Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Este rusinos sa fii virgin la 17 ani?

din 10 mar 2007 03:43 de Bursucu

NU

Re: Sex oral protejat

din 10 mar 2007 03:36 de Bursucu

mai bine renunta la ideea asta...protectie la sex oral...daca ti-e scarba renunta

Re: Re: Re: M-am indragostit, desi iubesc pe altul

din 10 mar 2007 03:19 de Bursucu

marturiseste-i inainte sa afle din alte surse...a fost doar o scapare..am inteles dar daca chiar zici ca iti iubesti prietenul dc ai facut-o?ai cedat unor avansuri din partea unui am care era baut si poate el a obtinut ceea ce vroia atunci de la ...

Re: Re: Re: A fost sau nu a fost virgina?

din 10 mar 2007 03:19 de okidoki

Inca ceva ExoticDream ... daca nu le-as fute eu ... l-ar fute oricum ceva jegosi de oameni ingerior genetici si cu nasul pe sus asa ca mai bine le fut eu :)

Re: Re: Re: Cum sa ma port cu ea?

din 10 mar 2007 03:10 de Bursucu

lasa totul sa decurga de la sine...fao sa se simta speciala, fi tu insuti nu incerca sa pari cineva cine nu esti.fetele preciaza mult sinceritatea si sa fi natural...succes... daca nu merge, da-i drumu ca inseamna ca ea are ceva:devil:

Re: A fost sau nu a fost virgina?

din 10 mar 2007 03:04 de Bursucu

ea nu a fost virgina sigur...cred ca de vina e gigi ala de dinainte:lol: poate ti-a spus ca nu ai experieta sa te faca sa uiti ca banuiesti ceva si sa te simti prost sa se scoata ea...ce ti-s femeile astea...bai frate...:wacko:

Re: Sex la 17 ani - prea devreme?

din 10 mar 2007 02:52 de Bursucu

lasa-ti parintii in pace si urmeaza calea ta nu-i lasa sa te conduca si sa hotarasca ei pt tine.e viata ta si faci ce vrei cu ea.nu trebuie sa traiesti cu teama asta de parinti,ignora tot si urmeaza-ti inima.nu lasa pe nimeni sa se amestece in ...

Re: Re: Cum sa ma port cu ea?

din 10 mar 2007 02:02 de ExoticDream

O relatie de 3 (trei) luni poate fi considerata o relatie lunga?!? "Daca o mai iubeste"?!? Pai in alea 3 luni este posibil sa se intample si indragosteala, si iubire, si "deziubire"?!? Cand??? :blink::blink::blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o nelamurire

din 10 mar 2007 01:52 de ExoticDream

Ceea ce spui tu (metoda calendarului) ar putea merge DACA SI NUMAI DACA fata are ciclu regulat. Daca tie nu ti s-a intamplat nici un accident prima data, nu este cazul sa generalizezi, paza buna trece primejdia rea, poate nu este la fel de ...

Re: Re: Re: Re: Re: o fost sau nu o fost virgina?

din 10 mar 2007 01:40 de ExoticDream

Aha, domnul okidoki dezvirgineaza fete in serie de amorul artei si apoi le injura pentru ca nu raman cuminti pana in noaptea nuntii! Cosmarul lor ar fi si mai adanc daca ar sti cum relateaza el episoadele cu pricina! :x:x:x

Re: Re: Ce sanse sunt sa ramana insarcinata prima

din 9 mar 2007 15:12 de robert_boss

Ma descurc sa-l pun :P urmez instructiunile si imi iese :D

Re: Pentru ce suma de bani ati face sex fetelor?

din 9 mar 2007 12:32 de okidoki

Nu intreba astfel de lucruri pe net... pe net nici una parca nu ar face sex cu tine pe bani (ma refer la chaturi , mirc, forumuri) . Daca vrei virgine pe bani ... sunt tziganci virgine la 15-17 ani care pt. 300 euro o fac :) Dar ai grija ...

Re: Re: Re: Re: o fost sau nu o fost virgina?

din 9 mar 2007 12:26 de Okidoki

Frate, ai spus ca a intrat greu ... deci putea fi virgina... Cu o virgina te chinui cam cel putin 15 minute/juma de ora pana cand intra :) Dar totusi a zis ca gigi ala de la inainte a incercat-o :) Asa fac multe am avut una care ma futea la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o nelamurire

din 9 mar 2007 11:56 de stefanoski

Cineva sa-i stearga mesajul !! repede. Altfel peste vreo luna sarmanul robert ar putea reveni pe forum cu un subiect nou : "nu-i mai vine ciclul, ce ma fac ?" Anatomistule, nu-ti testa tu ideile pe altii. Daca el are 19 ani, ea inca este copil ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o nelamurire

din 9 mar 2007 08:42 de ...

ma asteptam la un raspuns mai pertinent din partea ta. de unde 100%? eu de exemplu prima data am folosit prezervativ? NU! si nu s-a intamplat nimica rau...dar una e cand se freaca carne pe carne si alta carne pe...latex. fa-o cu 3 zile inainte ...

Re: Re: Re: multumirile mele colectivului sexpert

din 9 mar 2007 02:03 de ExoticDream

Multumim pentru aprecierile privind site-ul si urarile de 1 si 8 martie dedicate useritelor, speram sa ne vizitezi si in continuare, chiar daca intre timp ai devenit versat in cucerirea doamnelor si domnisoarelor! :ok::ok::ok:

Re: Ce sanse sunt sa ramana insarcinata prima data

din 9 mar 2007 01:52 de ExoticDream

Amandoi sunteti neexperimentati, daca nu folositi prezervativ si tu nu te poti controla la momentul potrivit (adica te fura valul, li se intampla si "veteranilor"!), riscati sa transformati "prima data" intr-o sursa de stres nemaipomenita si nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chestionar

din 9 mar 2007 01:39 de ExoticDream

Nu cred ca exista "un risc urias" daca "ne iubim mult", chestiile astea nu pot coexista in acelasi timp. Daca "ne iubim mult" inseamna ca am ajuns sa ne cunoastem suficient de bine unul pe celalalt si surpriza de a fi inselat nu exista. Riscul de ...

Re: Re: Re: Re: Masturbare reciproca, intarziere c

din 9 mar 2007 00:24 de shandira

da are dreptate cine a zis k mi a trecut de mult raceala asta.hai sa va spun cum a fost.mia intarziat 23 de zile si am fost chiar la medic,care mia facut analize si mi a zis k sunt suspecta de ovare polichistice,adica nu prea o sa mi mi vina ciclu in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Chestionar

din 8 mar 2007 23:51 de YLoveCamelia

ce se intampla daca te inseli ori daca iti este inselat capitalul infinit de incredere si iubire ? este un risc urias chiar daca va iubiti mult.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2316 din 3732
«   1 ... 2313   2314   2315   2316   2317   2318   2319 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare