Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Relatie intre baiat si fata doar p

din 2 mar 2007 02:23 de ExoticDream

Cum adica "ai incercat sa fortezi lucrurile"? Ai vrut sa o bagi in pat pe "sora ta"? Si daca ea nu a acceptat fara sentimente, inseamna ca nu exista prietenie intre fete si baieti?!? :wacko::wacko::wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Casato

din 2 mar 2007 02:14 de ExoticDream

De acord ca lumea in care traim este una nenorocita, insa nu-ti imagina ca ai mei colegi sunt norocosi din nastere. Cei mai multi locuiesc la camin, au familii care nu isi permit sa le trimita bani, de aceea au cautat serviciu inca din primii ani ...

Re: Politica

din 2 mar 2007 00:26 de the_gogu

din cate am auzit toti astia psd si care-l mai vor pe basescu joc, cica voteaza legi pt. ei, legi pt hoti, hotii din politica, si am auzit yo, ca basescu` asta are cum sa le dea peste nas, oricum mie mi se pare basescu ceva mai potrivit decat ...

Re: Re: Re: Sunteti multumiti de drumul ales?

din 2 mar 2007 00:12 de za'one

...mai mult cu acel "concept" numit [i]open minded[/i]. Exact! Influenta este reciproca... Eu criticam deciziie luate de unul singur, iar tu-mi dai ca exemplu o decizie care este luata [b]in doi[/b]... Repet: [b]consens[/b], nu "fac asa pt ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu am avut niciodata priet

din 1 mar 2007 21:27 de me

nu ar fi mai simplu daca wave s-ar combina cu strange to ? .. 2 probleme rezolvate dintr`un foc

Re: Re: Re: Re: Avantaj ea!

din 1 mar 2007 21:26 de Nekunoskuta

Nu e vorba despre cum si ce gandesc eu despre copii, nu? Sau sunt prea blonda si am pierdut firul subiectului? :blink: Discutam despre faptul ca tu ai reactiona batandu-ti iubita (ex-iubita) daca vrea sa nu pastreze copilul vostru...am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 1 mar 2007 20:50 de the_gogu

601. nepasare ( de obicei uiti de cei care nu iti pasa, nici macar nu ii mai bagi in seama, tie complet indiferent de ei nici macar nu ii mai ajuti cand sun disperati, chiar daca ei nu au avut nici o vina in ruptura relatiei voastre)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina.....la 20

din 1 mar 2007 15:01 de ...

sunt si fete care agata, te asigur, am patit-o si eu de destule ori cand nici nu ma asteptam...dar, am nevastaO:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina.....la 20 de a

din 1 mar 2007 14:44 de citystar

atunci de ce idealul unui baiat este sa fie alfa dominant si sa agate fete ? Adica noi sunt mai prosti decat fetele ? nu e corect. sa agate si ele daca vor baieti. Daca nu sa stea singure.

Re: Re: Re: Luptand in jungla

din 1 mar 2007 13:42 de ExoticDream

Daca faci versuri dragute, nu te opreste nimeni! Un martisor invelit in vise dulci si tie! :flowers::flowers::flowers:

Re: Re: Sunteti multumiti de drumul ales?

din 1 mar 2007 12:52 de ExoticDream

Cu toate ca avem o gandire oarecum disciplinata, unii dintre noi dau din cand in cand dovada de infantilism si lipsa de maturitate prin ale lor accese aberante de egoism, incapatanare, refuz de a accepta opinii esential obiective. Probleme cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Nu am avut niciodata prietena

din 1 mar 2007 11:57 de wave

pai nu stiu daca stie exact ,,,suntem friends pe My Space....iar la Status scrie negru pe alb...da io stiu ce o fi crezand.....in fine bafta si tie

Re: Avantaj ea!

din 1 mar 2007 07:28 de SORIN28

Nu este o politica buna dar da rezultate. :ok: De ce? Pentru ca doar la noi este conceptia tampita ca doar mama este in stare sa aibe grija de un copil doar pentru simplu fapt ca l-a nascut??? :blink:

Re: Sunteti multumiti de drumul ales?

din 1 mar 2007 02:34 de za'one

1. Pe ce criterii v-ati ales/va veti alege cariera? M-am decis in clasa a XI-a, cu o saptamana inainte de vacanta de primavara. M-am decis ca vreau sa fiu fizician. Pasiune, nimic mai mult. Pe vremea aceea imi permiteam luxul de a-mi cultiva ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Casatoriti, da

din 1 mar 2007 02:12 de ExoticDream

Opaaaa... Ia uite ce zice o agentie care organizeaza astfel de evenimente: "O nunta de o suta de persoane, cu servicii complete, costa de la 3000 de euro, in care sunt incluse invitatiile, transportul, muzica, restaurantul, aranjamentele ...

Avantaj ea!

din 1 mar 2007 01:08 de ExoticDream

Nu e o politica prea buna, daca o bate pentru ca nu vrea sa pastreze copilul, sansele de avort (spontan) cresc, iar daca ea il face totusi, cu siguranta tribunalul nu i l-ar incredinta lui!!! :D:lol::D

Re: Re: Re: Re: Nu am avut niciodata prietena

din 28 feb 2007 23:01 de wave

Mai.:-`mi se pare ca esti cam confuz...:`:-`:-`in tot ceai tastat pana acu .......adica ce alte solutii s-ar mai putea gasi la problema ta?....Pai scuza-ma ca-ti zic da mi se pare ca esti prea preocupat de ........:huh: ....traim intr-o lume in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 28 feb 2007 21:49 de SORIN28

Daca se gandeste sa faca avort sau sa plece cu copilul aia nu mai imi este iubita :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 28 feb 2007 20:38 de Nekunoskuta

:lol:Diferenta s-a vazut...cat de "mare si tare" poti fi daca ti-ai bate iubita pentru ca nu vrea sa pastreze copilul. ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 28 feb 2007 20:17 de Nekunoskuta

Acum cred ca se intelege ironia mea cu "barbati mari si tari"... ;)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2323 din 3732
«   1 ... 2320   2321   2322   2323   2324   2325   2326 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare