Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Este civilizat sa refuzi un cadou? din 30 mar 2007 18:17 de verdiuc
Am facut asemenea cadouri, si persoana le-a primit desi nu insemnam nimic pentru ea.
Eu intr-o relatie cu o fata, sau o tentativa de asa ceva, fac cadouri in functie de implicare.Daca nu ma implic, nu fac nici un cadou. Au fost putine acele ocazii ...
Prietenul meu nu mai vrea sa facem sex....! din 30 mar 2007 17:37 de koryna
Sunt impreuna cu prietenul meu de 8 luni.Ne intelegem bine...ca sa spun asha.A fost si un timp in care am si dormit la el ( 2 sapt ),iar de aprox o sapt.,am vazut ca nu mai vrea sa se culce cu mine.Aceasta chestie am observat-o demult,i-am pus ...
Este civilizat sa refuzi un cadou? din 30 mar 2007 17:35 de ExoticDream
Candva am invatat ca un cadou nu se returneaza niciodata. Exista insa situatii in care nu prea este bine nici sa accepti.... Ce faci daca, de exemplu, te trezesti cu un dar relativ scump din partea unei persoane care nu inseamna si stii foarte bine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru din 30 mar 2007 17:12 de koryna
Dreptate ai tu Carrie.
Eu una,cel putin,am cam aceleasi obiceiuri.Chiar daca as prefera sa nu se termine in mine,sau pe mine,pana la gat.Dar,din pacate am avut parte si de neplaceri in acest sens...Chiar daca stie ca nu suport sa-mi ajunga ...
Re: probleme cu erectia prima oara din 30 mar 2007 16:12 de DarkAngel
Pai la varsta ta nu cred ca ai cum sa ai probleme de alta natura decat cele provocate de emotii si stres mai ales daca zici ca e prima oara...Calmeaza-te nu te grabi si ai incredere in prietena ta ca iti va arata ce si cum trebuie... in mod normal ...
Re: Re: Re: Aniversare din 30 mar 2007 14:53 de ExoticDream
Multumesc din sufletel, dragilor....., abia acum am vazut postul! In general, nu-mi plac aniversarile, imi par ca au un aer trist, marcheaza trecerea unui timp pe care nu-l mai putem recupera.... In plus, prefer sa fac celor dragi cadouri, nu sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 mar 2007 14:50 de LonelyGirl
Nu merge nici cu enter.Imi arata doar "cautari recente".
Asteptam sa ne raspunda DrSexpert.Il vad online...
Re: Re: Re: Re: din 30 mar 2007 14:45 de ExoticDream
Mi-ar placea enorm ca partenerul sa fie o persoana critica si rationala DACA aceste calitati vin pe fondul unui IQ sensibil peste medie, a fi alaturi de un om care interpreteaza corect totul te face sa te simti intr-un climat.... matematic, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Memento mori din 30 mar 2007 14:35 de ExoticDream
Tu nu ai inteles de-a ce ne jucam aici, n-o sa fiu rea si o sa mai am putintica rabdare inainte sa fac curatenie (tot vine Pastele), poate citesti cu atentie regula jocului si te conformezi.
Aaaaa, sa nu uit....., cand o sa am drum prin ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 mar 2007 14:20 de ExoticDream
739. viteza
(adeseori, daca nu iei decizia la momentul potrivit, risti enorm sa pierzi....)
:mellow::mellow::mellow:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: pentru fet din 30 mar 2007 11:03 de carrie
treaba asta cu "datul drumul" este de mult un subiect de controversa intre femei si barbati.
cat priveste ejaculatul pe fata sau in gura, barbatul vrea sa o faca pentru ca vede in filmele pentru adulti si vrea si el, banuiesc ca le da o senzatie de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat timp l-ati astepta din 30 mar 2007 11:02 de stefanoski
Nu pot sa spun ce va fi, daca voi fi nevoit sa astept. Iubirea orbeste, deci este posibil sa astept...
Sper sa nu fie cazul...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat timp l-ati astepta pe din 30 mar 2007 10:51 de Guest
Eh, asta cu sfaturile de bine, se poarta. Si din pacate, prea multi, isi permit luxul de-a da sfaturi de bine, zic ei. Ma rog, vina este comuna, pt. ca daca, n-ar exista oameni, care gandesc intrebari existentiale despre viata si cuplu, n-ar fi atat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cat timp l-ati astepta pe cel din 30 mar 2007 10:43 de Guest
Macar, vorbeati la telefon, cel putin o data pe saptamana. In toti cei 4 ani?!?
Re: Re: Re: Re: Re: Ciclu neregulat din 30 mar 2007 10:33 de robert_gamer
stiam k nu e pt luat toata ziua :unsure: dar la inceput nu am folosit protectie si...pt a fi linistit a luat..daca nu imi dau drumul in vaginul ei...poate ramane?:~*:wacko:
am inteles...cu ciclul deci se regleaza are 15 ani jumatate eu 16 si 4 luni ...
Re: Sunt oare un prost? din 30 mar 2007 09:45 de Bockscar
DUDE,nu esti prost cum spui u ca ai fi,chestie asta tine de personalitate,si Stalin sau nsuh care dictator avea aceeasi problema,adica se gandea tot timpul ca unii din oamenii lui cei mai apropriati il tradau,asta faci si u!!Incearca sa nu te mai ...
Re: M-am indragostit, desi iubesc pe altul... din 30 mar 2007 09:41 de Bockscar
Cred ca ai avut un crush cu "acel coleg beat" si inca mai ai,dar il iubesti pe prietenul tau enorm.Din cauza asta te simti vinovata si nu vrei sa ii marturiesti ceea ce ai facut.Ti-a ramas pe constiinta chestia asta,si s-ar putea ca de fiecare ...
Re: Prietena mea nu mai este atrasa de mine ca ina din 30 mar 2007 09:35 de Bockscar
In primul rand nu te mai iubeste daca nu mai e atrasa de tine,sau poate nici nu te-a iubit.Ca sa o atragi ca la inceput,incearca vrajeli de genul : comportate cum erai in prima zi cand v-ati intalnit,cand v-ati sarutat etc,dupa aceea ziua ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cat timp l-ati astepta pe cel din 30 mar 2007 08:34 de ...
ah, o completare...
in tot acest timp amicii si rudete imi spuneau sa o las, ca daca a pasit in "lumea civilizata" de atata timp, nu o sa se mai intoarca in "lumea a 3-a" si sa-mi gasesc pe alta, ca fete sunt multe, etc. poate ca am riscat, poate ca ...
Re: Re: Re: Re: Cat timp l-ati astepta pe cel pe c din 30 mar 2007 08:30 de ...
firma la care lucra a trimis-o inai in noua zeelanda, apoi in canada, apoi in sua, cu promisiunea ca "nu o sa aiba de stat mult", ca e vorba doar de training...si uite asa, s-au adunat anii, vorbeam doar la telefon minim o data pe saptamina. pina la ...
Pagina 2296 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||