Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Nu ma lasa sa-mi traiesc viata din 17 mar 2007 00:16 de mya
Imi suna al naibii de familiar ce-mi povestesti tu. Eu am avut o despartire din cauza asta. Nu ma simteam impacata nici daca ma nu duceam la petrecere, pentru ca renuntam la o activitate pe care mi-o doream, dar nici daca ma duceam, pentru ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare din 16 mar 2007 23:25 de stefanoski
Cu placere :flowers:
Legat de parintii tai, gandeste-te bine daca le spui sau nu. preferabil ar fi sa ii spui mamei tale, dar daca ti-e rusine nu ii spui. Vine o zi cand o sa te intrebe ea :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare din 16 mar 2007 15:18 de tot yo
frumos rasp. mersi:rolleyes:
si in legatura cu teama de parinti, ma tem..pt ca intre mine si parintii mei e o stransa legatura.imi ofera multe si le place sa fiu deschisa., dar problema e ca eu nu as putea sa le zic ca m-am culcat cu un baiat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare din 16 mar 2007 10:58 de stefanoski
pai bine mai, si la 18 ani te mai temi de parinti ? Oricum, nu trebuie sa afle. Cine sa le spuna ? Nu trebuie sa stiti decat tu si cu baiatul respectiv, si da !! trebuie sa fie unul pentru care simti mai mult decat atractie fizica si in care poti ...
Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare din 16 mar 2007 00:17 de tot yo
Am 18 ani recent impliniti.mai exact 18 ani si o luna.:P
Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare din 16 mar 2007 00:17 de tot yo
Am 18 ani recent impliniti.mai exact 18 ani si o luna.:P
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 mar 2007 20:45 de verdiuc
A explicat: nu s-ar marita,pentru ca nu s-ar indragosti in prealabil de baiat,pentru ca "acesta nu isi doreste mai mult de la viata".
:rolleyes:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #D din 15 mar 2007 20:23 de stefanoski
Si daca nu are ?? te mariti sau nu ?? :unsure:
Re: Re: Bancuri din 15 mar 2007 15:08 de bebysa
Pe vremea lui Ceausescu, burlacii trebuiau sa plateasca tribut pana la 25 de ani. Un tip era foarte sucarit deoarece era impotent si s-a hotarat sa ii trimita scrisoare lui Ceausescu: "Ma numesc Ion Caciula, om al muncii fara scula. De ce trebuie sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 mar 2007 13:56 de mya
Scarlet este eroina din cartea scrisa de Margaret Mitchell. Daca mi-ai spune si de cinee scrisa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 mar 2007 13:35 de LonelyGirl
De ce sa te schimbi?Daca-ti place cum esti ramai asa.Nu trebuie sa ne placa noua ;)
Nu ti-a cerut nimeni sa te schimbi ci doar sa incerci sa intelegi si "perspectivele" celorlalti.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 mar 2007 13:07 de verdiuc
Imi cer scuze...:unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 mar 2007 11:48 de stefanoski
De ce mai intrebi daca oricum o tii pe a ta ? :unsure:
Re: anticonceptionale din 15 mar 2007 02:49 de halo2007
neaparat pauza de 7 zile si din a 8-a reiei, nu conteaza ca nu a incetat menstra...eu spre ex stiu ca am inceput folia intr-o marti,asa e la mine...termin folia, trece saptamana si martea urmatoare reincep (deci au trect 7 zile)..intre timp, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 mar 2007 01:35 de mya
O sa termin maine-poimaine "Pe aripile vantului" (cele patru volume de Margaret Mitchell), care are in centrul firului epic o poveste de dragoste (neimplinita pana unde am ajuns eu sa citesc), pe fundalul razboiului ce izbucneste in America ...
Re: Re: Re: Re: O intrebare din 14 mar 2007 23:41 de Bursucu
cred si eu ca are mai putin de 17 ani pt ca inca nu stie prea multe si teama de parinti...la o varsta frageda intai te gandesti la parinti, la ce o sa zica,ce o sa-mi faca daca o sa afle...bla bla...
Re: Re: Re: O intrebare din 14 mar 2007 22:57 de stefanoski
te-ai gandit ca poate avea mai putin de 17 ani ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #De Ce Se din 14 mar 2007 22:52 de stefanoski
Rahat !!! dupa tine barbatul ideal tre' sa aiba bani ! si nu indrazni sa ma contrazici pentru ca stiu ca am dreptate. Altfel nu ai fi spus chestia cu cocioaba. Ce urat :(
Nu o lua personal, dar mi-e scarba de materialiste.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #De Ce din 14 mar 2007 22:38 de LonelyGirl
Mai...tu esti un caz pierdut.Nu accepti nici o idee, nimic.Esti fixist rau.Daca o tii tot asa nu prea vad cum ti-ai gasi vreodata pe cineva.Daca mergi la o tipa cu sentimententeel astea de dispret si de injosire nu o sa ai parte nici macar de o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 mar 2007 22:10 de LonelyGirl
Ultimele carti citite au fost:
"Dragostea in vremea holerei" - Marquez
"La raul Piedra am sezut si-am plans" - Coelho
(merita citiie, ambele...chiar daca unii vor sari pt Coelho :) )
Momentan citesc "Ochi de caine albastru"- tot Marquez
Pe ...
Pagina 2313 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||