Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: probleme cu erectia prima oara

din 3 apr 2007 16:06 de ExoticDream

Fara cod de intrare, o sa-ti dea eroare... object not found! Daca iti pierzi erectia, o sa fie eroare de instalare sau... division by zero! :((:((:((

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este c

din 3 apr 2007 15:46 de ExoticDream

Mie chiar imi plac baietii romantici si sensibili (si destepti, probabil uitasi,deh, tigarile....), asta ma trece automat in categoria uratelor? :blink::blink::blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este civil

din 3 apr 2007 15:44 de haules baule

yeah sure...asa zic toate si ca le plac baietii romantici si sensibili,baieti care nu sunt pe placul nimanui...garantat 100%;) bine,alora urate probabil le plac,ca sa isi faca si ele un prieten,ca daca si-ar putea alege ele,nu ar alege un dala;)

Re: Re: Nu am prieteni

din 3 apr 2007 15:30 de haules baule

stau eu in bucuresti,pe mine ma poti ajuta?O:)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alcoolul si pa

din 3 apr 2007 15:27 de VladX

te apropii de adevar ..dar mai sunt niste variabile pe acolo .. :) X de la nume era pt ca pe alt forum mai era un Vlad ..asa ca am pus un X sa fiu mai diferit Peste 20 ani.. hmm nu tind sa traiesc asa mult..acus peste cateva luni sper ...

Re: Re: Re: Cum imi dau sama daca mai sunt virgin?

din 3 apr 2007 15:18 de VladX

de fiecare intra cam juma 3 sferturi ..se plang fetele ca o am prea mare :D..si na limba romana inca e straina pt mine :)

Re: Re: Re: Blind dates - pro si contra

din 3 apr 2007 15:15 de ExoticDream

Asa cum a spus si nekunoskuta, cred ca exista o sansa sa petreci o seara placuta daca [i]date[/i]-ul tau se nimereste sa fie o persoana agreabila. Nu cred in partea cu seductia, daca el incearca sa faca pe Casanova, sarmul "intalnirii" se duce pe ...

Re: Re: Cum imi dau sama daca mai sunt virgin??

din 3 apr 2007 14:56 de ExoticDream

O fi ca in povestea fetei care calculase cum ca intrase numai jumatate si nu se dumirea daca se mai cheama virgina sau nu! :D:lol::D P.S. Singur??? :blink::wacko::blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 3 apr 2007 14:48 de ExoticDream

Daca ne referim la inexistenta fluxului informational catre populatie de tipul stirilor, am constata probabil un interes mai mare acordat celorlalte canale mass media (Internet, radio, tv). Daca ne gandim la fluxul informational privind viata in ...

Re: Acte pt cununie???

din 3 apr 2007 14:30 de ExoticDream

Daca va intereseaza si cununie la biserica, aveti nevoie de certificatul de casatorie civila si adeverinta de botez (in cazul in care una din parti nu face parte din parohia unde va avea loc cununia). Trebuie sa stiti ca exista perioade in ...

Re: Re: acte pt cununie???

din 3 apr 2007 13:36 de kale

multumesc frumos pt raspuns

Re: acte pt cununie???

din 3 apr 2007 13:11 de Nekunoskuta

Actele de identitate (original si copie), certificatele de nastere (original si copie), certificatele medicale prenuptiale care trebuie sa contina mentiunea expresa ca cel in cauza se poate casatori si care sunt valabile 14 zile de la data emiterii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Alcoolul si parint

din 3 apr 2007 12:36 de Nekunoskuta

Esti frustrat si neadaptat. Nu stii cine esti, ce vrei si ce o sa faci. Asta se vede si din "X"-ul de la nickname-ul tau. Ai probleme cu parintii care se cearta inca din copilaria ta si nu poti sa suporti situatia astfel te refugiezi in alcool, ...

Re: Ejaculare inauntru+Postinor 2+sangerare abunde

din 3 apr 2007 12:24 de Nekunoskuta

Este un efect secundar al Postinorului. Daca insa nu ti se opreste sangerarea si continua sa fie la fel de abundenta consulta un medic pentru ca poti face alte complicatii.

din 3 apr 2007 12:21 de Nekunoskuta

Cam?????? :blink:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Greutatea :D

din 3 apr 2007 08:34 de ...

aici depinde de standarde, cat de ridicate le ai... sa o iau pe partea mai aspra, daca la varsta ta ai talia cat toracele si 80kg cu brate de 30...da, e grav. acuma sa privim din cealalta parte, cred ca arati ca un tinar care nu face sport, si ...

din 2 apr 2007 21:42 de Many

Ok ms ca de asta nu ma lamuream era faza cu ata da virgin nu mai sunt dar ata inca o am

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 2 apr 2007 20:04 de mya

Omul ar deveni inutil in cadrul societatii, s-ar fosili/ramoli de la lipsa activitatii fizice si intelectuale la un moment dat, desi in afara de un job mai sunt si alte indeletniciri instructive/constructive. Insa un loc de munca, un job ajuta la ...

Re: Cum imi dau sama daca mai sunt virgin??

din 2 apr 2007 19:46 de VladX

fizic la baieti nu cred ca e posibil..dar lol daca ai bagat cucu in putza nu mai esti ..posibil daca ai incercat anal tot sa nu fii..:) Aceea ata de care se vb ..variaza de la baiat la baiat..eu inca o mai am .. si cam sunt singur ca nu sunt ...

Cum imi dau seama daca mai sunt virgin??

din 2 apr 2007 19:09 de Many

Cum imi dau seama daca mai sunt virgin??:~*:~*

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 2293 din 3732
«   1 ... 2290   2291   2292   2293   2294   2295   2296 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele