Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #De Ce Se din 14 mar 2007 21:41 de verdiuc
De unde stii tu ca nu stim sa pretuim? Afla ca stim. Dar asta este interpretat gresit "nowadays".
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #De Ce Se Stri din 14 mar 2007 19:56 de bebysa
degeaba aveti un diamant de fata langa voi daca nu stiti sa o pretuiti (pe toate planurile) si o tineti intr-o cocioaba...nici voi nu dati mai mult...ce-ar fi sa facem si noi portretul ideal sa vedeti ca nu va regasiti deloc prin el...:devil:
Re: ce riscuri sunt? din 14 mar 2007 19:24 de koryna
Chiar nici o sansa:D
Re: Re: O intrebare din 14 mar 2007 14:29 de verdiuc
Daca are 20 de ani ce ii raspunzi?
Daca are 17 ce ii raspunzi?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa fac sex cu el din 13 mar 2007 23:37 de stefanoski
Eu m-am saturat de povestea asta. Credeam ca e totul clarificat. Te-a mancat undeva sa faci sex cu el, si ai facut. Chiar daca stiai ca dupa o sa-l iubesti si mai mult. Acum suferi si noi nu suntem de vina cu nimic.
Re: Re: Re: Re: #De Ce Se Strica O Relatie ?? din 13 mar 2007 21:52 de LonelyGirl
Asta vrei tu sa vezi.Stii bine ca doar tu esti responsabil pentru perceptia ta asupra oricarui lucru si fapt.Sunt convinsa ca daca ai deschide ochii putin mai bine ai reusi sa vezi si altceva.
Acelasi lucru il putem spune si despre marea ...
Re: Re: Re: Re: #De Ce Se Strica O Relatie ?? din 13 mar 2007 21:03 de bebysa
te contrazic.Nu ai ce sa alegi pentru ca nu stii sa cauti.Mya are dreptate,generalizezi prea mult.Ok daca vrei ceva bun trebuie sa astepti pentru ca nu totul vine pe tava.Evident tu ai facut niste alegeri gresite care te-au dezamagit dar nu trebuie ...
Re: Re: Re: #De Ce Se Strica O Relatie ?? din 13 mar 2007 18:30 de verdiuc
Ei,uite aici un punct de vedere matur.Astfel de replici sunt pe cele care trebuie sa le primesc.
Accept in totalitate cele scrise de tine,LonelyGirl!
Pe de alta parte: generalizez,pentru ca asta vad! Este un forum,si fiecare isi da cu parerea. ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dilema/problem din 13 mar 2007 17:59 de verdiuc
Super! Felicitari pentru post! :ok::ok::ok:
Sex neprotejat, ejaculare afara=> risc de sarcina? din 13 mar 2007 16:50 de angelika
ce riscuri sunt ca sa raman insarcinata daca am facut sex neprotejat inainte cu o zi de menstruatie? a ejaculat in afara...putin sub buric, si imediat am fost facut dus...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dilema/problem din 13 mar 2007 16:44 de mimi
nu a spus ca daca asta e dorinta mea, asa va face...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alcoolul si pa din 13 mar 2007 16:25 de VladX
oameni buni face-ti confuzie intre mine si persoanele care beau de rand ..aia sunt violenti se pisa pe ei se cearta cu lumea etc..
Eu nu sunt de loc asa, chiar daca ma vezi cand is beat incepe sa iti placa de mine .. sa incerc sa o formulez ...
Mi-as incepe viata sexuala, dar..... din 13 mar 2007 00:44 de tot yo
oare toti au trecut prin perioada prin care trec eu?! adica perioada in care poti avea relatii sexuale si din mai multe motive nu poti incepe inca asa ceva:
1. parintii(ce o sa zica, sau mai bine spus ei trebuie sa afle sau nu, iar daca afla ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dilema/problem din 12 mar 2007 23:03 de just_me
si tie si celorlalte/celorlalti care au "dilema" ta dar nu numai .. va recomand cu caldura un film exceptional .. "mama la 16 ani" .. desi am aproape 20 de ani nu ma sfiesc sa recunosc ca de dupa copilarie e primul film la care mi s-au inmuiat ochii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Alcoolul si parinti.. din 12 mar 2007 21:46 de LonelyGirl
Nu te trezesti INCA dimineata simtind nevoia de a bea.Fumezi?Daca da, sa stii ca asa e si cu alcoolul.Azi bei doar asa, peste o luna doar de-aia si peste 2 ani pt ca te-ai obisnuit, ai devenit dependent, ti-o cere organismul si nu te mai poti ...
Re: Re: Re: Inteligenta: femeie vs barbat din 12 mar 2007 20:51 de YLoveCamelia
nu incerc sa fiu rau. pe masura ce expui din ideile tale ne dam ca si barbati ca tu esti femeie si in acelasi timp bagam mana in foc ca n ai mintit deloc pe acolo prin profilul tau.
ne crezi ?
Re: Re: Re: Re: Alcoolul si parinti.. din 12 mar 2007 19:13 de VladX
nope is baiat de orash..si lucrez in constructii ( ca inginer ).. aicea se castiga binisor ( cam 10 iarna..15-20 vara ) ... iar fetele astea care ma accepta .. se gandesc la faptul ca omul cand e beat/ametit are "buzunaru" mai deschis ... dar na eu ...
Re: help din 12 mar 2007 19:08 de LonelyGirl
cauta pe site.vei gasi multe subiecte asemanatoare.
Re: Re: Re: Alcoolul si parinti.. din 12 mar 2007 18:56 de Nekunoskuta
Ok, eu din vorbele tale inteleg faptul ca nu ti se pare deloc ciudat sa bei peste masura.
Femeile alea care isi accepta barbatul betiv sunt niste mari TAMPITE. Asta in cazul in care exista astfel de femei (ma refer la oras, nu la tara, avand ...
Re: Re: #De Ce Se Strica O Relatie ?? din 12 mar 2007 18:13 de LonelyGirl
Uneori ma mir de tine si de stilul de gandire pe care-l adopti.MISOGIN iti scrie in frunte la partile astea.Din punctul meu de vedere voi, baietii, va credeti super vedete.Fetele sunt mult mai sentimentale si mai sensibile decat baietii.Nu stiu ...
Pagina 2314 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||