Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viata din 27 mar 2007 20:49 de VladX
vad ca stii sa folosesti cuvinte..dar imi spui mie ca tu nu ai iesit niciodata doar voi fetele intr-un club ( chiar daca erai intr-o relatie de xxxx ani ) .. si nu ai pus ochi pe un tip care arata bine.. un flirt mic..si poate te-ai oprit ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani ati din 27 mar 2007 20:26 de stefanoski
Mai Simo eu nu-mi amintesc sa fi vorbit vreodata cu tine pe messenger :wacko:
Re: Jocul nr. 7: Fara DA sau NU! din 27 mar 2007 19:01 de Nekunoskuta
Crezi ca acest joc are vreun rost?
Parerea mea este ca acest joc are mari sanse sa fie inutil pentru ca una e sa raspunzi in scris, pe un forum, avand timp nelimitat si posibilitatea unul "backspace" si alta e sa raspunzi in timp real, "live", in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce intra atat de usor? din 27 mar 2007 18:44 de Nekunoskuta
Discutam prea mult pe o tema simpla si care are un raspuns si mai simplu "lubrifiere mare si experienta sexuala putina".
Daca o faci de multe ori [b]NU[/b] te largesti! Vaginul se poate largi putin dupa ce nasti.
Exercitiile Kegel ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi se pare........ din 27 mar 2007 18:40 de Nekunoskuta
Hai sa facem o mica incursiune in institutia numita "casatorie": casatoria presupune uniunea pe viata a barbatului cu femeie, uniune bazata pe dragoste, intelegere, fidelitate si respect reciproc (printre multeeee altele). DACA exista aceste ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce-ar fi daca.....? din 27 mar 2007 17:58 de Pasaroi_Cuminte
Pe Pamant , nicaieri nu-i mai bine ca acasa :lol:
[b] Cum te-ai vedea peste 10 ani ? [/b]
Re: Re: Re: Care credeti ca sunt minunile lumii mo din 27 mar 2007 17:51 de Pasaroi_Cuminte
1.Pt ca fara Dumnezeu nimic nu se poate iar ceea ce s-ar putea fara el ar fi sterp.
2.Ceea ce a reusit Crestinismul nu vor putea sa faca oamenii in veci vecilor.
3.Crestinismul a pregatit omul pentru evolutie .Evolutia omului a capatat o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce-ar fi daca.....? din 27 mar 2007 17:41 de ExoticDream
As imparti oamenii in perechi (pe criterii rationale) si le-as darui iubire.....
[b]Ce-ar fi daca vi s-ar darui o excursie gratuita in orice punct al Universului, unde ati pleca?[/b]
:love::love::love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru fete.. din 27 mar 2007 17:38 de bebysa
crezi ce vrei.cu sexul oral sunt de acord ca o continuare a preludiului...sex anal...no way... vrei sex anal? nici nu stii cati barbati ar fi dispusi sa incerce cu tine.vezi intai tu cum e si daca tie iti place promit ca fac si eu
Re: Re: Re: Re: Question pour un champion... din 27 mar 2007 17:32 de valentine
Cate grame de par am eu pe maini?
Ia intrebare...daca tot te atrag astfel de "idiotenii":rolleyes:
Hai,pana nu raspunde unu la intrebarea asta,nu putem trece la urmatoarea intrebare.
Deal?
P.S the_gogu nu te supara ca se face ...
Re: Re: Re: Question pour un champion... din 27 mar 2007 16:19 de mya
Alt+F4 daca "este" probleme privind postul:ok:!
Cauta si vei gasi!:ok: Este, este a naibii de sigura sursa! Verificata si para verificata!
Noi da, in privinta ta imi ridic cateva semne de intrebare in schimb. Ia mai lasa SEX-UL si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru fete.. unde din 27 mar 2007 16:02 de VladX
de curiozitate bebica? de anal de parere ai ? :D
btw acu vad ca ai 17 anisori ..si asta explica multe :)) . Presupun cand esti cu prietenul tau ..il mangai oleaca .. ii zambesti si e in pozitie de "sculat" no? ... e ai sa vezi cu timpul are ...
Re: Re: Re: Baile fierbinti scad fertilitatea masc din 27 mar 2007 16:00 de VladX
bebica daca ramai fara.. call me ..:D .. is bine dotat :D
Re: Re: Question pour un champion... din 27 mar 2007 15:16 de valentine
Daca mai puneti intrebari dastea idioate,cum erau si cuvintele cu care sa se faca versuri de la "tot romanul s-a nascut poet",eu personal va sterg mesajul...
Adica de ex intrebarea de mai sus este cat se poate de idioata intrucat nu exista ...
Re: Iau corect anticonceptionalele? din 27 mar 2007 15:07 de Bursucu
faci pauza neaparat 7 zile si in a-8-a iei nu conteaza daca ti-a venit ciclul sau nu... citeste prospectul anticonceptionalelor si te vei lamuri...
Re: Re: Re: mi se pare........ din 27 mar 2007 14:34 de Bursucu
nu poti sa stii preferintele tuturor...fiecare cu ale lui...de exemplu de unde stii ca eu nu vreau o virgina?aici sunt pareri impartite...e adevarat ca virginele se gasesc mai greu si de aceea nu mai sunt asa cautate pt varsta la care se incepe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi se pare........ din 27 mar 2007 14:20 de puiut
eu cred ca daca nu te casatoresti virgina toata viata sotu te numeste curva...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu din 27 mar 2007 12:59 de wave
am un BIG QUESTION!!!!
Exista 'pesti' pe forumuri???
exemplu Noi2 .....dupa ce am conversat cat cei 2(colegu meu+ englezu) la un loc in 2 luni timp de 1 saptamana:,azi mi-a propus sa ne intalnim saptamana asta(joi)...nu stiu ce sa fac ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: help.pls. din 27 mar 2007 11:53 de Guest
Ai nimerit, in caz ca ai accesat, alta pagina, alt link. Acolo, la site-ul dat de mine, pe pag. 2, din 4, sunt , doar, 2 masculi si 3 tipe. Era, mai simplu sa intri, fara sa te inregistrezi, daca-l accesai de ieri. Daca, nu l-ai accesat ieri, fara ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani ati fac din 27 mar 2007 11:48 de Guest
Ti se pare ca sunt rea cu el? Nu. Oricum, daca, are nelamuriri in privinta tonului meu, se descurca. Ma intreba si pe messenger.
Pagina 2299 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||