Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Iubirea invinge orice ?!? din 23 mar 2007 12:52 de Nekunoskuta
Iubirea nu invinge orice, poate doar sa ajute dar trebuie sa existe intelegere si ajutor si din partea partenerilor. Degeaba zic eu: "totul va fi bine, il iubesc si iubirea invinge orice" daca el vine seara de seara tarziu, cu miros de parfum de ...
Re: Re: Increderea si fidelitatea, elemente utopic din 23 mar 2007 12:50 de Nekunoskuta
Ii dau dreptate lui verdiuc, infidelitatea apare pe fundalul unei relatii cu probleme. Cand nu gasesti acasa tot ce ai nevoie cauti prin straini. Cand stii ca te duci acasa la vesnica ta nevasta cu bigudiuri si batic care te ia la cearta de cum ai ...
Re: Baietii timizi si viziunea fetelor despre ei din 23 mar 2007 12:45 de Nekunoskuta
Sa nu amestecam barbatii timizi cu cei slabi! Daca e timid nu inseamna ca trebuie impins de la spate, acela e un barbat fara ambitie.
Mie una nu-mi plac timizii pentru ca pentru inceput trebuie sa ma cucereasca si cum o va face daca e timid? ...
Re: Re: Iesire in oras, in 2, cine plateste? din 23 mar 2007 12:39 de Nekunoskuta
Concluzia: obligatie! ;)
Trecand peste asta...depinde de relatia dintre cei doi. La primele intalniri mie ca fata mi-ar place sa plateasca el desi ma ofer sa-mi platesc partea. Acum vine alta faza: daca el accepta sa-mi platesc partea nu ma ...
Re: Re: Re: Re: Re: stari de greata din 23 mar 2007 11:35 de fragola
daca era sarcina cred ca ma dureau si sanii...la mine nu e cazul.
dar ce fel de consultatie sa fac?
ecografie pelviana? transvaginala ? analiza secretie vaginala? testul pananicolau?
Re: Baietii timizi si viziunea fetelor despre ei din 23 mar 2007 11:24 de dada
O, da...ce poate fi mai incitant...
O relatie cu un barbat "mai sfios, timid", care de fapt, este cat se poate de BARBAT :-`
Re: Increderea si fidelitatea, elemente utopice? din 23 mar 2007 11:12 de dada
Utopic sau nu, din pacate, avem nevoie sa stim ca acordam increderea necesara partenerului si nu suntem tradati, in schimb, de acesta.
Nu suntem construiti pentru a forma perechi pentru o viata , dar nici pentru a putea intelege sau accepta ...
Re: Increderea si fidelitatea, elemente utopice? din 23 mar 2007 10:29 de verdiuc
Increderea si fidelitatea exista,se gasesc. Nu mi se pare ca fidelitatea este o problema atat de pregnanta in viata de cuplu. In relatiile mele nu a fost niciodata vorba de inselat,de nici o parte,si cred ca nu va fi nici de acum incolo. Eu nu ...
Increderea si fidelitatea, elemente utopice? din 23 mar 2007 10:10 de mya
Recent, povesteam cu o prietena despre relatii, barbat, femeie ... Ea a ajuns la concluzia ca increderea si fidelitatea intr-o relatie sunt elemente ce apartin imaginarului, caramazi ce sunt greu de urnit la baza unei relatii, daca nu imposibil. Ce ...
Baietii timizi si viziunea fetelor despre ei din 23 mar 2007 10:03 de mya
Ce parere aveti despre baietii timizi? Va incanta, va determina sa fugiti de rupeti pamantul cand aveti contact cu ei? V-ati implica intr-o relatie cu o astfel de persoana? Sau ati avut parte de o relatie cu un baiat mai sfios, mai nepriceput, timid, ...
Re: Nunta la minut!!! din 23 mar 2007 03:50 de dazza
ExoticoDream,am vazut si eu emisiunea de vreo 2 ori.
Tin minte ca odata una a luat lumanarile pt biserica de la pompe funebre :lol:,de alta culoare,roz si bleu..in loc de albe :lol: Cica era graba mare.
Pe urma,mi se pare ridicol show`ul.Fuge ...
Nunta la minut!!! din 23 mar 2007 02:06 de ExoticDream
Noi discutam aici de organizarea unui nunti pe parcursul unui an intreg, dar ce parere aveti de acel reality-show de la Prima TV, [b]"Nunta in 48 de ore"[/b], care va pune la dispozitie 10000 de lei (noi) si 48 de ore pentru a pune la punct toate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Probleme i din 23 mar 2007 01:17 de ExoticDream
Sa fiu parinte, cred ca as face infarct daca mi-ar disparea copilul chiar si o jumatate de zi! Nu face prostii de genul asta, astfel de teste nu ajuta nimanui, ba chiar risca sa inrautateasca situatia.
A propos, ai mai cumparat florile alea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cat de repede va indragostiti. din 23 mar 2007 01:07 de ExoticDream
Daca datele din profilul tau sunt aproape de realitate, mi se pare ingrijorator faptul ca relatiile tale cu sexul opus se reduc la aventuri de o noapte....
:wacko::wacko::wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru fete.. unde va plac din 22 mar 2007 20:54 de Coracao
Nu pe fata fetei pt ca mi-ar da impresia ca ii curva...chiar daca nu ii.In prezervativ,vagin sau pe burta ii bine!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 22 mar 2007 19:33 de Pasaroi_Cuminte
Buuun :rolleyes:
Dazza vreau desenul ala ca sa inteleg..
Il faci asa :
Line/pline , trim , crossing ,region
(schimbare UCS),extrude,subtract/intersect/union,bevel/chamfer
,shademode : Gourraud/ 2d Wireframe ( prefer gourraud )
si 3dorbit ...
Re: Re: Re: pentru fete.. unde va place sa isi dea din 22 mar 2007 19:28 de SORIN28
Hei, coana preoteasa, nu te mai da lovita. Fostul tau iubit unde ejacula?! Doar in prezervativ?:ok:
Re: Re: pentru fete.. unde va place sa isi dea dru din 22 mar 2007 19:25 de bebysa
:x:x:x:x:x:xce scarbosi sunteti frate...in prezervativ nu va mai place sa ejaculati??:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x daca vreti in alta parte exista si curve...:x:x:x
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Casatoria...ca din 22 mar 2007 18:54 de ExoticDream
2-4 saptamani mi se par un timp prea scurt. Tinuta ti-o alegi din timp pentru ca gusturile nu se schimba de azi pe maine in materie de asa ceva, stii de la inceput daca vrei rochie alba, lunga, cu trena sau fara, pentru restaurant si eventual ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Casatoria...cand s din 22 mar 2007 18:34 de ExoticDream
Nici n-am spus ca ai avea note mici, ci doar ca exista diferente foarte mari intre pretentiile si felul in care se dau notele la diferite facultati. Zilele trecute cineva se minuna ca sunt facultati unde se merge la scoala intre 6 si 10 ore ...
Pagina 2307 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
18 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||