Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jocul nr. 6: Ce-ar din 26 mar 2007 19:24 de stefanoski
Nu ne-am adapta niciodata si probabil ne-am manca intre noi.
intrebare : Ce-ar fi daca animalele ar avea grai ? :,
Re: Re: Question pour un champion... din 26 mar 2007 19:04 de the_gogu
mda trebuia sa astepti confirmarea mea dupa reguli, dar m-am gandit mai bine sa stergem regula asta(bine...ideea a fost "furata" de mine din alta parte si am scris toate regulile dar acum mi-am dat seama ca asta nu trebuia s-o mai scriu), eu nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jocul nr. 6: Ce-ar fi din 26 mar 2007 17:13 de mya
Pretind sa se raspunda si intrebarii mele B)
Here it comes:
Am atinge o noua sfera a socializarii, dincolo de comunicarea om-om, am descoperi cu siguranta noi taine si fatzete necunoscute ale lumii.
Intrebare:
[b]Ce-ar fi daca am locui in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jocul nr. 6: Ce-ar fi daca din 26 mar 2007 16:59 de camelot
Dar asta facem zi de zi, atunci cand dormim S. Somnul este o alternativa a ceea ce numim noi "real".
Ce-ar fi daca am putea vorbi cu animalele?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jocul nr. 6: C din 26 mar 2007 16:52 de mya
S-ar constitui doua tabere, contrare in mentalitati, s-ar diminua universul la un moment dat, iar din respectiva clipa, dintr-un intreg diversificat, ar rezulta banalitate, spirite cu aceeasi gandire plicticoasa si statica, fiinte cusute dupa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jocul nr. 6: C din 26 mar 2007 16:48 de bebysa
eu as alege-o pe cea scurta si plina de picanterii.nici acum nu imi doresc sa traiesc prea mult pentru ca stiu ca m-as plictisi de moarte.e obositor sa traiesti si sa nu prea ai ce face(in mod sigur prefer sa traiesc putin si sa mor fericita ca am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jocul nr. 6: Ce-ar din 26 mar 2007 16:38 de ExoticDream
Good question! Usor retoric m-as intreba daca as avea curajul sa traiesc totul intr-o zi, stiind ca a doua zi se va fi spulberat pentru totdeauna.... Cred ca toti am dori sa ni se implineasca cea mai ascunsa si dulce dorinta, dar cati am putea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jocul nr. 6: Ce-ar fi din 26 mar 2007 16:32 de mya
Intrebare:
[b]Ce-ar fi daca ni s-ar asterne lumea la picioare pentru o zi, intrebandu-ne care ne este cea mai mare dorinta?[/b]
:,:,:,:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jocul nr. 6: Ce-ar fi daca din 26 mar 2007 16:29 de mya
Ar fii diabolic de gustos :~*:heart:
(intrucat ne-am depasi conditia, am evada din cotidian, din banalul care ne imprejmuieste zilnic, din violeta monotonie a vietii)
Re: Re: Re: Prietena mea se intalneste cu cel pe c din 26 mar 2007 16:22 de ExoticDream
Pai daca intervine "medicul", aspirina oricum nu ajuta la nimic, dar se rezolva problema, scorul devine 2-2, multimea functiilor posibile este limitata la 2, iar corespondenta care cu cine nu cred sa fie esentiala (mai ales la varsta ...
Re: Re: Re: Re: Re: De ce intra atat de usor? din 26 mar 2007 16:21 de bebysa
hmmm dar a facut cineva exercitiile si au dat roade?vaginul se reface si dupa o nastere si voi imi spuneti mie ca daca o faci de mai multe ori te largesti???:`:`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema rusinoasa din 26 mar 2007 16:17 de mirela
ai f.mare dreptate...insa...unde putem gasi semenea baietzi kre sa aiba rabdare?:P
Re: Re: Re: Re: Re: Jocul nr. 6: Ce-ar fi daca.... din 26 mar 2007 16:14 de ExoticDream
Am face infinit mai putine greseli.... cel putin nu le-am repeta pe cele despre care stim sigur ca ne-au adus necazuri multe-multe, regrete, pareri de rau, lacrimi....
Ce-ar fi daca am putea evada din cand in cand in fante de timp paralel? ...
Re: Jocul nr. 7: Fara DA sau NU! din 26 mar 2007 16:13 de bebysa
depinde cat de neobisnuite sunt locurile.imi place imprevizibilul,si este destul de incitant un loc neobisnuit.Cred ca daca m-as gasi intr-o situatie ca cea mai sus prezentata mi-ar fi destul de greu sa refuz.
Intrebare:V-ati inselat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Jocul nr. 6: Ce-ar fi daca.... din 26 mar 2007 16:11 de ExoticDream
Pe rand, pe rand..... altfel ne incurcam!!! Daca cineva ti-a luat-o inainte, pastreaza-ti intrebarea pentru un moment in care poti sa raspunzi la o alta intrebare...
:ok::ok::ok:
Re: Re: Re: Re: Jocul nr. 6: Ce-ar fi daca....? din 26 mar 2007 16:02 de bebysa
Eu raspund dar vreau sa se raspunda si la intrebarea mea:am fi excitati tot timpul si am avea un zambet permanent pe fata.
Ce-ar fi daca am putea da timpul inapoi?
Re: Re: Re: Jocul nr. 6: Ce-ar fi daca....? din 26 mar 2007 15:59 de mya
Universul ar deveni marginit, banal, nu ar mai exista spontaneitate si greseala, intrucat vom sti mereu ce ne asteapta.
Ce-ar fi daca am avea vise erotice constant?
:love::love::~*:~*
Re: Re: Re: Jocul nr. 6: Ce-ar fi daca....? din 26 mar 2007 15:59 de bebysa
Eu sunt PRO pentru ca imi place sa stiu ce mi se va intampla.Dar pe de alta parte nu ar fi bine pentru ca ar deveni totul monoton,ar disparea imprevizibilul,am afla si lucrurile neplacute care ni se vor intampla si cred ca am deveni niste oite ...
Re: Re: Jocul nr. 6: Ce-ar fi daca....? din 26 mar 2007 15:56 de ExoticDream
Pe de o parte ar fi bine pentru ca am scapa de o multime de necazuri cauzate de presupunerile adesea eronate pe care le facem in privinta gandurilor celorlalti, iar pe de alta parte ar fi trist pentru ca ne-am da seama cat de falsi sunt cei din ...
Re: Jocul nr. 6: Ce-ar fi daca....? din 26 mar 2007 15:48 de bebysa
Daca nu ar exista iubirea am fi niste animale...ne-am baza doar pe instincte.
Ce-ar fi daca am putea citi gandurile celorlalti?
Pagina 2301 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||