Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: mi se pare........

din 27 mar 2007 11:14 de Guest

Nu de-asta, divorteaza femeile. Nu pentru ca s-au casatorit virgine. Cred ca exista un procent redus al femeilor care s-au casatorit virgine si care divorteaza. Motivele lor, al celor casatorite virgine si divorteaza sunt, violenta fizica si ...

Re: Propunere primavaratica

din 27 mar 2007 11:04 de Guest

Cred ca, are dreptate stefanosky. Cel putin teoretic, are dreptate, in sensul, ca accesand linkul sexspert.ro, vezi scris, totul despre sex, viata sexuala. In schimb, daca, accesezi singur.ro, scrie, locul preferat de intalniri, matrimoniale, ...

Re: Re: Re: Mi se pare........

din 27 mar 2007 10:59 de d-_-b

cine ti-a spus tie bebysa ca e o regula generala asta? crezi ca daca eu mi-as lua o virgina..si sa zicem ca ne potrivim...aceasta ma va parasi ca va vrea si altceva?

asfd

din 27 mar 2007 10:47 de asfasgfasd

bebysa....atunci cand vei iubi...te vei gandi daca o vei face saunu..In momentul asta tu spui clar ca nu..dar daca vei face sex oral..sa zicem..iubitului tau..se prea poate sa iti ejaculeze in gura. Am auzit multe fete..ca vai ca nu se poate asa ceva ...

Re: Re: Re: Re: Re: ce-ar fi daca.....?

din 27 mar 2007 07:29 de mya

Ca universul fara Dumnezeu, solul fara vegetatie, mediul fara vietuitoare, ca un intreg necompletat, ca un pahar ce asteapta vesnic a fi umplut. [b] Cum ar fi daca am detine cifrul Universului, daca am deveni Dumnezeu pentru o singura zi?[/b]

Re: Re: Re: Re: ce-ar fi daca.....?

din 27 mar 2007 03:17 de Pasaroi_Cuminte

Pai traim in intuneric.Mai toti ratacim (unii cu speranta altii fara speranta iar restul se lasa purtati de val ) [b] Cum ar fi femeia fara barbat ? Dar invers ? [/b]

Re: Re: Re: ce-ar fi daca.....?

din 27 mar 2007 01:37 de mya

Ar fi un mare dezavantaj pentru tipii al caror scop este de a agata fetele cand merg in club :ok: [b] Ce-ar fi daca am trai in intuneric?[/b]

Re: Re: ce-ar fi daca.....?

din 27 mar 2007 01:12 de camelot

Productia filmelor de acest tip ar prolifera masiv. Sau in orice caz,ceva inlocuitor. Ce-ar fi daca la intrarea in club ar fi 10 lei intrarea pentru fete,iar baietii ar intra gratuit?

Plimbari cu caini in jur.

din 27 mar 2007 01:06 de camelot

Ma gandesc. Sa continui sau sa fiu nesimtit? Conteaza atat de mult o fatza care care rade si te lasa paf,si una care este obosita,si trista,dar totusi este acolo,la chemarea ta? Pe langa aceste masti nu primeaza,totusi continutul probabil alb? ...

Re: ce-ar fi daca.....?

din 27 mar 2007 00:57 de mya

Sa-ti raspund ce n-ar mai fi ... POLUAREA asta criminala! N-ar mai fi femei ce ravnesc dupa bijuterii auto ale barbatilor ... Ar fi destul de mult timp pierdut pentr a ajunge la o anume destinatie. Ar fii aer proaspat, respirabil! [b]Ce-ar fi ...

ce-ar fi daca.....?

din 27 mar 2007 00:23 de stefanoski

m-as duce la prostituate...n-as vrea sa mor virgin :lol: intrebare : ce-ar fi daca n-ar exista autoturismele ??

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jocul nr. 7: Fara DA sau N

din 27 mar 2007 00:19 de stefanoski

Am avut ocazia sa mananc si mi s-a parut scarbos. Am refuzat categoric si chair am fost dezgustat sa privesc pe cineva cum mananca. Daca se va ivi ocazia pe viitor probabilitatea ca eu sa mananc melci este undeva foarte aproape de 0. Intrebare : ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O intrebar

din 26 mar 2007 22:56 de LonelyGirl

Stai linistita, nici pe mine nu m-a intrebat nimeni.Am avut parte de cateva apropuri dar nimci subtil :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jocul nr.

din 26 mar 2007 22:42 de bebysa

cred ca am rade tot timpul...si ne-am ingrozi probabil in anumite cazuri...dar sa privim si partea buna...am economisi o gramada din banii pe care in mod normal ii dadeam pe hainute nici mie nu mi s-a raspuns la intrebare : Daca ati afla ca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Al

din 26 mar 2007 22:39 de bebysa

si daca tot s-a demonstrat ca e caterinca de ce nu muta nimeni subiectul la aberatii si caterinci?e chiar asa greu??

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jocul nr. 6: C

din 26 mar 2007 21:37 de mya

S-ar isca orgia graiurilor pamantesti :wacko::wacko::wacko: Imi repet intrebarea intrucat nimeni nu a raspuns: [b]Ce-ar fi daca toate persoanele ar umbla goale pe strada in sezonul cald al anului?[/b]

Re: Re: Re: Question pour un champion...

din 26 mar 2007 21:22 de mya

Off, mii de scuze, se pare ca graba chiar a stricat treaba in cazul asta! :(:( Se mai ia in considerare intrebarea mea? :D:D:D

Cremele fruttini???

din 26 mar 2007 20:50 de kale

va rog spuneti-mi si mie daca sunt bune cremele fruttini?sau untul de la fruttini?eu caut ceva care sa aibe un miros persistent.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O intrebare

din 26 mar 2007 19:59 de citystar

oare exista mame care sa intrebe pe copil daca a facut sex ? pe mine nu m-a intrebat mama nimic legat de sex pana acum si am 27 de ani. Nimeni din familie, nici macar fratele.

Re: De ce intra atat de usor?

din 26 mar 2007 19:54 de fragola

mai chestia este sa stii unde sa o atingi...zici tu ce e larg sa te acoperi..:p innoti si tu putin ce nu-ti place? sau nu stii tie frica ca te ineci? :-`

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2300 din 3732
«   1 ... 2297   2298   2299   2300   2301   2302   2303 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare