Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Cea mai buna prietena...

din 20 mar 2007 01:29 de dazza

Eu nu cred ca ele au 20 de ani. Le`as situa undeva pe la 16 ani. Iar in legatura cu prietenia asta a vostra,stransa...draga mea...crede`ma ca ai sa regreti mai incolo ca ai avut prietene atat de intime. Femeile nu sunt facute pt a avea o ...

Re: Cea mai buna prietena...

din 20 mar 2007 01:17 de ExoticDream

Daca tu si prietena ta aveti 20 de ani, asa cum intuiesc, problema maturitatii este oarecum pe muchie de cutit: ati depasit perioada adolescentei (de aceea, DarkAngel, nu as muta subiectul inca), dar nu sunteti nici mature 100%. Este o perioada ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele....pls

din 20 mar 2007 01:05 de ExoticDream

Depinde de fata...., dar daca te iubeste si ea, nu cred sa o plictisesti, eu una as adora ca partenerul sa-mi povesteasca cate in luna si in stele despre orice ii trece prin cap! Asta ar fi o dovada ca ma iubeste, vrea sa comunicam, se simte in ...

Re: Vreau sa-mi incep viata sexuala...vreau sfatur

din 20 mar 2007 00:56 de ExoticDream

[b][i]Vezi ca maine iti mut subiectul la "Adolescenta"[/i][/b], acolo vorbim despre "prima data" si gasesti multe topicuri pe tema care te intereseaza. In privinta prezervativului, in mod normal, daca este unul bun si folosit corect, nu ar trebui ...

Melange

din 20 mar 2007 00:45 de ExoticDream

Am chef sa arunc in aer bariere, sa tai orizontul in doua si sa ma topesc dincolo de el, sa simt acea caldura pe care nici un soare din galaxie nu o poate inlocui, iar daca nu pot face asta, atunci vreau sa fug la capatul pamantului, sa cutreier ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai buna prietena...

din 20 mar 2007 00:40 de LonelyGirl

"cea mai buna prietena" este o expresie. in realitate cea mai buna prietena a ta poti fi doar tu si eventual mama sau sora ta.intr-o prietenie mereu exista gelozie, invidie, egoism etc. nu e bine sa imparti cu nimeni mai mult decat e ...

Re: Re: Re: Re: Cea mai buna prietena...

din 19 mar 2007 23:56 de DarkAngel

Acest comportament este de multe ori infantil si se intampla mai mult la fete decat la baieti... este si o chestie de mentalitate pe langa alte motive pe care le-am mentionat anterior....Nu lasa un asemenea comportament sa-ti strice relatia cu ...

Re: Re: Re: Cea mai buna prietena...

din 19 mar 2007 23:53 de DarkAngel

Deci banui ca tu nu esti prea mare si nici prietena ta...si pot sa speculez ca nu a avut prieten si de aceea nu poate sa inteleaga faptul ca tu nu o compari cu prietenul tau si nici nu o inlocuiesti ci ceea ce ai cu ea nu se suprapune cu ceea ce ai ...

Re: vreau sa-mi incep viatza sexuala...vreau sfatu

din 19 mar 2007 23:44 de mitica88

atata timp cat prezervativul este pus corect nu prea are ce sa se intample...oricum daca totusi se sparge exista la farmacie postinor2 (desprecare poate ai auzit sau citit)care combate sarcina...

Re: Re: Re: cine

din 19 mar 2007 23:23 de LonelyGirl

Florinel si Ioana - Cine mai bine ca mine

Re: Re: cine

din 19 mar 2007 22:10 de bebysa

Cine mai bine ca mine te-a-nteles mereu mereu Daca nu eu atunci cine a stiut cand ti-a fost greu Eram in stare si viata mea sa ti-o ofer dar tu Ai plecat si mi-ai rupt sufletul... N-am mai vorbit de-atatea zile Gandul meu e tot la tine Imi ...

Re: La ce se refera compatibilitatea intr-o relati

din 19 mar 2007 21:35 de bebysa

hey girl...s-or atrage extremele si de foarte putine ori se pot si completa...dar cum am mai spus:de foarte putine ori.Dupa parerea mea:doua persoane ar trebui sa se potriveasca la fizic,sa fie amandoi draguti (sa nu fie unul pitic si gras iar ...

r

din 19 mar 2007 18:37 de mitica88

acuma daca trec cele 72 de ore si va hotarati sa nu luati postinor...o sa stati cam agitati pana la urm ei ciclu...

Re: Razbunarea - arma prostului?

din 19 mar 2007 17:06 de ExoticDream

La 26 de ani ma astept sa judeci ceva mai intelept.... Faptul ca te-a inselat este grav, cu cine te-a inselat nu are absolut nici o importanta, putea fi oricine. Ai prins-o, lucrurile sunt clare, ai luat decizia corecta de a rupe relatia, i-ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 19 mar 2007 16:51 de ExoticDream

665. scop (daca pentru unii banii reprezinta un mijloc pentru a-si satisface niste nevoi, extravagante, bla bla bla, pentru multi, banii sunt un scop in sine) :devil::devil::devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta cresc sanii?

din 19 mar 2007 11:16 de euu

ok.astept:rolleyes:merci

Dragostea si medicina

din 19 mar 2007 00:31 de verdiuc

. O iubesc,ea ma trateaza specific feminin. . Inima imi bate prea puternic,tesuturile avand o prea mare nevoie de oxigen,in timp ce plamanii nu pot satisface necesarul => insuficienta respiratorie. In mod normal,aceste manifestari specifice ...

Re: Loredana - Nu vreau sa ma crezi o sfanta

din 18 mar 2007 22:48 de bebysa

De la Printzesa de cartier Nico feat.Cabron-Nu pot sa mai suport Nu pot sa ma schimb... Stiu ca ma iubesti... Nu pot sa ma schimb... Stiu ca ma iubesti... I: A trecut deja o luna de cand n-ai mai sunat Si deja o vreme buna te-am ...

Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta cresc sanii?

din 18 mar 2007 21:54 de the_gogu

mah da` nu-i raspunde nimeni ca de cand asteapta fata...:-`, uite promit eu ca o sa caut si o sa-ti zic un raspuns concret nu ce credeam yo, eu cautam de mult daca stiam ca nut-i va rasp. nimeni.

Durere la penetrare

din 18 mar 2007 14:50 de Rania

Am si eu o intrebare si daca puteti sa-mi dati si mie niste sfaturi.Cand prietenul meu ma penetreaza in primele 5 minute este ft placut dar dupa acea simt o usturime insuportabila jos unde incepe perineul. Desi sunt ft umeda tot ma mai doare cand ma ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2311 din 3732
«   1 ... 2308   2309   2310   2311   2312   2313   2314 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare