Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: De ce alegem sa suferim in loc sa ne fie bine

din 15 feb 2007 11:44 de Dada

1. O Lege a compensatiei ? 2. O aplicare gresita a Legii compensatiei? 3. Supliciu? 4. Nuti na inteles bine ? 5. Nuti vede idei? 6. Cine este nuti?

Re: Re: Re: Epilatul la barbati

din 15 feb 2007 11:34 de stefanoski

Pentru ca nu aveam la ce alta intrebare sa rapund. si daca tu ai spus ca un barbat epilat arata nashpa mi-am permis sa spun parerea despre acest lucru. Sper ca acum esti lamurit

Re: o problema...

din 15 feb 2007 11:13 de Dada

Incearca sa-i marturisesti.Sau nu. In orice caz s-a ales cu o iubita fidela pe vecie! B) Daca i-ai putea spune doar asta! Succes!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o problema !!!

din 15 feb 2007 11:05 de Funky

:((

"A l'amour comme a la guerre"

din 15 feb 2007 10:56 de Dada

Te inteleg perfect criss, am fost si eu in situatia ta si stiu ca iti poti curma suferinta si nesiguranta care te bantuie...este simplu... la urma urmelor esti femeie si cu ceva mai multa incredere in tine poti schimba lucrurile. Daca-l vrei cu ...

Re: o problema...

din 15 feb 2007 08:30 de Danny_DaBoss

Asa am patit eu. Eram cu o fata de aproape 3 ani jumate. Totul era perfect. Am fost la Bucuresti cu taica-miu cam 3-4 luni in interes de serviciu timp in care tineam legatura la telefon. Cand ma intorc inapoi ea si-a gasit pe altu..Eu cat timp am ...

Re: De cate ori iubim?

din 15 feb 2007 07:39 de SORIN28

De ce sa respectam traditia de peste ocean cand putem respecta traditia niponilor(ca tot am vazut ieri la tv) unde de V.D. doamnele\domnisoarele fac cadouri sotilor\iubitilor? De ce sa-i cumpar cadou pentru a-i arata cat de mult o iubesc? ...

M-am indragostit, desi iubesc pe altul...

din 15 feb 2007 01:14 de o ea...

In primul rand o intrebare: pentru voi a fi indragostit si a iubi e acelasi lucru? Pentru mine nu. Pana de curand faceam parte din acei oameni care sustin ca nu au inselat niciodata si nu vor insela, daca iubesti nu poti sa inseli, daca nu ai tot ...

Re: Re: Re: Re: Orgasm prea intens sau altceva ?

din 14 feb 2007 23:17 de o ea...

Eu am patit asa cu fostul prieten, eram la o cabana, relaxata, departe de lume, fericita, si in timpului actului sexual, nu pot sa iti explic de ce dar l-am speriat atat de tare am zbierat, tin sa mentionez ca eram impreuna de aprope 2 ani si a ...

Re: Re: Marimea penisului

din 14 feb 2007 22:55 de o ea...

stai linistit, daca e curbat in anumite pozitii o sa provoace placeri mai mari decat unul "drept" B)

Anticonceptionale +Antibiotice +POSTINOR 2?

din 14 feb 2007 22:55 de mirelai

Iau anticonceptionale de mai bine de jumatate de an, dar zilele acestea am patit ceva "urat". A trebuit sa fac un tratament 3 zile cu antibiotice si stiu ca ele scad efectul anticonceptionalelor; in a 5-a zi dupa antibiotice am facut sex cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eu virgin...ea nu, ea

din 14 feb 2007 22:45 de Coracao

eu cred ca baietii gandesc astfel: daca o fata ii virgina zic de ea ca oricum nu au sanse ca sa o faca cu ea...ca asa si pe dincolo ca ii speriata sau mai stiu eu ce, iar daca o fata o facut sex...chiar numai odata...da-o draq ca ii curva...nasoala ...

Re: Re: Re: Re: M-am indragostit!

din 14 feb 2007 22:37 de Coracao

ce incurajari...dragostea ii super tare daca ii impartasita

Re: Re: Epilatul la barbati

din 14 feb 2007 22:31 de Coracao

pai daca nu o intrebat daca te epilezi pe picioare....tu de ce raspunzi la aceeasi intrebare....:))

Detasare de aceasta Poiana a lui Iocan.

din 14 feb 2007 22:03 de verdiuc

Poezia este fara sens daca nu ai un sentiment in gand atunci cand o scrii...vorba ceea.."ce din coada au sa sune"

Re: Re: Re: Re: Re: Am o problema !!!

din 14 feb 2007 20:46 de Nekunoskuta

Pai una din variante ar fi prezervativul. Alta, daca aveti o relatie stabila si o viata sexuala constanta ar fi pastilele anticonceptionale pe care ar trebui sa le ia dupa sfatul medicului.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu el

din 14 feb 2007 16:57 de criss

hmm...sa zicem k e mai bine sa fie cu ea..k nush daca as putea sa stau cu el ..din mai multe motive(unul dintre ele ar fi parintii mei..si cel mai important motiv)iar el cum am mai zis are multe avantaje;)...poate dupa ce mai trece putin timp... Si ...

Re: Re: Re: Sperma cancerigena?!

din 14 feb 2007 15:36 de ela

eu chiar am crezut. am povestit despre subiect unor prieteni medici si au ras de mine.

Sa nu exageram cu darurile!

din 14 feb 2007 13:40 de ExoticDream

Daca tot mancam hamburgeri si nu ne limitam la chiftelele noastre, ne imbracam cu jeans si nu suntem fideli iilor, fotelor si itarilor, nu mai spunem romaneste „imi esti drag” pentru ca suna mai sexy si hollywoodian „be my Valentine!”, macar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Eu virgin...ea nu, ea stie nu

din 14 feb 2007 13:04 de ExoticDream

Aha..., si daca nu ia bani, dar face sex cu toti prietenii, colegii, cunoscutii, cartierul, se cheama ca ii place sexul, asa-i? :devil::devil::devil:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2342 din 3732
«   1 ... 2339   2340   2341   2342   2343   2344   2345 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare