Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viata

din 27 mar 2007 20:49 de VladX

vad ca stii sa folosesti cuvinte..dar imi spui mie ca tu nu ai iesit niciodata doar voi fetele intr-un club ( chiar daca erai intr-o relatie de xxxx ani ) .. si nu ai pus ochi pe un tip care arata bine.. un flirt mic..si poate te-ai oprit ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani ati

din 27 mar 2007 20:26 de stefanoski

Mai Simo eu nu-mi amintesc sa fi vorbit vreodata cu tine pe messenger :wacko:

Re: Jocul nr. 7: Fara DA sau NU!

din 27 mar 2007 19:01 de Nekunoskuta

Crezi ca acest joc are vreun rost? Parerea mea este ca acest joc are mari sanse sa fie inutil pentru ca una e sa raspunzi in scris, pe un forum, avand timp nelimitat si posibilitatea unul "backspace" si alta e sa raspunzi in timp real, "live", in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce intra atat de usor?

din 27 mar 2007 18:44 de Nekunoskuta

Discutam prea mult pe o tema simpla si care are un raspuns si mai simplu "lubrifiere mare si experienta sexuala putina". Daca o faci de multe ori [b]NU[/b] te largesti! Vaginul se poate largi putin dupa ce nasti. Exercitiile Kegel ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi se pare........

din 27 mar 2007 18:40 de Nekunoskuta

Hai sa facem o mica incursiune in institutia numita "casatorie": casatoria presupune uniunea pe viata a barbatului cu femeie, uniune bazata pe dragoste, intelegere, fidelitate si respect reciproc (printre multeeee altele). DACA exista aceste ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce-ar fi daca.....?

din 27 mar 2007 17:58 de Pasaroi_Cuminte

Pe Pamant , nicaieri nu-i mai bine ca acasa :lol: [b] Cum te-ai vedea peste 10 ani ? [/b]

Re: Re: Re: Care credeti ca sunt minunile lumii mo

din 27 mar 2007 17:51 de Pasaroi_Cuminte

1.Pt ca fara Dumnezeu nimic nu se poate iar ceea ce s-ar putea fara el ar fi sterp. 2.Ceea ce a reusit Crestinismul nu vor putea sa faca oamenii in veci vecilor. 3.Crestinismul a pregatit omul pentru evolutie .Evolutia omului a capatat o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce-ar fi daca.....?

din 27 mar 2007 17:41 de ExoticDream

As imparti oamenii in perechi (pe criterii rationale) si le-as darui iubire..... [b]Ce-ar fi daca vi s-ar darui o excursie gratuita in orice punct al Universului, unde ati pleca?[/b] :love::love::love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru fete..

din 27 mar 2007 17:38 de bebysa

crezi ce vrei.cu sexul oral sunt de acord ca o continuare a preludiului...sex anal...no way... vrei sex anal? nici nu stii cati barbati ar fi dispusi sa incerce cu tine.vezi intai tu cum e si daca tie iti place promit ca fac si eu

Re: Re: Re: Re: Question pour un champion...

din 27 mar 2007 17:32 de valentine

Cate grame de par am eu pe maini? Ia intrebare...daca tot te atrag astfel de "idiotenii":rolleyes: Hai,pana nu raspunde unu la intrebarea asta,nu putem trece la urmatoarea intrebare. Deal? P.S the_gogu nu te supara ca se face ...

Re: Re: Re: Question pour un champion...

din 27 mar 2007 16:19 de mya

Alt+F4 daca "este" probleme privind postul:ok:! Cauta si vei gasi!:ok: Este, este a naibii de sigura sursa! Verificata si para verificata! Noi da, in privinta ta imi ridic cateva semne de intrebare in schimb. Ia mai lasa SEX-UL si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru fete.. unde

din 27 mar 2007 16:02 de VladX

de curiozitate bebica? de anal de parere ai ? :D btw acu vad ca ai 17 anisori ..si asta explica multe :)) . Presupun cand esti cu prietenul tau ..il mangai oleaca .. ii zambesti si e in pozitie de "sculat" no? ... e ai sa vezi cu timpul are ...

Re: Re: Re: Baile fierbinti scad fertilitatea masc

din 27 mar 2007 16:00 de VladX

bebica daca ramai fara.. call me ..:D .. is bine dotat :D

Re: Re: Question pour un champion...

din 27 mar 2007 15:16 de valentine

Daca mai puneti intrebari dastea idioate,cum erau si cuvintele cu care sa se faca versuri de la "tot romanul s-a nascut poet",eu personal va sterg mesajul... Adica de ex intrebarea de mai sus este cat se poate de idioata intrucat nu exista ...

Re: Iau corect anticonceptionalele?

din 27 mar 2007 15:07 de Bursucu

faci pauza neaparat 7 zile si in a-8-a iei nu conteaza daca ti-a venit ciclul sau nu... citeste prospectul anticonceptionalelor si te vei lamuri...

Re: Re: Re: mi se pare........

din 27 mar 2007 14:34 de Bursucu

nu poti sa stii preferintele tuturor...fiecare cu ale lui...de exemplu de unde stii ca eu nu vreau o virgina?aici sunt pareri impartite...e adevarat ca virginele se gasesc mai greu si de aceea nu mai sunt asa cautate pt varsta la care se incepe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: mi se pare........

din 27 mar 2007 14:20 de puiut

eu cred ca daca nu te casatoresti virgina toata viata sotu te numeste curva...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu

din 27 mar 2007 12:59 de wave

am un BIG QUESTION!!!! Exista 'pesti' pe forumuri??? exemplu Noi2 .....dupa ce am conversat cat cei 2(colegu meu+ englezu) la un loc in 2 luni timp de 1 saptamana:,azi mi-a propus sa ne intalnim saptamana asta(joi)...nu stiu ce sa fac ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: help.pls.

din 27 mar 2007 11:53 de Guest

Ai nimerit, in caz ca ai accesat, alta pagina, alt link. Acolo, la site-ul dat de mine, pe pag. 2, din 4, sunt , doar, 2 masculi si 3 tipe. Era, mai simplu sa intri, fara sa te inregistrezi, daca-l accesai de ieri. Daca, nu l-ai accesat ieri, fara ...

Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani ati fac

din 27 mar 2007 11:48 de Guest

Ti se pare ca sunt rea cu el? Nu. Oricum, daca, are nelamuriri in privinta tonului meu, se descurca. Ma intreba si pe messenger.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2299 din 3732
«   1 ... 2296   2297   2298   2299   2300   2301   2302 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare