Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati avorta?

din 15 feb 2007 18:33 de SORIN28

Daca as avea 17 ani m-as proteja:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati avorta?

din 15 feb 2007 18:21 de bebysa

te cred si eu la 28 de ani...dar daca ai avea 17??

Re: Re: Re: Re: Re: Spalaturile intravaginale fere

din 15 feb 2007 18:15 de okidoki

Care e faza pana la urma?! Mor spermatozii in apa?! Daca ma duc la strand si ejaculez este risc sa devin tatic la 30 de fetite?!

Virgina sau mincinoasa ?!

din 15 feb 2007 18:09 de okidoki

Uite care e problema... Am intalnit o fata, din intamplare... l-a inceput am intrebat-o pe fatza daca e sau nu virgina, si ea mi-a zis un scurt "DA". Faza este ca stiu ca femeile mint de ingheatza oceanele la fazele astea! Au trecut cam 6 ...

Re: Re: Sex oral

din 15 feb 2007 17:45 de Iheartw33d

Practice makes perfect! :D Nu te ingrijora daca nu-i nimeresti "butonasele" din prima. Asculta, experimenteaza si exerseaza. Invata sa-i simti nivelul excitatiei si sa-l mentii. Femeile nu raspund in mod similar la stimuli identici... asa ca nu-ti ...

Re: Re: Eu virgin...ea nu, ea stie nu sunt virgin!

din 15 feb 2007 17:35 de bebysa

dak ea nu mai e inseamna k fata buna nu prea e (curva) o intrebare pentru tine alina:daca nu mai esty virgina inseamna ca esty curva?:`

Re: Orgasm prea intens sau altceva ?

din 15 feb 2007 17:31 de bebysa

tu ce altceva crezi ca ar fi putut sa fie daca nu un orgasm prea intens??:` adik de obicei atunci se tipa...si o intrebare pentru tine...pe langa faptul ca te-a speriat...ti-a placut ca a tipat??

Re: Re: Cum sa-mi excit partenerul mai repede?

din 15 feb 2007 17:27 de Iheartw33d

:blink: Bun asa! Dati-o voi in diverse si ironii si manifestati-va virilitatea vazandu-i pe altii "la apa"! Deea, daca ai incercat tot ce crezi tu uman si femeieste :ok: posibil, ultima alternativa ramane medicul. Nu lasa frustrarea si ...

Re: Re: Re: Nu am avut niciodata prietena

din 15 feb 2007 17:15 de Stranger_to_love

Deja sunt cam disperat,dar m-am gandit ca nu ajuta sa zic la nimeni ca nu am avut niciodata o prietena.Pe de alta parte si asta ar fi o strategie.Sa zic la toata lumea chestia asta,dar deja o sa-si piarda importanta si nu cred ca o sa mai par ...

Re: Re: Re: M-am indragostit, desi iubesc pe altul

din 15 feb 2007 17:10 de Danny_DaBoss

ai grija de tine si de el. daca il iubesti fa in asa fel incat sa nu afle ce prostie ai facut acuma, sa dai uitarii si tu si sa nu se mai repete. din experienta mea iti zic ca nu este placut atunci cand iubesti pe cineva sa aflii ca te-a inselat. te ...

Re: Re: M-am indragostit, desi iubesc pe altul...

din 15 feb 2007 16:35 de o ea...

iti multumesc mult, stiam ca acesta ar fi raspunsul, de multe ori stii anumite lucruri dar nu le constientizezi...iti multumesc mult, chiar si celor care m-au criticat si au spus vorbe urate, va doresc din suflet sa nu va aflati vreodata intr-o ...

Re: M-am indragostit, desi iubesc pe altul...

din 15 feb 2007 16:14 de ExoticDream

Nu, nu este acelasi lucru. Indragostirea este ceea ce se intampla in viteza, cand iti place mult cineva (uneori doar fizic, alteori comportamental si/sau datorita ideilor pe care le sustine), in absenta unui proces cognitiv profund. Iubirea este ...

Re: Nu am avut niciodata prietena

din 15 feb 2007 15:38 de Serban18

Da, este cel mai bine sa-i spui realitatea. Sunt destule fete care apreciaza faptul ca esti "neatins". Nu trebuie sa-ti fie rusine de asta sub nici o forma.

Knowledge is.... not power.....

din 15 feb 2007 15:02 de ExoticDream

Daca te-au fericit ursitoarele cu o sensibilitate aflata pe o lungime de unda mult diferita de cea a lumii in care traim, inseamna ca trebuie sa [i]move on[/i] de la paguboasele calatorii interioare la o varianta moderna a celebrului "NOSCE TE ...

Nu am avut niciodata prietena

din 15 feb 2007 14:38 de Stranger_to_love

Puteti sa intelegeti/sa credeti ca am aproape 22 de ani,nu am avut niciodata o prietena si sunt virgin?Toate astea fara sa am vreo problema evidenta.Chiar e posibil sa am asa mare ghinion? Cel maimult ma deranjeaza ca nu am avut niciodata o ...

Re: Re: o problema...

din 15 feb 2007 14:31 de alexa

asta este s-a intamplat, daca ai si invatat ceva din toata treaba asta felicitariele mele, daca ti-a deschis calea spre ceva nou (inselatul) fara nici o invatatura de minte, nu te amagi, o sa se mai intample, nu te lua dupa barbatii astia care nu ...

Simptomele menstruatiei

din 15 feb 2007 13:30 de bebysa

am si eu o intrebare...trebuie sa ai neaparat simptome inainte sa iti vina menstruatia...adik daca ai avut pana acum de fiecare data si o singura data nu ai deloc...ar trebui sa intri la banuieli....i need help pls..

Subiecte de abordare pe Messenger

din 15 feb 2007 12:39 de andreiii

sal spuneti`mi si mie niste subiecte de abordare pe ym :D imi place de o colega de clasa si nu mai stiu ce sa povestesc cu ea .. pur si simplu imi zboara ideile. daca va ajuta cu ceva sunt in clasa 10 deci am 16 ani si ea e o fata super de treaba ...

Re: o problema...

din 15 feb 2007 12:04 de SORIN28

Nu, nu este acelasi lucru Pana de curand ai facut parte din categoria femeilor, acum au urcat o treapta spre beci. Trebui sa te gandesti inainte de a-l insela, trebuia sa iti dai seama ca il iubesti inainte de a te culca cu altu, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eu virgin...ea nu, ea stie

din 15 feb 2007 11:45 de stefanoski

Se cheama in cel mai rau caz nimfomana. Nu c***a :ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2341 din 3732
«   1 ... 2338   2339   2340   2341   2342   2343   2344 ... 3732   »

loading...