Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Ce sa fac?Sa o iert?

din 17 feb 2007 20:46 de stefanoski

Sterge cu buretele. Au trecut 4 luni, timp in care ar fi trebuit sa te convingi daca tine la tine. Nu-i mai reprosa nimic, n-o face sa se simta vinovata. ea stie ca a gresit si ca la urmatoarea abatere o sa te piarda, asa ca nu o sa mai faca. :ok:

Re: Re: Masturbare reciproca, intarziere ciclu->sa

din 17 feb 2007 20:38 de stefanoski

Eu zic ca i-a trecut de mult raceala asta. Si daca era ca prietenul ei sa se scape in ea, dupa 2 luni apareau si alte simptome. Nu ? :wacko:

Re: Re:

din 17 feb 2007 20:16 de stefanoski

Mandreste-te cat mai ai timp. Nu te gandesti ca intr-o zi s-ar putea sa-ti faca tie cu i-a facut celeilalte, daca apare alta mai buna ? Asta spune multe despre caracterul lui. Si despre al tau desigur...

Cui nu-i place sa nu citeasca!

din 17 feb 2007 17:23 de Adrian

:p As vrea sa stiu daca exista fete carora sa le placa sa li se scoata incet pantofii, ciorapii si sa fie gadilate usor cu virful degetelor la talpi,pe glezne,coapse,sex,sani...pe tot corpul. Ati trait astfel de senzatii? Daca da ...

Re: Re: Ce sa fac?Sa o iert?

din 17 feb 2007 15:06 de bebysa

da eu zic sa o ierti...era destul de confuza atunci si o dragoste nu se uita prea usor...a avut o mica slabiciune si mai ales ca voi erati si la inceput si nu putea stii ce o asteapta de la tine...a gresit ca nu ti-a spus pe moment dar crezi ca ...

Re: Ce sa fac?Sa o iert?

din 17 feb 2007 13:44 de alexa

stai linistit, erati la inceputul relatiei, poate nici pentru tine nu era chiar asa de importanta la inceput, sa fim seriosi, nu poti sa iubesti pe cineva asa intr-o luna, eventual te indragostesti si simti pasiunea aceea nebuna. Daca fostul ei ...

din 17 feb 2007 13:26 de shooter

In primul rand de unde stii ca s-ua sarutat numai?Nu uita cine ti-a zis - sora ei!! Asa ca daca cumva prieteena ta a facut-o lata sora ei o va acoperi binenteles si-i va lua apararea asa cum se si subintelege.Te-i gandit ca poate ca chestia asta ...

din 17 feb 2007 13:15 de Bursucu

ai incredere in iubirea ei?esti sigur ca te iubeste?poate este adevarat ca nu l-a uitat atunci dar asta nu-i dadea dreptul sa sa sarute cu altu` din moment ce voi sunteti impreuna...asta ramana la latitudinea ta daca o vei ierta sau nu...sa nu ai ...

Re: Nu stiu ce sa cred...

din 17 feb 2007 12:57 de shooter

Koryna parerea mea este ca ai face bine sa aveti o discutie serioasa si sincera pe tema asta.Spune-i ceea ce simti fara rusine afla motivul pt care nu iti intoarce seviciul.Apropo cati ani aveti? Mi se pare cam ciudat dupa 7 luni de zile sa se ...

Ce sa fac?Sa o iert?

din 17 feb 2007 12:43 de Funky

Aseara am aflat de la sora prietenei mele ca aceasta acum 4 luni a stat intr`o seara si s`a sarutat(atat) cu fostul ei prieten(mai simpatic ca mine)...si eu sunt cu ea de 5 luni...eu i`am zis ca nu stiu daca o iert...ce sa fac ...o iubesc.....ea ...

Re: Re: Pozitii

din 17 feb 2007 09:01 de bebysa

asta daca stie sa se miste si nu e prea timida...:p:p:p:-`

Re: Re: Cum iti dai seama ca iubesti?

din 17 feb 2007 08:49 de bebysa

si ar trebui sa ma despart de persoana iubita pentru a vedea daca o iubesc?:((

Re: Nu am avut niciodata prietena

din 17 feb 2007 01:55 de Bursucu

verde in fata :devil:%%-

Re: Lipsa dorintei

din 17 feb 2007 01:51 de Bursucu

cu treceare anilor poftele si dorintele se duc pe carici...:devil:

Re: Ati avorta?

din 17 feb 2007 01:49 de Bursucu

nu sunt fata dar daca eram si aveam o varsta frageda avortam pentru ca un copil presupune multe responsabilitati:D

Re: Pozitii

din 17 feb 2007 01:46 de Bursucu

GAGICA DEASUPRA si asa ea stie cum sa se miste si ce sa faca...incearca si ai sa vezi...anunta-ma si pe mine daca a dat roade:p

Re: Re: Re: Re: Tanti fara orgasm ...

din 17 feb 2007 01:36 de Bursucu

simplu...o lasam fara orgasm... normal,nu?:lol:

Re: imi este frica!

din 17 feb 2007 01:23 de Bursucu

incearca si tu sa nu mai fi asa disperata si fricoasa...gandeste-te ca esti in bratele prsoanei pe care o iubesti si care te iubeste...o relatie sexuala intr-un cuplu joaca un rol foarte important...daca certurile vin din cauza asta inseamna ca ...

Re: Sex oral nereciproc

din 17 feb 2007 01:16 de Bursucu

cauta alta frate care sa te sadisfaca si pe tine...daca nu vrei pe alta, sa nu insisti prea mult la fata ca poate va crede ca tu doar asta urmaresti de la ea... daca renunti sa-i faci sex oral nu cred ca renunti la un aspect important din relatia ...

Re: #De Ce Se Strica O Relatie ??

din 17 feb 2007 01:02 de Bursucu

De Ce ? Atunci cand totul este perfect, o relatie de ani bazate pe iubire, incredere, amintiri, vise, sperante.. etc.. se strica intr-o clipa ? daca relatia este bazata pe ce zici tu nu se destrama asa usor...aici intervine monotonia si trebuie ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2337 din 3732
«   1 ... 2334   2335   2336   2337   2338   2339   2340 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare