Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: De ce intra atat de usor?

din 26 mar 2007 15:45 de bebysa

nu prea inteleg...chiar e adevarata chestia asta cu largirea si cu exercitiile de "recuperare"?a incercat cineva?poate nu e de vina fata.poate ca baiatul are ceva prea mic...si ca sa se acopere pe el...zice ca ea e prea larga:`:`:`

Jocul nr. 6: Ce-ar fi daca....?

din 26 mar 2007 15:39 de ExoticDream

Ce-ar fi daca ne-am mai juca un pic? Am gasit alta traznaie, regulile sunt asa: Fiecare jucator raspunde la intrebarea pusa de jucatorul anterior, apoi adreseaza si el o intrebare care trebuie sa inceapa cu secventa "Ce-ar fi daca.....?", la care ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 mar 2007 15:38 de bebysa

hey...nu...glumeam si eu cu el...sper ca nu ma luati in serios.dar el stie ca nu ma bag.:unsure:ne cam cunoastem:~*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 26 mar 2007 15:32 de ExoticDream

Chiar daca tu nu esti libera? Sau esti implicata intr-una din acele relatii moderne? :unsure::unsure::unsure:

Re: Cat de repede va indragostiti... iubiti... uit

din 26 mar 2007 11:55 de Guest

1.Ma-ndragostesc repede, iubesc, greu(rar). 2. De timpul necesar intalnirii persoanei respective. 3. N-am uitat persoana respectiva. 4. vezi raspunsul de la punctul 3 5. vezi raspunsul de la punctul 3.

Re: Re: Care credeti ca sunt minunile lumii modern

din 26 mar 2007 09:35 de mya

Citisem acum ceva timp, facundu-se o trecere in revista a celor mai moderne si scumpe hoteluri din lume, ca cel din Dubai este devansat de vreo altele 6-7 (daca nu ma inseala memoria). Astfel devansat, faimosul hotel din Dubai, se incadreaza doar ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce chestii va

din 26 mar 2007 04:32 de the_gogu

ma enerveaza in general ceea ce ma enerveaza si acum:nu pot sa adorm (m-am tampit cred ca am zis in trei locuti acelasi lucru) ma enerveaza aia doi care stau in banca din fata mea de la liceu, cred ca saptamana asta o sa se intample ceva.si...mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta

din 26 mar 2007 03:52 de the_gogu

nu stiu daca am voie sa postez o adresa de pe alt site dar iti dau sa citesti un articol doar despre sani, pana la ce varsta crec, din ce sunt formati si cum sa-i "improvizezi" citeste ca merita: Pentru un decolteu de invidiat nu doar sanii trebuie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta cres

din 26 mar 2007 03:04 de the_gogu

gata am gasit: 2. Cresc si dupa adolescenta. Desi schimbarea de forma se petrece in pubertate, sinii nu ajung la dimensiunea lor finala decit dupa ce implinesti 20 de ani(apropo cati ani ai?). Apoi, sinii nu mai cresc decit daca te ingrasi, ramii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta cresc sa

din 26 mar 2007 02:55 de the_gogu

uite nu am inca un rasp. la intrebarea ta nu am avut timp acum sa caut dar am gasit ceva daca te intereseaza despre sani cum poti sa-i "imbunatatesti" putin: pt decolteu si sani: luati pastile de vitamina C, le pisati bine bine de tot, si va ...

Re: Nu am prieteni

din 26 mar 2007 02:05 de the_gogu

acel inca imi spune ca inca mai poti sa te duci si ca ai capacitatea necesara aproape tot ce iti trebuie, daca e asa cum vad eu ar fi bine sa lasi deocamdata gandul la afara si sa te inscrii la o facultate unde ai putea avea parte de un nou ...

Re: Lipsa atentiei partenerului

din 26 mar 2007 01:56 de ExoticDream

Din nefericire, se intampla.... des, chiar si la "case mari", adica in cadrul unor relatii care merg bine.... Nekunoskuta are dreptate, si eu consider comunicarea ca fiind calea cea mai sincera pentru lamurirea lucrurilor, dar stiti cum se petrec ...

Re: Re: Re: Re: Re: Alcoolul si parintii...

din 26 mar 2007 00:12 de bebysa

si acum ce vrei? compatimire?vrei sa ne fie mila de tine ca il loc sa nu ajungi ca ai tai preferi sa le urmezi exmplul si sa duci prostia mai departe....ca preferi sa distrugi viata ta...sa iti bati joc de ea si de inca o groaza de fete?vrei sa te ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bancu

din 25 mar 2007 23:18 de bebysa

Era odata un englez,un francez si un tigan.Ii cheama imparatul intr-o zi si le spune: -Daca treceti podul fara sa va manance crocodilul p*** va dau fata de sotie si jumate de imparatie.Daca va mancat-o eu imi dau seama ca aveti vocea subtire.Daca va ...

Re: Re: Re: Alcoolul si parintii...

din 25 mar 2007 23:01 de LonelyGirl

Nu te-a judecat nimeni.As avea de scris f multe aici dar nu stiu de unde sa incep si nici nu stiu cum as putea incheia.Daca ai chef sa asculti parerea si povestea mea lasa-mi un mesaj cu is-ul tau de mess.

Re: Re: Re: Alcoolul si parintii...

din 25 mar 2007 23:00 de stefanoski

Despre faza cu taieturile, daca e adevarat....no coment :mellow: Si parintii mei se cearta, si eu am facut eforturi disperate sa-i opresc, dar nu s-a ajuns la bataie si nici la politie. Nu bautura este solutia pentru rezolvarea avestor ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Razbunarea - a

din 25 mar 2007 22:49 de stefanoski

uite ca eu sunt la scoala si nu sunt toate roz...am si eu supararile mele ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bancuri

din 25 mar 2007 22:43 de stefanoski

Un barbat intra intr-un magazin. vanzatoarea il intreaba: - Ce doriti? - Nu va suparati, as vrea o cutie de vopsea verde, cea mai buna pe care o aveti. - Cum sa ma supar? platiti si va dau, nici o problema. Plateste omul, isi primeste ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Razbunarea - arma

din 25 mar 2007 22:33 de VladX

are multa importanta .. cand ajungi sa lucrezi ..sau mai ales daca esti intr-o pozitie de conducere ..vezi cum e viata ..cat esti la scoala toate is roz ..dar cand cresti ..gandesti altfel

Re: Re: Re: Re: E normal sa transpiri in timpul ac

din 25 mar 2007 22:20 de bebysa

mie tre sa imi desenezi:-`:rolleyes:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2302 din 3732
«   1 ... 2299   2300   2301   2302   2303   2304   2305 ... 3732   »

loading...