Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Nu stiu ce sa cred... din 20 feb 2007 01:58 de Serban18
Zice ca tine de igiena intima ? Pai ce e in mintea lui ? Tu ce esti pentru el ? Iubita sau una luata de pe autostrada ? Cel mai bine e "sa-i tai din portie" ca sa simta si el cum e. Desi, nu e normal sa se intample asa ceva intr-o relatie ...
Re: sex in grup din 20 feb 2007 01:11 de ExoticDream
Numai de 5 ani te bate sotul tau la cap cu sexul ala in grup abelian? Deh, daca ti-a placut sa te mariti la 15 ani..... te-ai plictisit, asa-i? In principiu, daca ai chef sa incerci chestia aia in grup, treaba ta (este o forma de sex si aia), ...
Re: sex in grup din 19 feb 2007 22:33 de Serban18
Asta e pe bune sau la misto ? Daca e pe bune inseamna ca s-a ticnit ... nu se poate accepta asa ceva.
Re: Oare am avut orgasm? din 19 feb 2007 22:15 de koryna
Hmmm...orgasmul...Este o senzatie care nu este usor de descris...Si eu am avut o data acea problema si pe de o parte inca nu am reusit sa o rezolv...
Eu am orgasm dar nu intotdeanu cu prietenul meu.Mai repede il am cand ma uit la un film si ma ...
Re: Cui nu-i place sa nu citeasca! din 19 feb 2007 22:07 de koryna
Sincera sa fiu...descrierea pe care ai facut-o tu...suna a un interesant preludiu...Mie una mi-ar place sa-mi faca si mie prietenul asha ceva,dar se pare ca nu am eu atata noroc..
Nu,mie nu mi-a facut nimeni niciodata asha ceva,dar ti-am ...
Re: Anticonceptionale + Postinor 2 din 19 feb 2007 22:04 de koryna
Exact ce se poate intampla,nu stiu.Oricum,anticonceptionalele au un rol,iar postinorul are un altul.Din cate am auzit eu,Postinorul il iei chiar numai in situatii de urgenta,nu e bine sa-ti faci ''abonament'' la el.
Tocmai de asta sunt ...
Re: Re: Nu stiu ce sa cred... din 19 feb 2007 21:57 de koryna
Eu am aproape 20 de ani,iar el 24.
Am discutat cu el despre acest subiect,iar el mi-a spus ca nu-i place sa faca chestia aia.De ce?Zicea ceva de genu ca,tine de igiena intima.Acum...eu la igiena mea intima tin foarte mult,mai ales cand vine ...
ai rabdare din 19 feb 2007 17:52 de tibi
daca trec 3 saptamani sa te sperii deocamdata stai linistit
Re: Re: Cea mai deprimanta/fericita zi a anului! din 19 feb 2007 17:02 de LonelyGirl
Exotica nu s-a luat dupa nimeni.A postat teoria ca sa o vedem si noi, sa ne dam cu parerea si sa vedem care a fost cea mai trista si cea mai fericita zi din anul care a trecut.Si asa cum restul si-au exprimat opinia ai facut-o si tu deci...???
Anticonceptionale + Postinor 2 din 19 feb 2007 15:56 de curioasa
Ce se intampla daca iei anticonceptionale si Postinor?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati avorta? din 19 feb 2007 15:40 de bebysa
vorbim aici de viata copilului in primul rand,de viata fetei si de viata baiatului respectiv.Daca parintii fetei sau ai baiatului sunt total impotriva si ii lasa pe drumuri... cum naiba vrei tu sa se descurce?sa mai faca si cariera pe deasupra?
Re: Cui nu-i place sa nu citeasca! din 19 feb 2007 15:37 de bebysa
mie imi place...
Re: Re: Re: Virgina sau mincinoasa ?! din 19 feb 2007 15:29 de bebysa
are dreptate...virginitatea consta in consumarea primului act sexual nu intr-o pielita...):(
Re: Re: despre sex din 19 feb 2007 15:26 de bebysa
depinde de baiatul cu care o faci.Daca te iubeste si are experienta te va lua usor si nici nu vei simti ca ai fost virgina:-`multa bafta si nu iti fie frica...ai grija doar pe cine alegi prima data...sa te pretuiasca si sa se gandeasca intai la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama ca iubes din 19 feb 2007 15:22 de bebysa
nu in nici un caz sa nu crezi asta.Crede-ma de cand sunt cu el am tot incercat sa il ajut.crede-ma k...el pe vremea aia nu muncea nu avea nici o calificare nici un fel de experienta...dar...pe parcursul relatiei am incercat sa il ajut sa isi ...
Re: despre sex din 19 feb 2007 14:59 de Funky
e adevarat....depinde si de preludiu....daca te exciti mai mult placerea va acoperi durerea...:,
Re: Re: Re: Cum sa fie parul pubian intr-o relatie din 19 feb 2007 14:55 de Funky
eiiii nah....padure tropicala...daca suna mai bine...:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama ca iubesti? din 19 feb 2007 13:03 de ...
mai fata, tu acuma nu iubesti, ci esti indragostita, iubirea se construieste in timp...a dracului de mult timp si se consolideaza o data cu greutatile prin care trece cuplul. nu, nu l-ai iubit pe fostul tau prieten, daca il iubeai nu il lasai la ...
Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama ca iubesti? din 19 feb 2007 12:26 de bebysa
wow...da ai dreptate...exact asta e...am avut un prieten timp de aproape 2 ani de zile.Credeam ca il iubesc.Ii simteam lipsa,simteam ca "mor de foame",am trait impreuna clipe de neuitat si am avut parte de tot felul de experiente.Ajunsesem sa ne ...
Re: Re: Virgina sau mincinoasa ?! din 19 feb 2007 11:19 de ...
inca o completare.
si aia e la fel de desteapta ca si tine, daca s-a rupt himenul accidental nu inseamna ca nu mai este virgina. virginitatea se termina o data cu prima penetrare.
Pagina 2334 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||