Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadoul perfect on

din 10 feb 2007 00:39 de shooter

Pana acum toate cadourile pe care i le-am facut au fost din inima, si repet ca daca am cerut idei asta nu inseamna ca o sa le urmez, plus am spus ca am fost si curioasa.:mellow: De ce sa se simta presata fata, nu am inteles( doar nu i-ai face ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadoul perfect on Vale

din 10 feb 2007 00:21 de the_gogu

guest e fata, si crede-ma ca nu e usor ca un baiat sa cadou unei fete, la un baiat apar mai multe griji despre cadou se intreaba daca nu e prea indraznet acel cadou si daca fata se va simti presata sau alte lucruri (eu am umblat o saptamana prin ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadoul perfect on Valentin

din 9 feb 2007 23:59 de shooter

Dar de ce esti asa de serios?:huh: O intrebare am pus si eu, nu am dat cu paru!Amm vrut sa aflu si eu idei, si din curiozitate, dar si pt ca fiind 3 ani cu el, am cam ramas de idei pt cadouri.I-am cam facut orice fel de cadou ii place s-au a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cadoul perfect on Valentine's

din 9 feb 2007 23:32 de Guest

Daca, te iubeste si stie ca-ti plac trandafirii si-o declaratie de dragoste, inseamna ca, ti le va oferi. Daca, te iubeste, inseamna ca te cunoaste suficient de bine, pt. ati intui dorintele/preferintele. Si viceversa, daca-l iubesti, inseamna ca-l ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre eu

din 9 feb 2007 23:20 de the_gogu

sexpertu` asta e un drog o data ce m-apuc nu-l mai las:D aoleu sa-mi citesc mai rpd alea la ist ca daca aude profu cat am citit imi da cu cartea-n cap si nu ma mai lasa la olimpiada, si asa e singuru obiect care imi place si sunt(de fapt as putea sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre eu

din 9 feb 2007 23:14 de the_gogu

m-am suparat!!!la inceput ma ofticam ca n-am nici o steluta si acum vreau sa am 100 de mesaje ca sa pot sa postez la coltul veteranilor(nu ca as vrea sa spun ceva acolo da` asa...m-am tampit si yo in ultima vreme)a, so sa stii ca chiar nu stau eu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despre eu

din 9 feb 2007 22:47 de shooter

Bine mai, daca vrei sa te lauzi, ok.Apropo, vezi ai grija si nu exagera cu jocurile pe pc ca nu e bine.In Grecia am auzit ca multi au murit in fata pcului pt ca zile intregi nu se mai dezlipeau de jocuri( bine astea sunt cazuri ...

Re: Pentru baieti

din 9 feb 2007 21:35 de Estyban

hai sa o luam asa mai bine,voi ce ati facut la prima intalnire?

Re: Re: Marimea...

din 9 feb 2007 21:00 de shooter

Cam laudaros esti nu crezi?;)Nu era nevoie sa reactionezi asa la intrebarea baiatului.

Re: Re: Re: Re: Cadoul perfect on Valentine's Day?

din 9 feb 2007 20:32 de shooter

In primul rand, daca ii spun eu prietenului meu ca vreau flori isi va pierde tot farmecul gestul, pt c toata chestia e sa te surprinda el!Si nu e vorba ca imi trebuie flori, ca pana la urma urmei se ofilesc dupa o saptamana, dar astfel iti arata ...

Re: Marimea...

din 9 feb 2007 19:23 de the_gogu

BAAAAAAAAAAAAAAAAA tu deja de la 12 ani iti faci griji ca o ai prea mica?:wacko: jucaria iti creste pana la 19-20 de ani mai ai de trait acu` ca sa-ti rasp si la intrebare , nu stiu sigur da` yo o aveam in clasa a 7-a (cre ca tu esti a 6-a sau a ...

Re: Masturbare zilnica

din 9 feb 2007 19:04 de the_gogu

din experienta proprie nu, din cls 6 pana in a 8 faceam si eu tot asa , chiar in unele zile de 2-3 ori, da` acum nu ma mai tenteaza asa mult, bine, si yo incerc sa ma abtin si acum reusesc sa fac cam o data pe sapt. da` n-are nik daca faci zilnic ...

Re: Re: Re: Himen rupt = sange?

din 9 feb 2007 15:07 de shooter

Este foarte adevarat!Daca practici sport intensiv, ca de exemplu in cazul meu practicaand handbalul de la varsta frageda, si facand plonjoane la fiecare aruncare e probabil ca himenul sa se fi rupt si probabil ca de aceea nici eu nu am avut sange ...

Re: Re: Cadoul perfect on Valentine's Day?

din 9 feb 2007 14:51 de shooter

Nu m-am referit numai la cadouri materiale, nu ma intelege gresit.Varianta ta cu multa dragoste si cu ceva vin rosu este una foarte posibila si cred ca majoritatea o practica. Dar am o intrebare, dupa vin si incalzire ce urmeaza?:D::ok:

Re: Re: Cadoul perfect on Valentine's Day?

din 9 feb 2007 14:45 de shooter

Corect, sunt de acord! Si pe mine m-ar fi tentat plimbarea si cu siguranta n-as spune nu nici la weekend.:D Dar anul asta mi-as dori o declaratie de dragoste si un buchet de trandafiri rosii, mi se pare destul de romantic ( si ieftin:D)

Re: Cadoul perfect on Valentine's Day?

din 9 feb 2007 14:01 de Serban18

Ce mare branza credeti ca e sarbatoarea asta ? E un import cu un caracter pur comercial ! Va iubiti mai mult daca e Valentine's Day ? Aiurea ... Totul aici e pur comercial. E o zi normala ca toate celelalte. Micile atentii sunt binevenite intotdeauna ...

Re: Re

din 9 feb 2007 12:47 de ExoticDream

Nu ne-am plictisit; din nefericire, problema ta este una cu care se confrunta multe fete astazi.... multe nu stau sa se gandeasca prea mult si... "o fac" pentru ca nu vor sa piarda momentul, pentru ca asa e trendy, pentru ca suna mai bine "am ...

Masturbare zilnica

din 9 feb 2007 12:36 de mirciu

este vreo problema daca ma masturbez in fiecare zi?ma poate afecta asta in vreun fel?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 feb 2007 12:33 de carrie

nu intotdeauna cel/cea care are o relatie si inseala isi priveste amantul strict ca obiect de sex. cu atat mai mult cu cat durata triunghiului se prelungeste. poate pur si simplu exista o atractie intre ei, dar sunt constienti ca nu se potrivesc din ...

Re: Re: Re: Re: Tradarea...

din 9 feb 2007 12:23 de ExoticDream

Asa este, toate statisticile arata ca barbatii inseala mai mult decat femeile, faptul ca iarta mai greu sau nu iarta deloc tine de orgoliul lor, mai dezvoltat decat al femeilor. Nu sunt de acord ca (aproape) toti barbatii inseala, insa este ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2347 din 3732
«   1 ... 2344   2345   2346   2347   2348   2349   2350 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare