Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: #De Ce Se Strica O Relatie ??

din 12 mar 2007 18:02 de mya

Vai, a grait misoginul din monsieur Verdiuc. Excuze-moi, mon cher. Permite-mi (sau nu tin mortis, imi iau singura permisiunea) de a te corecta. O relatie se poate strica la fel de bine si din pricina unui baiat, nu mai eticheta fetele ca niste ...

Re: Re: Re: Alcoolul si parinti..

din 12 mar 2007 17:49 de LonelyGirl

Mai intai, nu stiu cate dintre suratele noastre ar adora ca prietenul sa-i umble trotilat zilnic...aici ai cam exgerat. Apoi, nu e vorba de deranjul provocat celorlalti, e vb de tine.De cum o sa ajungi sa fii vazut.Pana nu ai baut cum ti se ...

Re: Re: Alcoolul si parinti..

din 12 mar 2007 16:39 de eu

o parte de femeie intradevar detesta barbati care beau..dar nu sunt omu care imi pasa despre alti.. si cat timp inca sunt femei care accepta si barbati care beau ( contra cost :D ) ..iar vecinii mei se cearta, se bat intre ei. cheama politia etc ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 mar 2007 16:00 de Nekunoskuta

Stai putin, inca suntem in faza organizarii nuntii. :lol::D

Re: Alcoolul si parinti..

din 12 mar 2007 15:59 de Nekunoskuta

Hai sa-ti spun o parere de femeie: DETEST BARBATII CARE BEAU!!! Oricat de putin, oricat ar spune ca nu-i afecteaza nici pe ei, nici munca lor. Zici ca nu te afecteaza? Dar relatiile cu parintii cum mai sunt? Nu s-au deteriorat? Crezi ca lor le vine ...

Re: help me plssss

din 12 mar 2007 15:53 de Nekunoskuta

Uneori e nevoie de mai multa insistenta pentru a se rupe himenul. Ar trebui mai multa lubrifiere (daca nu se poate obtine pe cale naturala pentru ca ea e prea stresata poti apela la un lubrifiant din farmacii) si putin mai mult curaj din partea ei sa ...

help

din 12 mar 2007 12:20 de JOHNNYIBIS

salut! am si eu o problema!Cand fac sex cu prietena mea ejaculez prea repede!Daca ma mangaie pe penis si imi face felatie e ok ,dar in momentul penetrarii in cateva secunde imi dau drumul!Da-ti-mi si mie un sfat ca nush ce sa mai fac?Am vreo problema ...

Re: PLS AM NEVOIE DE NISTE INFOO

din 12 mar 2007 11:29 de ...

in primul rand nu prea stii ce e aia virginitate, din moment ce te-a penetrat fostul anul trecut, nu mai esti virgina de atunci, fie ca himenul s-a rupt sau nu. ma rog, daca intra totusi 9 cm e cam greu de crezut ca se opreste in himen pentru ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati avorta

din 12 mar 2007 01:38 de DarkAngel

Deci... nu stiu cati stiti dar copilul respectiv care este in uterul mamei de la o anumita varsta poate sa perceapa starile emotionale ale mamei si i se transmit si lui...Daca mama mu il doreste si este nervoasa pentru ca a fost fortata sa-l pastreze ...

Re: #De Ce Se Strica O Relatie ??

din 12 mar 2007 01:15 de DarkAngel

De multe ori incerci ceva nou ca uiti ce ai langa tine.. si dupa ce ai pierdut iti dai seama cat de mult ai pierdut... dupa mine eu numssc asta prostie umana... iar cand nu se mai impaca... numesc orgoliu fara rost=prostie Dar intotdeauna ii bine sa ...

Re: help me plssss

din 11 mar 2007 20:26 de mimi

daca o doare este normal, dar folositi lubrifiant...o sa fie mai bine

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ca

din 11 mar 2007 16:41 de me

is doar curios .. la salar de 15 mil unu si 15 celalat ..30 mil la un loc ..iti poti permite un apartament? Si daca da in ce zona a tarii :)

Re: Re: Pozitii

din 11 mar 2007 09:53 de Bursucu

cam asa ceva...toate vin de la sine...:ok:

Re: presiune deranjanta sub buric

din 11 mar 2007 09:41 de Bursucu

nu este normal...consulta un medic si iti va da un raspuns la problema ta...succes

Re: rani proaspete

din 10 mar 2007 22:05 de stefanoski

Astfel de rani se vindeca in timp. Chiar tu ai spus : nimeni si nimic nu te va face sa uiti. Nu poti sterge 2 ani cu buretele si tu o stii mai bine decat mine. Atatea amintiri frumoase vor ramane in mintea ta foarte mult timp. Nu face greseala ...

Rani proaspete

din 10 mar 2007 21:25 de Dysdera

in seara asta m-am despartit de iubitul meu..relatie de aproape 2 ani..ii implineam in aprilie..ne-am despartit fiindca se simtea constrans in relatie si pentru ca pt el eram o piedica in calea distractiei lui..stiu ca nimeni si nimik nu poate face ...

Re: Re: Am nevoie de ajutor plsssssss

din 10 mar 2007 14:38 de Love

A fost aproximativ daca nam specificat

Re: Re: Re: ce se afla sub apendice??

din 10 mar 2007 14:06 de verdiuc

Daca la radiografie nu a iesit nimic neobisnuit nu poate fi ceva prea in neregula. In principiu,cred ca este vorba de un colon iritabil,din diverse motive,cum ar fi stressul. Pana una alta ai putea incerca colospasmin. Ca este asa sau nu ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 10 mar 2007 13:40 de Stranger_to_love

La mine daca ma voi casatori(bat in lemn) o sa-mi zica nevasta: mai dute si tu pe la mama ta ca nu ai mai vazuto de 2 ani. :lol:

Re: 2 intrebari

din 10 mar 2007 03:48 de Bursucu

PREZERVATUVUL...cu el poate sa simta sau nu dar tu esti protejata in cazul unei sarcine nedorite...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2315 din 3732
«   1 ... 2312   2313   2314   2315   2316   2317   2318 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare