Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: mi-a intarziat

din 28 mar 2007 13:33 de ExcuseMe

Sexul neprotejat, chiar si fara ejaculare nu exclude aparitia unei sarcini. Metoda coitului intrerupt are eficienta de sub 80%. Deci statistic, o data din 5 d-astea nu conteaza daca a ejaculat sau nu.. Folositi prezervativul!

Memento mori

din 28 mar 2007 12:00 de verdiuc

[b]Esti indragostit(ă)?[/b] Intr-adevar, sunt indragostit,dar este inutil pentru ca dragostea din pacate esueaza in a fi reciproca, si prin urmare raman la parerea ca trebuie sa iti gasesti fericirea singur si sa folosesti cum trebuie aceste ...

Eu nu am imaginatie????

din 28 mar 2007 09:00 de verdiuc

Mya, stiu ca atunci cand a fost ocazia eu am fost cel cu imaginatia, numai tu ai fost cea care a refuzat cu obstinatie sa vada dincolo de niste aparente total nesanatoase pentru tine. Imaginatia mea te-ar fi trecut de tot felul de posturi de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Viata de u

din 28 mar 2007 06:22 de mya

Si daca nu are :(( :(( :(( ?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 mar 2007 02:15 de ExoticDream

Ti-a propus sa va intalniti.... CINE??? Un al treilea??? Cam repejor intalnitul asta dupa o saptamana.... chiar arde sa o faceti (intalnirea, nu altceva)? Eu zic sa mai astepti.... daca il interesezi altfel decat sexual, te va mai astepta... un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vi

din 28 mar 2007 02:10 de ExoticDream

Nu, nu am facut asa ceva, dar nu pentru ca baietii pusi pe agatat nu ar veni cu lectia invatata (singura pe care sunt capabili sa o recite), la cuvinte unii sunt mari mesteri, ci pentru ca intotdeauna am perceput relatia ca fiind un tot unitar, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Alcoolul si parintii...

din 28 mar 2007 01:52 de ExoticDream

Nu cred ca subiectul este aberatie/caterinca, am intuit de catva timp ca in spatele acestei inclinatii ciudate catre alcool se ascunde ceva grav. Un om cu o anumita educatie si stare sociala nu se apuca de baut fara motiv, tu ai ales calea asta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce-ar

din 28 mar 2007 01:30 de mya

As reorganiza echipa ce conduce tara (funtiile cele mai importante), asigurandu-ma ca pe "tron", raman persoane competente, cinstite, care vad in propriul bine, si pe cel al omenirii. Totul pentru ca, dupa respectiva saptamana, tarii sa ii fie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce-ar fi d

din 28 mar 2007 01:17 de ExoticDream

As trata-o cu indiferenta (nu exista prea multe vedete autohtone care sa ma incante).... Daca insa ar fi un Cartarescu, o Blandiana sau un zeu al matematicii, mi-ar face placere o discutie la un capucino, un autograf..... [b]Ce-ai face daca ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Question pour un champion...

din 27 mar 2007 23:56 de the_gogu

oricum nu ai dreptul sa pui intrebare ca nu ai rasuns la una:D. si pana la urma jocul asta o sa mai continue sau va fi sters?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Question pour un c

din 27 mar 2007 22:35 de the_gogu

am mai spus si prin alte topicuri ca am luat unele subiecte de pe alte forumuri,daca vrei sa te mai uiti si la timp liber si fun ca am pus un joc conquiztador(apropo vad ca nu mi-a spus nimeni ca la jucat daca nu, jucatil ca meria incercat) de pe ...

Re: Re: Jocul nr. 7: Fara DA sau NU!

din 27 mar 2007 22:18 de mya

Ma mentin pe aceeasi linie: nu este pe placul unei persoane un anumit subiect, se poate, foarte bine, trece peste/trece mai departe! Varietatea comportamentala umana si de a gandi este atat de felurita, incat nu se poate rezuma totul doar la a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce var

din 27 mar 2007 22:12 de unik18

sunt mai mult decat multumita. mersi mult. interesant tot. Am 18 ani(m-ai intrebat tu :p)meris inco o data

Re: Re: Re: Re: Care credeti ca sunt minunile lumi

din 27 mar 2007 22:01 de VladX

in legatura cu crestinismul ..sa vad cine imi raspunde :pirate: daca d-zeu e atotputernic..poate el sa faca un bolovan asa de mare incat el sa nu il poate ridica? :blink: va spun raspunsu mai incolo :d

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce-ar fi daca.

din 27 mar 2007 21:57 de mya

Cu siguranta m-as inscrie la niste cursuri (limbi straine, poate si dansuri) si as calatori muuult. [b]Ce-ai face daca ar tabari o vedeta autohtona pe tine pe strada, sa te sarute, si sa-ti declare ca te place ? [/b]

Re: Nu am prieteni

din 27 mar 2007 21:44 de VladX

vrei sa iti faci prieteni in cartier? .. simplu ia un bax de 24 doze bere si coboara jos unde stii ca stau baieti ..zi-le ca le faci cinste ca ti-o iesit o combinatie... ei o sa accepte ..stai de vb cu ei ..azi un pic... maine un salut pe ...

Re: ejaculare inauntru + postinor ....

din 27 mar 2007 21:36 de ExoticDream

Daca iei corect si cea de a doua pastila, sansele tind la zero, mai ales ca nu esti nici in perioada fertila. Totusi.... aveti grija pe viitor, nu te arunca prea des la Postinor, mai citeste ce scrie pe aici legat de "pastilele-minune". ;););)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Question pour un champ

din 27 mar 2007 21:28 de mya

In ideea de a sublinia ideea sustina de Exotic, intr-adevar, cautand ceva, chiar daca este pe internet, ramai cu informatia respectiva. Lasand la o parte aspectele de "copiere" a jocului, este vorba de cultura generala, informatii, dar cum nu toata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce-ar fi daca.....

din 27 mar 2007 21:28 de ExoticDream

La fel ca si in cazul posibilitatii de a da rewind timpului, daca m-as putea vedea peste 10 ani, mi-as da seama ce greseli am facut si as incerca sa le repar..... [b]Ce-ar fi daca ai castiga o multime de bani la ...

Re: Re: Nu pot s-o fac

din 27 mar 2007 21:16 de BlackBabe

nu prea cred ca stii prin c trec unele...si asta nu depinde neaparat dak iti iubesti partenerul sau nu... uneori este o chestie c tine d fizic,alte ori d psihic sau d amandoua;)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2298 din 3732
«   1 ... 2295   2296   2297   2298   2299   2300   2301 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare