Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Este civilizat sa refuzi un ca

din 2 apr 2007 19:05 de VladX

cum adica nu iti place sa primesti cadouri ? O_o ... fato daca il faci tie un cadou scump si il refuzi la urmatoare fata o sa il faca si mai scump .. si o sa piarda si mai mult ..deci priveste asa ii faci lui un bine ..si tie unu :D .. si nu zi ...

Re: Re: Re: Re: Este civilizat sa refuzi un cadou?

din 2 apr 2007 18:29 de ExoticDream

Nu sunt o persoana materialista, nu ma intereseaza sa primesc cadouri (scumpe sau nu), nu vreau sa induc iluzii nimanui, iar a profita de prostia sau bunatatea cuiva mi se pare un gest lipsit de bun simt elementar! Cadourile sa le zicem relativ ...

Re: Re: Re: Re: Virgina(ă) pana la casatorie ?!?!

din 2 apr 2007 18:02 de VladX

lumea a evolaut acu ... nu mai vrea fata virgina ..cersaf rosu la nunta.. ganditi logic .. sunt sanse mari ca tu sa nu te complementezi cu ea la pat .. sau poate e frigida ..sau poate nu stii sa ii dai un orgasm.. sunt atatea necunoscute .. daca e ...

Re: Re: Re: Cat timp l-ati astepta pe cel pe care

din 2 apr 2007 17:59 de VladX

4 ani ? mai degraba cred ca pot sa zbor decat sa cred aberatia asta . Bun zicem ca dragostea e pura etc alea alea ..si rezista ..dar cu partea fizica cum stai? .. eu daca nu fa sex o perioda mai lunga ..zicem 2-3 saptamani .. incep sa devin ...

Re: Re: Re: Este civilizat sa refuzi un cadou?

din 2 apr 2007 17:51 de VladX

eu zic sa primesti cadoul daca merita..de e prost si face cadouri scumpe..ar fi rusine sa il refuzi..si daca il refuzi tu ..da peste alta care o sa profite de el ..de ce nu ai fi tu ?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat ti

din 2 apr 2007 17:35 de ExoticDream

Si mie... plus "Dragostea in vremea holerei" (Gabriel Garcia Marquez).... In carti este posibil, realitatea insa pare sa fie mult mai... prozaica, oare cate persoane capabile sa astepte pe cineva mai mult de cateva luni cunosti? Oamenii sunt ...

Re: Re: Re: Virgina(ă) pana la casatorie ?!?!

din 2 apr 2007 17:26 de ExoticDream

Chiar daca suntem selectivi, chiar daca iubirea sta la baza alegerii/alegerilor noastre, aproape toate relatiile sunt efemere si mai devreme sau mai tarziu regretam.... fie faptul ca am facut o alegere gresita, fie ca a fost una OK, dar nu a ...

Re: Baie impreuna => sarcina?

din 2 apr 2007 17:02 de ExoticDream

Cauta pe-aici, subiectul a mai fost discutat cu catva timp in urma! :cat::cat::cat:

Baie impreuna => sarcina?

din 2 apr 2007 15:31 de mitica88

e riscant sa facem baie impreuna daca in apa nu imi dau drumu ??

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 2 apr 2007 10:27 de wave

ei bine s-a purtat destul de dezinhibat; mi-a vb de familia lui >copil dorit dar crescut de rude in lipsa sustinerii morale a parintilor(tatal acum e boschetar,mama o betiva) mia ...

Re: Re: Re: Re: Re: copil dintr-o relatie

din 2 apr 2007 09:58 de bebysa

da ai dreptate....sunt destul de impulsiva uneori dar cand am vazut ce sfat i-ai dat si cu cata usurinta ai vb despre asta am vazut rosu in fata ochilor.m-ai enervat foarte mult.detest subiectul asta...detest cuvantul avort si cand se spune cu ...

Re: Re: Re: Greutatea :D

din 2 apr 2007 09:00 de ...

inaltimea si greutatea nu sunt relevante, poti sa arati bine la 1.80 si 80, sau poti sa arati ca o galusca. asa vin si eu si spun, am 1.83 si 118kg...oare arat bine?:lol: majoritatea poate ar zice nu, crezand ca am o greutate prea mare, dar daca as ...

Re: Re: Re: Re: copil dintr-o relatie

din 1 apr 2007 22:31 de stefanoski

Mai bebysa uite care e treaba : noi aici pe forumul asta ne respectam unul pe celalalt si folosim un limbaj civilizat. Avem dreptul sa ne contrazicem, fiecare are dreptul sa isi spuna parerea atata timp cat nu jigneste pe nimeni. Daca tu nu poti ...

din 1 apr 2007 22:17 de Guest

Din 6 pagini ale acestui topic, ordinea ar fi persoana marcanta ExoticDream, YloveCamelia, DarkAngel, Funky, Wave(dupa ce-am citit raspunsurile ei pe marginea problemei tale, reiese, ca va asemanati). Pe forum, mai sunt Carrie, Nekunoskuta, Mia, ...

din 1 apr 2007 21:12 de Stranger_to_love

Stai sa vad daca am inteles bine. O fata de pe acest forum ii place de mine???

Nu stiu ce sa mai cred!!!!!!!!

din 1 apr 2007 17:04 de ela_20

buna, imi e foarte greu in aceste momente.......de ce?.......poate ca asa am ales eu sa traiesc:( am un prieten de foarte mult timp.ne-am mai despartit odata pe motiv ca eram departe unul de celalalt,acum cand sunt aproape de el ne vedem foarte ...

din 1 apr 2007 13:08 de wave

:)am fost la intalnire>my 1st date ever sa va zic cum s-a petrecut ...... nu acu, maine:lol::flowers:

Re: Re: Virgina(ă) pana la casatorie ?!?!

din 1 apr 2007 00:37 de BeyondGirl

1.ambii virgini 2.ea virgina, el initiat 3.ea "are voie" dar numai cu cel care urmeaza sa se casatoreasca 4.ea cunoaste mai multi si chiar are agenda cu trofee Sunt diverse etape, moda vine si pleaca, articolul sau culoarea iasa din moda ... ...

Re: Greutatea :D

din 1 apr 2007 00:10 de BeyondGirl

Esti complexat pentru ca ti-au spus altii sau mai exact altele? :D Important e cum te simti tu cu tine si daca ii placi cui trebuie sa-i placi ;)

Re: Re: probleme cu erectia prima oara

din 31 mar 2007 23:11 de pump

Ok.Am bagat la cap. :) daca mai va vine vro idee, astept :D mersi

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2294 din 3732
«   1 ... 2291   2292   2293   2294   2295   2296   2297 ... 3732   »

loading...