voi si aud si alte opinii si sfaturi sunt un pic cam comfuza.Ma simt prost ca ma gandesc sa-l despartesc cu toate ca nu as avea ...

Re: Dupa 3 ani...il mai iubesc?

din 8 feb 2007 16:32 de ExoticDream

Daca datele din profil sunt reale, inseamna ca aveti 19 ani si sunteti impreuna de la 16. Pare sa fi fost o relatie adolescentina frumoasa, desi baiatul nu era, in viziunea ta, chiar Fat-Frumos din poveste. El insa ti-a dovedit si iti dovedeste ...

Re: Re: Varsta primului sarut

din 8 feb 2007 15:16 de ...

am aceeasi parere , primul sssssarrrut al meu a fost la 13 ani , dar acum ca am 19 ani, deci pot face ce vreau!lasa inima sa-ti aleaga destinul!

Re: Re: Re: AAhhhhhhhhh..........

din 8 feb 2007 15:06 de ...

eu la felm, dar sa stii ca te visez ,daca esti barbat!cum te numesti, iubi!?!?!:heart:

Re: Re: Re: Re: Re: Ce ati face?

din 8 feb 2007 14:20 de ExoticDream

A avea relatii lipsite de sinceritate mi se pare un lucru atat de.... fals si inutil, menirea relatiilor este tocmai aceea de a imbogati sufletul, de a scoate la lumina tot ce-i mai frumos in fiinta umana. Daca ne mintim si acolo inseamna ca ...

De-ale studentilor.....

din 8 feb 2007 13:58 de ExoticDream

Pentru ca tot suntem in plina sesiune, iata un link interesant daca va preocupa ultimele gaselnite postmoderniste in materie de copiat la examene sau/si soarta invatamantului universitar romanesc in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 8 feb 2007 13:51 de ExoticDream

Un film foarte potrivit pentru perioada asta (St Valentine si nu numai...) - [b]"Love actually"[/b] - o comedie romantica, in care se intersecteaza mai multe povesti de dragoste, depanate de actori simpatici: Hugh Grant, Colin Firth, Emma Thompson, ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2348 din 3732
«   1 ... 2345   2346   2347   2348   2349   2350   2351 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare