Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai buna priet

din 21 mar 2007 18:47 de Anca28

Incerc sa o aduc pe calea cea de buna inca de cand ne-am cunoscut.Ea e o fire mai rebela si mai copilaroasa...si de cele mai multe ori eu sunt cu cea cu picioarele pe pamant pentru ca ea e in aer..si am senzatia ca acolo va ramane.M-am obisnuit ...

Re: Re: Re: Re: Re: Casatoria...cand si de ce?

din 21 mar 2007 17:57 de Nekunoskuta

Ooooooooooo...nu spune nimeni sa stai 7 ore pe zi, 365 de zile cu nasul in planuri si meniuri. Acest "an" se refera in special la lucrurile care trebuie planificate atat de devreme si pur si simplu la ideea de nunta. Daca stii ca "anul viitor pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Concubinaj

din 21 mar 2007 17:15 de dazza

Nu la asta m`am referit,ci la faptul ca...atunci cand te certi cu cel de langa tine din nimicuri,nu te gandesti sa pleci si sa inchizi usa in urma ta,asa cum ai face`o daca nu ati locui impreuna. Pt ca,seara imparti acelasi pat,a doua zi ...

Re: Prietena mea sa intalneste cu iubitu meu!

din 21 mar 2007 17:15 de ExoticDream

Tipul nu e iubitul tau, ci un baiat pe care tu il placi, dar caruia ii place o alta fata (prietena ta), eu n-o sa-ti dau nici un sfat care sa te ajute sa-l desparti de fata aceea, dimpotriva, iti sugerez sa-i lasi in pace. Singurul lucru pe care ...

Re: Re: Re: Re: Casatoria...cand si de ce?

din 21 mar 2007 17:11 de ExoticDream

Daca EL isi permite luxul de a-ti cumpara o bijuterie scumpa, este OK, daca insa ne raportam la situatia materiala pe care o au cei mai multi tineri in Romania, sub nici o forma nu as vrea ca EL sa se imprumute in tot universul, sa faca fel de ...

Re: Re: Re: Re: Casatoria...cand si de ce?

din 21 mar 2007 16:50 de ExoticDream

Citeste cu atentie: am scris ca [i]"se aranjeaza din timp inchirierea salii si eventual tinuta"[/i], stiu ca planificarea locatiei este necesara cu luni de zile inainte, ma gandeam doar ca "muzica" nu trebuie sa fie obligatoriu cine stie ce ...

Re: Cat de repede va indragostiti... iubiti... uit

din 21 mar 2007 16:28 de Nekunoskuta

1. 2 luni (nu se includ in relatie :D) 2. 5 luni. 3. O saptamana dupa ce am devenit constienta ca nu mai iubeam demult. 4. Cred ca vreo 8 luni (3 luni intr-o relatie, 5 in cea de-a doua....dehhhh...eu sunt mai complexa :lol:) 5. 2 ani -> doua ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum este cu ata???

din 21 mar 2007 16:03 de Nekunoskuta

Lasa naibii ata aia!!! Crezi ca esti mai putin barbat daca o ai? Hmmmmm....de fapt tu esti baiat nu barbat la 16 ani :D Cu ce te deranjeaza asa de tare? Nu crezi ca are un scop, altfel nu era pusa asa....aiurea? Se va rupe la primul contact ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Concubinajul

din 21 mar 2007 15:54 de Nekunoskuta

Pai si crezi ca e bine sa gandesti asa? Daca simti ca nu mai e locul tau langa el, daca simti ca nu te mai completeaza, ca ceva s-a schimbat, ca incerci sa rezolvi situatia dar pur si simplu nu se pooate...e mai greu sa spui bye bye pentru ca ...

Re: prietena mea sa intilneste cu iubitu meu ! ce

din 21 mar 2007 15:14 de mya

Cel mai bine pentru tine ar fii sa-ti clarifici daca intr-adevar il iubesti pe tip, si merita sa lupti pentru el. Apoi, sa afli ce relatie este intre cei doi. Poate ca sunt doar amici, iar ea il persecuta. Baiatul iti este iubit sau nu? (din ...

din 21 mar 2007 15:08 de mya

Cam de la a 5/6 intalnire, in care lucrurile au mers foarte bine. Aproximativ 6 luni. Pas! N-am iubit decat o singura persoana pana acum, asa ca ... pas si aici ! Uf, pas iar!

din 21 mar 2007 13:23 de bebysa

1)Dupa cateva intalniri,m-am indragostit fara sa vreau(nici macar nu aveam voie sa ma indragostesc,tinand cont ca eram deja implicata intr-o relatie destul de lunga) 2)pe el,cel de acum am ajuns sa il iubesc repede,stie sa se faca iubit de toata ...

Re: Re: Re: Re: Ce boli se transmit prin sex oral

din 21 mar 2007 11:24 de YLoveCamelia

prin saliva ele ajung in stomac adica patrund in organism, nu se opresc in cavitatea bucala deci. odata ajuns in organism, virusul poate ramane in interiorul lui. mai multe detalii nu cunosc.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Concubinajul

din 21 mar 2007 10:13 de dazza

Spui mai greu bye bye cand locuiesti cu el.:ok:

Re: Re: Re: Casatoria...cand si de ce?

din 21 mar 2007 10:06 de dazza

[b]Si eu prefer lucrurile spontane,dar ca sa iasa bine,ai nevoie de mai mult.Graba...strica treaba..si o casatorie...nu e totusi un drum la piata. Iar in privinta inelului,nu vreau sub nici o forma ceva simbolic. Eu am primit ca inel de ...

Cat de repede va indragostiti... iubiti... uitati?

din 21 mar 2007 03:07 de ExoticDream

Dupa serii lungi de dezbateri, cred ca am lamurit faptul ca intre [b]a te indragosti[/b] si [b]a iubi[/b] exista diferente considerabile, primul verb desemnand simpla atractie, usor superficiala, de inceput, in timp ce al doilea verb marcheaza un pas ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: La ce se refera compatibil

din 21 mar 2007 02:55 de ExoticDream

Nu ai idee cate "modele" de greseli pot exista, chiar in conditiile in care la mijloc sunt sentimente... Sa le zicem eventual "copilarii" sau "neintelegeri", "diferente de opinii", OK? Chiar si cei care se iubesc se mai cearta uneori.... pot ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai buna prietena.

din 21 mar 2007 02:46 de ExoticDream

Nu trebuie sa te debarasezi de ea, este posibil ca prietena ta sa treaca printr-o perioada mai dificila, sa aiba necazuri, iar reactia ei sa fie doar o incercare de a-si masca slabiciunea, de aceea am spus sa fii tu cea intelegatoare, sa incerci ...

Re: Re: Casatoria...cand si de ce?

din 21 mar 2007 02:34 de ExoticDream

Eu prefer lucrurile spontane mai ales cand este vorba de o relatie de iubire, traditia are darul sa plictiseasca uneori... Inelul poate fi ceva simbolic, nu o bijuterie din aur cu diamante pentru care partenerul si-ar pune pielea in bat o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Concubinajul

din 21 mar 2007 02:08 de ExoticDream

De acord cu tine, cu conditia ca situatia sa nu se prelungeasca la nesfarsit: daca totul merge bine cateva luni bune, poti sa treci la pasul urmator, daca nu, este bye bye cu constiinta curata pentru ca ai incercat tot ce e omeneste posibil.... ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2309 din 3732
«   1 ... 2306   2307   2308   2309   2310   2311   2312 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare