Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Daca faci sex, iti dispar cosurile? din 16 feb 2007 12:15 de Funky
Am auzit din mai multe surse....e adevarat k dak faci sex iti dispar cosurile?....nu vorbesc despre mine k nu am probleme cu ele...ci in general asa....stie cineva concret?:ermm:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex la o petrecere? din 16 feb 2007 11:18 de Funky
dar nu m`am referit neaparat in timpul petrecerii.....dupa...la partener aksa dak e singur...oleak ametiti...merge...B)
Re: detasare din 16 feb 2007 09:59 de Nekunoskuta
Iubind si facand dragoste din pasiune, nu din obligatie.
Aici sunt doua aspecte:
1. daca ai o relatie stabila incearca sa faci dragoste cand ai chef, nu doar ca sa-i faci pe plac partenerului. Se spune ca "pofta vine mancand" insa in ceea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Sex la o petrecere? din 16 feb 2007 09:52 de Nekunoskuta
Nu am putut face niciodata sex la o petrecere, indiferent daca era vorba de iubitul meu sau de un necunoscut pentru ca este...incomod. Te duci intr-o camera, inchizi usa si lumina si...incepi. Ce garantie ai ca nu intra nimeni peste tine? Voua ...
Re: Re: Schimbarea brusca a caracterului este posi din 16 feb 2007 09:48 de Nekunoskuta
Asta nu e schimbare, este personalitate. Confunzi aceste doua notiuni. Daca eu astazi sunt irascibila si ma cert cu toti iar maine revin la faza mea normala si sunt prietena cu toti nu inseamna ca m-am schimbat radical intr-o zi, inseamna ca, ...
Re: Cea mai deprimanta/fericita zi a anului! din 16 feb 2007 09:10 de Bockscar
Mda,ce pot spune? Un alt savant al lumii,un prooroc fals,de care se pare ca tu te-ai luat dupa el,daca accepti teoria asta.Precizez faptul ca numai Dumnezeu stie ce se intampla in lume,asta daca accepti determinismul divin,daca accepti cel ...
Re: Prieten prost din 16 feb 2007 08:39 de Bockscar
Cum ai spus si tu prieten prost,daca ai scris chestia asta pe forum,adica titlul asta banuiesc ca nu prea tii la el,sau mai bine spus,nu ai nici cel mai mic respect.Inteleg ca te contrazice cand vb,numai el se implica etc,dar macar un pic de ...
Re: Schimbarea brusca a caracterului este posibila din 16 feb 2007 08:33 de Bockscar
Nu am inteles de ce spuneti ca nu se poate schimba in cateva zile,pe ce baza spuneti asta? Daca ati incercat sa va schimbati si a durat mai mult,asta depinde de psihicul vostru.De exemplu,in grupul vostru de prieteni,intr-o zi puteti fi ...
Re: Himen rupt = sange? din 16 feb 2007 08:29 de Funky
mey nici la prietena mea nu a curs sange si mi`a zis k a fost virgina si am multa incredere in ea....totusi a intrat greu si a durut`o pe ea dar si pe mine.si d multe ori am vazut k nu e neaparat sa curga sange
Re: Nu am avut niciodata prietena din 16 feb 2007 08:26 de Bockscar
Ce sa spun? Ar trebui sa ne explici ce ai facut pana acuma,adica de ce nu te-a interesat femeia? Cautati niste gagici la facultate,trebuie sa fie una care sa iti placa.Si ce-i cu tipii care spun ca sunt timizi? Nu va clasificati ca fiind asa,sa ...
Re: Re: din 16 feb 2007 00:06 de Stranger_to_love
Curaj,curaj.
Cum ziceam nici timiditatea nu prea e problema mea.Am tupeu ,dar ce o sa zic?? nu stiu ce sa zicsi in ce moment nu stiu sa fac aluzii.
Re: Re: Virgina sau mincinoasa ?! din 15 feb 2007 23:15 de okidoki
Da mai lasa-ma acuma cu ce am facut in tineretze...
Re: din 15 feb 2007 23:04 de omu_negru
nici eu nu sunt intr-o situatie prea vesela...poate trebuie sa ai mai multa incredere in tine, asa cum incerc si eu sa fac, sa nu te lasi influentat de altii, sa ai propriul tau drum cum se zice...
asa suntem noi, timizii ...
Re: Re: Re: Nu am avut niciodata prietena din 15 feb 2007 22:38 de Coracao
eu zic sa fii putin secretos la inceput...sa nu te exteriorizezi prea tare la inceputul relatiei...si vezi.daca capeti incredere in fata respectiva poti sa vorbesti cu ea si cred ca te va intelege
Re: Lubrifiantul din 15 feb 2007 22:22 de Funky
ajuta doar la alunecare si putzin la placere...atat...cele mai bune sunt acele cu aroma
Re: Oare am avut orgasm? din 15 feb 2007 22:19 de Funky
vei simti si vei vedea knd vei avea....nu poti sa nu simti....:devil:
Re: Pot ramane insarcinata daca el s-a spalat??? din 15 feb 2007 22:17 de Funky
nu sunt sanse stai linistita :,...nu stiu cum suporta pr u prezervativul k eu nu`l suport
:(
Re: Re: Ce prezervative recomandati? din 15 feb 2007 22:11 de Funky
durex iti recomand..;):ok:
Re: S-a rupt prezervativul!!! din 15 feb 2007 22:02 de Funky
eu nu cred k a ramas...mai ales dak nu tzi`ai dat drumul...dar ma mir si eu cum naiba d se rup prezervativele astea....:lol:
Re: Re: Re: Sex oral, gust ciudat... din 15 feb 2007 21:52 de Funky
iute mai ales :lol::lol::lol:
Pagina 2339 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||