Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu am avut

din 25 mar 2007 12:55 de wave

uff si mai e ceva alaltaieri m-a intrebat cat de bine vb engleza pt ca ar vrea sa-mi auda vocea intr-o zi .. :mellow:like the saying language is the beginig of the missunderstandings...inca nam decis nimic desi el a facut glume pe seama ...

Re: De ce intra atat de usor?

din 25 mar 2007 09:54 de Pasaroi_Cuminte

S-ar putea sa nu fi singurul pe Linie la intrarea in tunel :-`

Re: De ce intra atat de usor?

din 25 mar 2007 04:29 de Bursucu

era excitata, librifiere = muschii vaginului se dilata... parerea mea : mai rarutz ca-i mai dragutz...:love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurge un avort?

din 25 mar 2007 02:32 de LonelyGirl

Un copil e o responsabilitate.Nu il poti aduce pe lume doar pt ca daca se intampal il vrei. Nu m-am intrebat ce as face daca as ramane insarcina(probabil pt ca nu e cazul) dar ma gandesc ca tot un pacat ar fi si sa faci un copil si sa nu ii poti ...

Re: Iubirea invinge orice ?!?

din 25 mar 2007 01:54 de LonelyGirl

Asta e un subiect complicat :) Din proprie experienta as spune NU, iubirea nu invinge orice.Nu iubirea simpla, nu iubirea adevarata a unui singur partener. Probabil, daca exista iubire adevarata si daca este simtita de ambii atunci da, poate ...

Re: Cat de repede va indragostiti... iubiti... uit

din 25 mar 2007 01:39 de LonelyGirl

1-2 e greu sa fac o apreciere si o delimitare exacta intre momentul indragostelii si iubirii.oricum..nu prea mult :) 3.cred ca o iubire nu se uita niciodata.isi pastreaza un loc in suflet chiar daca dupa ea urmeaza o alta iubire. 4.gasiti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu am avut nic

din 24 mar 2007 21:32 de Stranger_to_love

Eu cred ca tu vrei neaparat sa-mi am o prietena care e din alt oras. :lol: Acum pe bune nu am cunoscut pana acum o fata din alt oras oras si sa-mi placa de ea mult de tot ,dar sa zic "e din alt oras" nu ma bag.DEci mai caut. Eu totusi ...

Re: Re: Re: Re: Lipsa atentiei partenerului

din 24 mar 2007 19:30 de stefanoski

Total de acord. Lipsa de atentie din partea partenerului poate aparea tocmai din cauza ca intervine monotonia, vina nefiind a unuia singur...

Re: Re: Re: Iubirea invinge orice ?!?

din 24 mar 2007 19:14 de stefanoski

Este usor sa spui ca iubirea poate invinge orice ii sta in cale. Si frumos sa crezi acest lucru. Eu insa sunt de parere ca iubirea este cel mai puternic sentiment, dar care, din pacate nu invinge chiar orice. Sunt boli pe care iubirea nu le vindeca, ...

Re: Re: Re: Razbunarea - arma prostului?

din 24 mar 2007 19:05 de stefanoski

nuuu nu nu nu !! Nu te lua dupa el. probabil iar are ceva la bord... Nu-i face rau ! las-o sa fie cu cine vrea, nu te mai impotrivi, nu-i mai arata ca te afecteaza. Pe scurt : fii nepasator :ok: Decat sa-ti prerzi timpul gandindu-te cum sa-i faci ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat valoreaza fund

din 24 mar 2007 17:41 de mya

Cat mai departe de tine!:ok: Nu cred ca o sa ma satisfaci din nici un punct de vedere, mister, asa ca de ce sa mai pierdem timpul ?!?! Nu, n-as putea sa ma gandesc, subscriu, mi-as pierde timpul. Le las pe altele sa-ti arate tot ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat valoreaza fundul u

din 24 mar 2007 16:55 de VladX

dar unde e spiritul de sociabilitate din tine? omu e sociabil ...sau te temi sa bei o cafea cu mine? :) .. is nou in buc ( asta daca reusesc sa ajung )..si te las pe tine sa alegi locul ( daca e un caffe shop sar dormitorul tau :P ) .. ai putea ...

Re: Re: Razbunarea - arma prostului?

din 24 mar 2007 16:37 de VladX

daca o ierti ... vei incepe sa ii ierti si pe alti care te "calca" pe coada..si vei ajunge un nimeni ..asa ca sfatu meu e sa ii faci rau..asa ve-i demonstra si ei si altora..ca nu e de joaca cu tine P.S. sa stii ca razbunarea e chiar dulce..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat valoreaza fundul unei

din 24 mar 2007 12:07 de mya

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Nu m-am putut abtine! Drum bun, cale batuta, ai grija cu fetele din Bucuresti, la unele nu trebuie sa cauti inteligenta cu lupa si nu sunt chiar atat de usor de manipulat! Ne povesteti experienta la intoarcere, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cat valoreaza fundul unei fete

din 24 mar 2007 11:27 de VladX

/ego din mine on mia saptamana viitoare e posbil sa trec prin bucuresti ..am o treaba la ambasada frantei..da un pm cu un nr de telefon ..poate ne intalnim la o cafea..sa vedem daca esti asa "speciala" ..

Re: Durere la penetrare

din 24 mar 2007 11:09 de Bursucu

consulta un medic ginecolog si el iti va raspunde la toate intrebarile si te va ajuta sa scapi de usturime...:ok:

Re: Re: Re: Re: Cat valoreaza fundul unei fete?

din 24 mar 2007 10:59 de mya

Si daca are un posterior "fain" da-o naibii de personalitate "faina", nu prea o sa mai conteze, nu ? Si eu care credeam ca te indreptai ... :`:`:`:`

Re: Re: Re: Cat valoreaza fundul unei fete?

din 24 mar 2007 10:56 de VladX

fundul conteaza destul de mult .. cel putin pentru mine..chiar pt mine conteaza mai mult ca sanii..DAR..daca fata are o personaliate super faina ..stie cum sa vb ..nu e doar cu nasu pe sus..poate sa aiba chiar un fand plin de celulitata, lasat..ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de repede va indragost

din 24 mar 2007 10:28 de VladX

d c ti se pare asa ceva ingrijorator? nu toti ne dorim sa aveam copii sa ajungem batrani intr-o casa cu un gardut verde.. unor le place sa abuzeze de corpul lor la maxim sa sa sara din pat in pat ..ies putin din "tipar" ..dar e chiar ceva asa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce au n

din 24 mar 2007 03:44 de ExoticDream

Paralelismul matematico-metaforic nu este perfect.... Pentru a aplica teorema lui Rolle ne trebuie un interval inchis, adica admitem ca relatia se incheie la un moment dat sau se desfasoara pe o reuniune de intervale inchise. In plus, functia ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2304 din 3732
«   1 ... 2301   2302   2303   2304   2305   2306   2307 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare